Bolesti v 5+5tt?

Anonymní
12.3.13 12:54

Bolesti v 5+5tt ??

Holky, ať pročítám jak pročítám nikde se nemůžu dočíst odpovědi…:-)Tak doufám, že zkušenější poradí.

Jsem dnes 5+5, u Mudr. jsem ještě nebyla, zítra tam teprve budu volat, aby mě objednala tak nejdříve na příští týden - to už by případně mohlo být vidět :srdce:.
Mám za sebou jeden SP (10/12) s následou revizí, tak se teď nervuju kvůli každému píchutí.

Občas mě pobolívá podbřišek a někdy mě i píchá na levé straně (jakoby na vaječníku). Je to v pořádku?? :nevim: :nevim: Taky mám skoro pořád hlad, před tím jsem vydržela nejíst celé dopoledne a teď mi už po dvou hodinách od posledního jídla kručí v břiše…Prsa mám na dotek citlivá.

Je tohle všechno v pohodě? Hlavně to píchání ve vaječníku? Dříve jsem podle toho píchání poznala MS…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
12.3.13 12:57

Hlavně se nenervuj.
Mě na začátku těhu taky bolelo břicho, jako před MS, taky jsem nervovala a vše bylo v pohodě.
Držím palečky určitě to bude dobré :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
12.3.13 12:58

Natahují se úpony, které drží dělohu. to je to píchání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.13 12:59

Zakladatelka : A do toho se mi dnes v noci zdálo o potratu…fakt děs. Ráno jsem se vzbudila úplně vyřízená a letěla na wc zkontrolovat jestli jsem to nedostala…

• Citovat
  • Upravit
5158
12.3.13 13:00

Ano, všechno v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.3.13 13:02

Jo, to je naprosto normální. ;) Moc se nepozoruj a hlavně buď v klidu. Pamatuj si, že jestli se něco stát má, tak se to stane a nikdo s tím nic neudělá, takže nějaké nervování nebo stres opravdu není na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
12.3.13 13:35

Taky mám za sebou SP (09/12), naštěstí bez revize. Teď jsem ve 20tt a ten začátek byl strašný, hrozně jsem se bála každého píchnutí. Pořád jsem lítala na záchod kontrolovat jestli nekrvácím. Na první kontrole jsem byla 5+6 a ještě nebylo srdíčko, takže další za 14 dní. A to jsem byla nervóznější než před státnicemi. Bíla jak stěna, hrozně jsem se třásla zimou a bylo mi špatně od žaludku. A to srdíčko bylo to nejkrásnější, co jsem viděla. Strach mě přešel až kolem 12tt. Teď už se tolik nebojím a začínám se těšit. To co popisuješ je úplně normální začátek těhotenství, tak se ničeho neboj. :hug: Dobře to dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
12.3.13 13:39

Ahoj som 5+4 a mam skoro uplne rovnake pocity, proste sa deloha roztahuje :-)) taky uz mam za sebou ZT a samozrejme sa stresujem, ale dufam ze bude tentokrat vsetko ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
12.3.13 14:17

Taky mě píchá na vaječníku. Jen vpravo. Drž se! Tohle neovlivníme, tak proč se nervovat dopředu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
12.3.13 14:28

Ahojky jen buď v klidu, přesně jak píšou holky je to těmi úpony, já dokonce i zakrvácela a to jsme měli 2. cyklus IVF po prvním neúspěšném, vaječník mě pobolíval prakticky pořád, pocit jako těsně pře MS a nakonec z toho jsou dvě pětiletý holky, takže klid, opravdu tak jako tak, bys tomu nijak neprospěla, ju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
12.3.13 14:32

Já to měla úplně stejné, byla jsem na revizi a za tři měsíce těhotná. Taky mě pobolívaly ty vazy jak se děloha natahovala, ale ze začátku se mi asi 3 krát zdálo jak jsem potratila. A víš jak, to co se zdá bývá většinou naopak. Je to tím, že na to asi moc myslíš, já teda rozhodně, hrozně jsem se pořád bála. Takže držímě pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luuca L
12.3.13 14:41

Ahoj, neboj se, je to normalni a bude to mozna i horsi, krece, bolest jako pri menstruaci.Ale lepsi nez aby te nic nebolelo, to ti rekne i doktor, ze kdyz to boli, tak se to v tobe natahuje a roste.Ja kvuli tomu letela na gyndu a vypadala jsem jako blazen :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky