Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jste některá poslední dobou na screeningu v 1. trimestru v Gennetu v Liberci? Jaké jsou vaše zkušenosti s lékaři, dr. Johannová nebo dr. Soukeník? Díky
My byli v Liberce na 1. screeningu i druhém velkém UTZ a byli jsme moc spokojení. Vyšetřovala nás dr. Johannová a byla super. Vše ukázala, vysvětlila, odpověděla na dotazy. Byli jsme paf z obrovské LCD TV, kde vše promítala. Můj doktor má PC ještě z roku raz dva…takže tam je prd vidět. Byla jsem tam v r. 2011 (duben a srpen).
Dr. Johanovou si pamatuji z předchozího těhotenství. Byla milá a v pohodě. K Dr. Soukeníkovi jezdíme s dalším miminkem a také v pohodě. Vypadá sice trochu jako morous, ale všechno nám vysvětlil a byl velice pečlivý při UTZ vše vysvětloval. Když se mu něco nezdálo, pozval si nás ná kontrolní UTZ, při tom nás ale nestresoval. Za mě s Gennetem LBC spokojenost.
@Wikky @materinka díky holky
Na dr. Soukeníka jsem právě slyšela dost rozporuplné názory, ale screening snad bude v pohodě ![]()
@Wikky @materinka holky díky za zkušenosti, moje byla nakonec taky velmi dobrá, UZ dělal dr. Soukeník, vše pečlivě vysvětlil, naprostá spokojenost…hlavně s výsledkem, vše nám vyšlo na výbornou ![]()