Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den,
Je mi 21 let a od pondělí jsem začala pociťovat bolesti při sedění v oblasti intimních partií. V tu dobu jsem měla akorát dostat menstruaci a tak jsem si myslela, že jde pouze o nějaké před menstruační bolesti. Bilest při sezení však pretrvávala i během menstruace a v sobotu večer jsem si nahmatala u vchodu do pochvy menší bulku. Chtěla bych se zeptat, jestli by to mohl být nějaký zánět. Před 4 měsíci jsem krvácela 2 dny mimo cyklus a navštívila jsem svého lékaře, který mi udělal sono a zjistil, že mám zvětšený pravý vaječník, že tam bude asi zánět. Paní doktorka mi dala mast Jenamazol, který jsem ale nepoužívala a při další měsíční kotnrole mi paní doktorka řekla, že tam byl asi nějaký zánět někde, ale že už je všechno v pořádku. Když jsem si v sobotu bulku nahmatala namazala jsem si ji hned Jemazolem, který jsem měla použít hned. Chtěla bych Vás poprosit o radu, co by to mohlo být a co s tím dělat?
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den, Stojaspalová Eliška.
Jenamazol na zánět vaječníku? to slyším prvně
vypadá to na bartholiniho žlázu
Ahoj holky.
Prosím ač už ne nejmladší, asi blba ![]()
Dnes ráno mě zaskočila bolest uvnitř pochvy, divná, nepamatuju si, že by se mi to stalo. Při čůrání mě nic nebolí, bolí prostě pořád ale močového měchýře si myslím to nebude.
Co poradíte, popřípadě máte s tímto některá zkušenost? Jsem po Ms dva dny, napadlo mě třeba jestli třeba kousek tamponů mi tam nezůstalo, i když to bych asi poznala, ne?
Nebo zánět?
Děkuji moc za případné odpovědi a rady.