Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny. Mam takový dotaz, sem ve 35tt a už poslední dobou mám pocit jak kdyby ze mě něco odtykalo ale přitom nic a taky když se mimco pohne tak mám v podbřišku takovou pichlavou bolest..Nevíte náhodou co by to mohlo být nebo je to takto v těhotenství normální? Děkuji za veškeré vaše odpovědi..Sem prvorodicka tak se ptám na vše možné..
Nemáš jenom silnější výtok? Myslím, že plodovku bys poznala, ale zašla bych si na gyndu. Jako já ještě nerodila, takže uvažuji selským rozumem.
Každopádně ti můžu říct, že moje kamarádka 4 týdny před porodem má bolesti všeho druhu a snad i všude. Tak stejně moje další kamarádka ve 27. tt. Stejně teď chodíš každou chvíli na gyndu, tak se zeptej a nestresuj se, maminko ![]()
Pokud máš pocit že něco teče a máš třeba mokré kalhotky dej si vložku a z tou vložkou až bude trochu mokrá jeď buď na gyndu nebo přímo do porodnice..oni udělají test jestli je to plodovka nebo ne..
a ano v tomto týdnu jsou bolesti a píchání v břiše při pohybu miminka normální..má tam už málo místa…