Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ano, měla jsem to samé na konci, je to normální. Bylo to příšerný, 2 týdny před porodem jsem v noci téměř nespala kvůli tomu. Ale porod proběhl rychle a bez problémů. Buď v klidu, je to normální, tělo se připravuje na porod.
Děkuji moc, jsou to spíše pocity abych porod díky tem bolestem zvládla… proto že přesně ta poloha porodu mi dělá problém…
@TýnušeS.89 píše:
Děkuji moc, jsou to spíše pocity abych porod díky tem bolestem zvládla… proto že přesně ta poloha porodu mi dělá problém…
Však si případně řekneš, že máš v té poloze bolesti.
Jinak je to fakt normální. Až budeš těhotná podruhé, bude tě to bolet mnohem dřív.
Já už právě čekám druhé mimčo
jen to je už pár let a vůbec nic z toho co zažívám teď sem neměla proto jsem z toho trošku vyplasena ![]()
@TýnušeS.89 Měla jsem od 30.týdne, ale mě tam malá skřípla pravděpodobně nějaký nerv. Nejdřív mě to bolelo, pak jsem začala kulhat a k porodu jsem šla o dvou berlích. Rodila jsem plánovanou sekcí, s nohou jsem téměř nemohla hnout. U mě teda byla jedna noha výrazně horší. Myslím že ty snad porodíš dřív než by se to takhle vystupňovalo.. Na noc, abych se vyspala, jsem si brala paralen, byla tam docela úleva. A nacpat mezi nohy celou peřinu, aby byly kyčle co nejdál od sebe. Držím palce!
@TýnušeS.89 píše:
Já už právě čekám druhé mimčojen to je už pár let a vůbec nic z toho co zažívám teď sem neměla proto jsem z toho trošku vyplasena
Tak to ti teda upřímně závidím. Já to měla s prvním tak podobně jak ty a druhým jsem chodila už od půlky jak kačena,protože to bolelo
![]()
@Tunrida Tak to ti nezávidím, protože to je vážně masakr ..... nějakou dobu mě to drží není to až teď ale poslední 2 týdny to už je fakt moc ![]()