Bolesti z třisel do podbřišku

88
27.10.09 18:02

Bolesti z třisel do podbřišku

Ahoj těhotné i netěhotné, potřebuji radu,jsem 32tt.zatím bez problémů,včera po normálním dni z ničeho nic začla bolest třísel a z nich vystřelující bolest ke stydké kosti a do spodu podbřišku.Zajímavé je,že pokud sedím či ležím nic mě nebolí ale při chůzi je to bolestivé,dá se to přežít ale co to sakra je???nemá někdo zkušenost?přemýšlela jsem i nad zácpou,ale 1×denně jdu na wc…tak nevím,bolest se nestupňuje ale ani neustupuje,za 2 dny kontrola a utz. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2139
27.10.09 20:33

Řekla bych, že mimi se už rozhlíží kudy půjde ven. Jinými slovy sestupuje do malé pánve, proto je to horší ve stoje, chůzi. To si teda myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
28.10.09 13:46

Zdeni, těžko říct, ale myslím, že je to tím, jek mimís sestupuje dolů.
Může to být bolest vazů, které drží dělohu. Já podobné bolesti měla cca ve 25. týdnu. Bolelo to fakt nepříjemně, ale cítila jsem to tedy v jakékoliv poloze.

A když tak přemýšlím, ke konci těhu mě vůbec bolelo a tlačilo všechno možné :-D Byla jsem tak zblbá, že jsem ani nepoznala začínající porod, myslela jsem, že mám střevní potíže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
28.10.09 21:57

Já mám to stejné - jem 34tt a už to mám asi 3 týdny - hrozná bolest v tříslech a vystřeluje do podbřišku - hlavně když vstávám při sezení a nejvíc ráno, když vstanu z poslete - to je hrůza, lezu jak kdyby mi někdo nakopak mezi nohy - v pátek jdu na ko tak uvidím, při prvním těhu mně takhle bolelo asi den před porodem -tak doufám, že teď to ještě není ono.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.10.09 08:33

Tak tohle jsem důvěrně znala. Nejdřív mě bolela jen spona, to začalo kolem 25. týdne, dr. strašil, že to je celkem brzy. No a postupně se to stupňovalo. Jak píšeš nejhorší byla chůze. Ke konci už jsem se belhala jak stará babka. No a jelikož malá sestupovala hodně brzy dolů tak mi dr. potvrdil, že ty bolesti jsou od toho. Porodila jsem o měsíc dřív. Ale neboj mě to začalo mnohem dřív než tobě. :wink:

Pokud ti na to pomáhá sedět nebo ležet, tak se víc povaluj. Mě už pak pomáhalo jen ležet a na tu sponu trošku pomohlo spát s polštářem mezi nohama :wink:

Hodně zdaru, užívej ještě bříško, potom to bude o dost větší mazec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.10.09 18:18

Bolesti z třisel do podbřišku RE:

Ahoj rádkyně, dnes jsem byla na utz i prohlídce, nejdřív mě dokt vystrašila, že může být začínající otvírání, ale po prohlídce vše OK a v normě, ve své podstatě mi nic moc neřekla co to je, asi prý to co píšete vy, že se mimik tlačí dolů a sestupuje.Jinak já i mimik v pořádku. Přesně jak píšete ty bolesti když se člověk zvedá než „to trochu rozchodí“ ale jestli to takhle nepříjemně bude bolet až do porodu tak to bude zajímavý konec těhu :? tak ale díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
29.10.09 18:58

Panuško - tak to s tím polštářem máš pravdu - já spím zá:,–(ně s kojícím polštářem - jeden konec mezi nohama druhej pod hlavou a je to super....... jinak sedět nebo ležet mi pomáhá moc - zrovna teď na státní svátek jsem si to ověřila - jenom jsem se válela a nic nedělala - synka obstaral manžel - a ono to bylo fakt o hodně lepší a po dlouhé době jsem se i v noci vyspala - mám ještě problém s bolestí kyčlí a v noci se tak po půl hodině musím otáčet, protože mně to bolestí vzbudí a jak se otáčím tak mně bolí ty třísla, takže hekám jak blázen - no asi si to teď vyžírám, protože poprvé jsem ani nevěděla, že jsem těhu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí