Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj , před chvílí mě šileně rozbolela záda jako při MS. Břiško mi tvrdne trochu ale spíš to je jako pohyby. Ta bolest trvá už takovou dobu, jako že to neni v různých intervalech . Holky mvá te to taky? co na to pomaha? Mam se děsit?? ![]()
zkoušela jsi vanu?pokud ve vaně povolí jsou to poslíčky pokud ne a nebo by se ti ještě něco nezdálo jela bych pro jistotu do nemocnice
adlin27 píše:
zkoušela jsi vanu?pokud ve vaně povolí jsou to poslíčky pokud ne a nebo by se ti ještě něco nezdálo jela bych pro jistotu do nemocnice
musím souhlasit,chtěla jsem poradit totéž
Pokud by vana/sprcha nepomohla, jela bych taky radsi do nemocnice. Drzim palce, at to pomuze ![]()
Kesska píše:
ahoj , před chvílí mě šileně rozbolela záda jako při MS. Břiško mi tvrdne trochu ale spíš to je jako pohyby. Ta bolest trvá už takovou dobu, jako že to neni v různých intervalech . Holky mvá te to taky? co na to pomaha? Mam se děsit??
Ahoj, rekla bych, ze jsou to poslicci
ja to tak mam uz par tydnu
vetsinou si vlezu do sprchy a ono to prejde
-pokud to mas ale pravidelne, tak bych jela radeji do nemocnice..zkus tu vanu a uvidis, jestli to prejde ![]()
Na tvrdnuti briska mam horcik ![]()
Moc děkuju všem za rady. Vlezla jsem do sprchy a ono to važne přešlo
a dnes je mi zatim ok ![]()
jinak beru magnesium na to tvrdnutí , ale přijde mi že moc nepomáhá?
Asi ho neberu jeste dostatečne dlouho ![]()
Kesska píše:
Moc děkuju všem za rady. Vlezla jsem do sprchy a ono to važne přešloa dnes je mi zatim ok
jinak beru magnesium na to tvrdnutí , ale přijde mi že moc nepomáhá?Asi ho neberu jeste dostatečne dlouho
Nevim, zalezi i mozna jaky mas, ja ho ale treba beru jen kdyz mi tvrdne brisko, nebo mam bolesti, jinak ho do sebe necpu ![]()
Kesska píše:
Moc děkuju všem za rady. Vlezla jsem do sprchy a ono to važne přešloa dnes je mi zatim ok
jinak beru magnesium na to tvrdnutí , ale přijde mi že moc nepomáhá?Asi ho neberu jeste dostatečne dlouho
zalezio na davce-ja ho mam brat 2× denne a taky mi to moc nepomaha.. ![]()