Bolesti ve 30.tt

39
9.3.12 17:51

Bolesti ve 30tt

ahoj , před chvílí mě šileně rozbolela záda jako při MS. Břiško mi tvrdne trochu ale spíš to je jako pohyby. Ta bolest trvá už takovou dobu, jako že to neni v různých intervalech . Holky mvá te to taky? co na to pomaha? Mam se děsit?? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1012
9.3.12 17:57

zkoušela jsi vanu?pokud ve vaně povolí jsou to poslíčky pokud ne a nebo by se ti ještě něco nezdálo jela bych pro jistotu do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
9.3.12 17:59
adlin27 píše:
zkoušela jsi vanu?pokud ve vaně povolí jsou to poslíčky pokud ne a nebo by se ti ještě něco nezdálo jela bych pro jistotu do nemocnice

musím souhlasit,chtěla jsem poradit totéž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
9.3.12 18:19

Tohle jsem mela taky.Pomohlo mi magnezium :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
9.3.12 18:38

Pokud by vana/sprcha nepomohla, jela bych taky radsi do nemocnice. Drzim palce, at to pomuze :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.3.12 21:27
Kesska píše:
ahoj , před chvílí mě šileně rozbolela záda jako při MS. Břiško mi tvrdne trochu ale spíš to je jako pohyby. Ta bolest trvá už takovou dobu, jako že to neni v různých intervalech . Holky mvá te to taky? co na to pomaha? Mam se děsit?? :,(

Ahoj, rekla bych, ze jsou to poslicci :think: ja to tak mam uz par tydnu ;) vetsinou si vlezu do sprchy a ono to prejde ;)-pokud to mas ale pravidelne, tak bych jela radeji do nemocnice..zkus tu vanu a uvidis, jestli to prejde :!
Na tvrdnuti briska mam horcik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
10.3.12 09:15

Moc děkuju všem za rady. Vlezla jsem do sprchy a ono to važne přešlo :palec: a dnes je mi zatim ok :potlesk:
jinak beru magnesium na to tvrdnutí , ale přijde mi že moc nepomáhá? :nevim: Asi ho neberu jeste dostatečne dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
10.3.12 09:17
Kesska píše:
Moc děkuju všem za rady. Vlezla jsem do sprchy a ono to važne přešlo :palec: a dnes je mi zatim ok :potlesk:
jinak beru magnesium na to tvrdnutí , ale přijde mi že moc nepomáhá? :nevim: Asi ho neberu jeste dostatečne dlouho :think:

Nevim, zalezi i mozna jaky mas, ja ho ale treba beru jen kdyz mi tvrdne brisko, nebo mam bolesti, jinak ho do sebe necpu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.3.12 12:13
Kesska píše:
jinak beru magnesium na to tvrdnutí , ale přijde mi že moc nepomáhá? :nevim: Asi ho neberu jeste dostatečne dlouho :think:

zalezio na davce-ja ho mam brat 2× denne a taky mi to moc nepomaha.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky