Screening v 1. trimestru Liberec - zkušenosti?

12249
12.3.13 12:24

Screening v 1. trimestru Liberec - zkušenosti?

Byla jste některá poslední dobou na screeningu v 1. trimestru v Gennetu v Liberci? Jaké jsou vaše zkušenosti s lékaři, dr. Johannová nebo dr. Soukeník? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1267
12.3.13 12:40

My byli v Liberce na 1. screeningu i druhém velkém UTZ a byli jsme moc spokojení. Vyšetřovala nás dr. Johannová a byla super. Vše ukázala, vysvětlila, odpověděla na dotazy. Byli jsme paf z obrovské LCD TV, kde vše promítala. Můj doktor má PC ještě z roku raz dva…takže tam je prd vidět. Byla jsem tam v r. 2011 (duben a srpen).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
12.3.13 13:17

Dr. Johanovou si pamatuji z předchozího těhotenství. Byla milá a v pohodě. K Dr. Soukeníkovi jezdíme s dalším miminkem a také v pohodě. Vypadá sice trochu jako morous, ale všechno nám vysvětlil a byl velice pečlivý při UTZ vše vysvětloval. Když se mu něco nezdálo, pozval si nás ná kontrolní UTZ, při tom nás ale nestresoval. Za mě s Gennetem LBC spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
12.3.13 21:19

@Wikky @materinka díky holky
Na dr. Soukeníka jsem právě slyšela dost rozporuplné názory, ale screening snad bude v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
13.3.13 07:53

@Janikula Tak, ať ti to dobře dopadne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
6.4.13 23:11

@Wikky @materinka holky díky za zkušenosti, moje byla nakonec taky velmi dobrá, UZ dělal dr. Soukeník, vše pečlivě vysvětlil, naprostá spokojenost…hlavně s výsledkem, vše nám vyšlo na výbornou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
8.4.13 19:55

@Janikula :potlesk: :palec: tak to je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
8.4.13 20:37

@Janikula gartulace :kytka: Přeji příjemné těhulkování :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie