Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, chtěla bych se Vás zeptat, zda jste nějaká užívala Nosifol a zda jste ho pily i když se vám na těhotenském testu ukázaly //. Doporučila mi ho doktorka pro lepší otěhotnění, teď mi ukazuje test // a nevím zda to mám doužívat a nebo začít užívat jiné těhu vitamínky. Děkuji moc
jsem z toho paf, když v letáčku to není napsané ![]()
Myslím, že v těhu se nemůže. Ono taky proč by jsi ho teď brala když už to není třeba, měl ti pomoct přece otěhotnět
Já jak jsem zjistila, že jsem těhotná tak jsme ho přestala užívat a začala jsem brát vitamíny pro těhotné.
Super děkuji
Já už se fakt bojím jelikož se nám už nezadařilo a šlo vždy o ranný potrat a teď po vynechání menstruace jsem si zkusila GS mamatest a dnes digitální test a oba mi vyšly pozitivní.
Koukala jsem, že to jen směs vitamínků, tak jsem nevěděla
Tak snad se mimi udrží a teda hned začnu užívat těhu vitamínky
DĚKUJI ![]()
Ono tam jsou vitamíny, které máš užívat i v těhotenství. Myslím, že by to neublížilo, ale ono je to na podporu správné funkce vaječníků atd. Tak není důvod je dál brát ![]()
Zdravím, mě ho dnes doktor doporučil a jsem v 8. týdnu, tak snad se nespletl. Radši se v lékárně jěště poptám, jsem z toho nějak na větvi ![]()
@Naty99 píše:
Zdravím, mě ho dnes doktor doporučil a jsem v 8. týdnu, tak snad se nespletl. Radši se v lékárně jěště poptám, jsem z toho nějak na větvi
Ahojky včera sem byla u doktorky a řekla mi ať v nosifolu klidně pokračuji do konce prvního trimestru.
že je to stejné složení jako většina vitamínků pro maminky v prvním trimestru. A studovala jsem to a opravdu. Takže ho také budu dále užívat ![]()
Ahoj, mě ho doktor taky doporučil, jsem ve 13. týdnu a začala jsem ho brát až po otěhotnění, ale uvažuju, že zkusím nějaký běžný těhu vitamíny. Nosifol docela leze do peněz a dlouho nevydrží.
Zdravím,
chci se zeptat, kolik sáčků denně v těhu berete? stačí jeden?
Ahoj holky, já brala Nosifol asi půl roku, včera jsem našla // a dnes jsem se dozvěděla, že jsem v 6tt. Když jsem se ptala na Nosifol, tak mi doktor doporučil pít ho dál a v lékárně mi to potvrdili. Lékárnice se dokonce dívala do PC a říkala, že je tam výborné složení vitamínů, které jinde není..a že je to lepší než samotná listovka..Tak uvidíme. Pít to budu dál, dokud mi to bude chutnat
Pomohl mi k otěhotnění, tak snad vyživí i mimíska
A piju 1 denně.
Ahoj, já jsem si koupila nosifol na doporučení dr. ptž se nám už přes rok nedařilo, vypila jsem jedno balení jeden sáček denně a je to tu konenčě
![]()
Ahoj, také mi ho doktorka dned poradila, po vysazení antiko nemám MS a snažíme se o miminko… Jak rychle jsi po nosifolu otěhotněla? Nebo jsi ho užívala na jiný problém. Díky za info…
Já jsem vypila jedno balení tj.20sáčků a když jsem si koupila další balení tak jsem už byla těhotná. Sice jsem ještě brala i Utrogestan na udržení ale ten jsem brala už třetí měsíc a nic tak jsem si koupila tohle ![]()