Nosifol v těhotenství

19
12.3.13 10:33

Nosifol v těhotenství

Ahojte holky, chtěla bych se Vás zeptat, zda jste nějaká užívala Nosifol a zda jste ho pily i když se vám na těhotenském testu ukázaly //. Doporučila mi ho doktorka pro lepší otěhotnění, teď mi ukazuje test // a nevím zda to mám doužívat a nebo začít užívat jiné těhu vitamínky. Děkuji moc :) jsem z toho paf, když v letáčku to není napsané :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.3.13 11:08

Myslím, že v těhu se nemůže. Ono taky proč by jsi ho teď brala když už to není třeba, měl ti pomoct přece otěhotnět ;) Já jak jsem zjistila, že jsem těhotná tak jsme ho přestala užívat a začala jsem brát vitamíny pro těhotné.

• Citovat
  • Upravit
19
12.3.13 11:19

Super děkuji :lol: Já už se fakt bojím jelikož se nám už nezadařilo a šlo vždy o ranný potrat a teď po vynechání menstruace jsem si zkusila GS mamatest a dnes digitální test a oba mi vyšly pozitivní. :potlesk: Koukala jsem, že to jen směs vitamínků, tak jsem nevěděla :zed: Tak snad se mimi udrží a teda hned začnu užívat těhu vitamínky :palec: DĚKUJI :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.13 11:25

Ono tam jsou vitamíny, které máš užívat i v těhotenství. Myslím, že by to neublížilo, ale ono je to na podporu správné funkce vaječníků atd. Tak není důvod je dál brát ;)

• Citovat
  • Upravit
19
12.3.13 11:33

Děkuji moc moc, už jsem hned klidnější :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naty99
22.3.13 18:49

NosiFol

Zdravím, mě ho dnes doktor doporučil a jsem v 8. týdnu, tak snad se nespletl. Radši se v lékárně jěště poptám, jsem z toho nějak na větvi 8o

• Citovat
  • Upravit
19
23.3.13 09:09
@Naty99 píše:
Zdravím, mě ho dnes doktor doporučil a jsem v 8. týdnu, tak snad se nespletl. Radši se v lékárně jěště poptám, jsem z toho nějak na větvi 8o

Ahojky včera sem byla u doktorky a řekla mi ať v nosifolu klidně pokračuji do konce prvního trimestru. :palec: že je to stejné složení jako většina vitamínků pro maminky v prvním trimestru. A studovala jsem to a opravdu. Takže ho také budu dále užívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.13 16:16

Ahoj holky muzu zacit s nosifolem bez vedomi lekare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cookkiiee
18.9.13 16:14

100% můžeš :-) a je to opravdu zázrak :-)

• Citovat
  • Upravit
155
14.12.13 23:28

Ahoj, mě ho doktor taky doporučil, jsem ve 13. týdnu a začala jsem ho brát až po otěhotnění, ale uvažuju, že zkusím nějaký běžný těhu vitamíny. Nosifol docela leze do peněz a dlouho nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.3.14 13:04

Zdravím,
chci se zeptat, kolik sáčků denně v těhu berete? stačí jeden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.14 18:18

Ahoj holky, já brala Nosifol asi půl roku, včera jsem našla // a dnes jsem se dozvěděla, že jsem v 6tt. Když jsem se ptala na Nosifol, tak mi doktor doporučil pít ho dál a v lékárně mi to potvrdili. Lékárnice se dokonce dívala do PC a říkala, že je tam výborné složení vitamínů, které jinde není..a že je to lepší než samotná listovka..Tak uvidíme. Pít to budu dál, dokud mi to bude chutnat :)Pomohl mi k otěhotnění, tak snad vyživí i mimíska :)A piju 1 denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.14 18:23

Ahoj, já jsem si koupila nosifol na doporučení dr. ptž se nám už přes rok nedařilo, vypila jsem jedno balení jeden sáček denně a je to tu konenčě :-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 19:56

Ahoj, také mi ho doktorka dned poradila, po vysazení antiko nemám MS a snažíme se o miminko… Jak rychle jsi po nosifolu otěhotněla? Nebo jsi ho užívala na jiný problém. Díky za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.14 14:43

Já jsem vypila jedno balení tj.20sáčků a když jsem si koupila další balení tak jsem už byla těhotná. Sice jsem ještě brala i Utrogestan na udržení ale ten jsem brala už třetí měsíc a nic tak jsem si koupila tohle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí