Bolesti při kopnuti

3
14.9.21 18:28

Bolesti při kopnuti

Zdravím všechny. Mam takový dotaz, sem ve 35tt a už poslední dobou mám pocit jak kdyby ze mě něco odtykalo ale přitom nic a taky když se mimco pohne tak mám v podbřišku takovou pichlavou bolest..Nevíte náhodou co by to mohlo být nebo je to takto v těhotenství normální? Děkuji za veškeré vaše odpovědi..Sem prvorodicka tak se ptám na vše možné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.9.21 18:30

To odtéká mateřská moč, máte toho moc, klidně celou noc.

• Citovat
  • Upravit
1785
14.9.21 19:16

Nemáš jenom silnější výtok? Myslím, že plodovku bys poznala, ale zašla bych si na gyndu. Jako já ještě nerodila, takže uvažuji selským rozumem.
Každopádně ti můžu říct, že moje kamarádka 4 týdny před porodem má bolesti všeho druhu a snad i všude. Tak stejně moje další kamarádka ve 27. tt. Stejně teď chodíš každou chvíli na gyndu, tak se zeptej a nestresuj se, maminko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11853
15.9.21 20:18

Pokud máš pocit že něco teče a máš třeba mokré kalhotky dej si vložku a z tou vložkou až bude trochu mokrá jeď buď na gyndu nebo přímo do porodnice..oni udělají test jestli je to plodovka nebo ne..
a ano v tomto týdnu jsou bolesti a píchání v břiše při pohybu miminka normální..má tam už málo místa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí