Bolestivá děloha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
255
19.2.12 19:48

bolestivá děloha

Ahoj, měla bych takový dotaz, jsem ve 13 týdnu těhotenství, jsem nachlazená, mám rýmu a měla jsem teploty. Předevčírem mě začalo bolet šíleně v podbříšku, tak jsme jeli na pohotovost a tam mi řekli,že z nachlazení mám citlivou a bolestivou dělohu. Je to normální a měla to některá z Vás taky? Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1025
19.2.12 20:26

Ahojky!Radsi si zajdi co nejdrive ke svemu gynekologovi a nebo obvodnimu lekari at ti neco napise.ja byla nemocna od prosince a nedopadlo to moc dobre......ale nebudu te strasit.uvidis co ti rekne doktor.Lepsi kdyz pujdes k vice doktorum at si si jistejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.2.12 21:04

Já bych tomu i věřila, já jsem nemocná teď a taky mě začalo bolet v podbřišku :nevim: Ale přeci jen už jsem ve 33tt, tak alespoň prcka cejtim :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.2.12 21:30

ten gynekolog na pohotovosti byl fakt hodně opatrný a kontroloval mě asi půl hodiny, tak nevím, jestli by mi můj gynekolog řekl něco jiného. A co se týče obvodní mudr. tak ta určuje diagnózu vsedě a zdálky :-( Ale už mi je lépe, jen pořád ty bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.2.12 21:31

Reinko, taky bych byla klidnější, kdybych prcka aspoň cítila, fakt to není nic příjemného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
19.2.12 22:44

jenze ve 13tt prcka jeste neciti,zajdi si tam bud opatrna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.2.12 23:38
sanulka píše:
jenze ve 13tt prcka jeste neciti,zajdi si tam bud opatrna

Já neříkám, že cítí, sama jsem si v tom období poležela měsíc v nemocnici, ale pokud už u doktora byla, ten ji důkladně vyšetřil, tak si nemyslím, že je důvod chodit ještě někam jinam :nevim: Ale tak to je jenom můj názor. Jediný, co ji doktor může doporučit je klid na lůžku a vitaminy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
20.2.12 09:05

Holky je to možné…mě v těhu od začátku bolel šíleně podbříšek, horší jak u MS a doktor mi říkal že to je tím že ta děloha roste…a když jsem byla nachlazená tak to bolelo více…ale pro svůj klid si určo raději zajdi…za to nic nedáš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
20.2.12 09:39

díky moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie