Bříško ve 28. týdnu

Anonymní
5.2.19 09:28

Bříško ve 28.týdnu

Ahoj holky, jak máte velké bříško? Všichni mi říkají, že ho mám malé, tak hledám někoho, kdo to měl nebo má podobně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
457
5.2.19 09:38

Ahoj meoa jsem takove takze dost velke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
5.2.19 10:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak máte velké bříško? Všichni mi říkají, že ho mám malé, tak hledám někoho, kdo to měl nebo má podobně?

Břicho jsem do 6m neměla skoro žádné…Když mi někdo řekl že nemám žádné břicho tak jsem řekla že všechny těhotné nejsou jako koule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
5.2.19 10:11

Do 28 tt na me skoro nebylo poznat, ze jsem tehotna… pak najednou lup, pupek jak blazen a 31 kg celkove nahore 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
5.2.19 10:14

Pri prvnim těhotenství na me dloouho nebylo nic videt.a pak snad prez noc mi naskocil pupek.neboj,ted zacne teprve poradne rust.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.19 10:23

já začínám 28 týden pozítří a pupíček mám dle ostatních taky malý a vše je v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.2.19 10:25

Hele vůbec se tím netrap, každé těhotenství je jiné. Na někom je to vidět hned, na někom to není vidět pomalu ani v den porodu. Mě to sice taky vrtalo hlavou, ale teda z toho důvodu, že čekám dvojky a ani moc nepřibírám na váze (aktuálně jsem 30+4tt a mám nahoře 9kg), ale při kontrolách je vše v pořádku, děti mi krásně rostou a přibírají, takže jsem to pak přestala řešit…
A jak psali holky přede mnou, ono se to může pomalu ze dne na den změnit. Což už se mi mimochodem taky stalo, a teď s láskou vzpomínám na dny, kdy jsem ještě mohla chodit na procházky a v noci se otočit z boku na bok aniž by to bylo doprovázeno bolestí a hodinovým hekáním :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
5.2.19 11:49

Zakladatelko, vůbec se tím netrap. Měla jsem to u prvního těhotenství stejne, a to až do porodu. Když jsem si šla kupovat kojici podprsenku, začala mě prodavačka poučovat, ze ta se kupuje až těsně před porodem a ne x měsíců předem, na moji námitku, ze mam tři týdny do termínu jen nevěřícně zirala a prý kde to dítě mam :mrgreen: Jako cele těhotenství jsem poslouchala, ze mam malé břicho a nebylo mi to vždy příjemné (dokonce jsem googlila, jestli to neznamená, ze je něco špatně :roll: ). Buď v klidu, není, dcera se narodila s průměrnou porodni vahou 3,5 kg. U druhého tehu už jsem měla klasické velké bricho a byl klid ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí