Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, měla bych takový dotaz, jsem ve 13 týdnu těhotenství, jsem nachlazená, mám rýmu a měla jsem teploty. Předevčírem mě začalo bolet šíleně v podbříšku, tak jsme jeli na pohotovost a tam mi řekli,že z nachlazení mám citlivou a bolestivou dělohu. Je to normální a měla to některá z Vás taky? Děkuji za odpovědi ![]()
Ahojky!Radsi si zajdi co nejdrive ke svemu gynekologovi a nebo obvodnimu lekari at ti neco napise.ja byla nemocna od prosince a nedopadlo to moc dobre......ale nebudu te strasit.uvidis co ti rekne doktor.Lepsi kdyz pujdes k vice doktorum at si si jistejsi
Já bych tomu i věřila, já jsem nemocná teď a taky mě začalo bolet v podbřišku
Ale přeci jen už jsem ve 33tt, tak alespoň prcka cejtim
![]()
ten gynekolog na pohotovosti byl fakt hodně opatrný a kontroloval mě asi půl hodiny, tak nevím, jestli by mi můj gynekolog řekl něco jiného. A co se týče obvodní mudr. tak ta určuje diagnózu vsedě a zdálky
Ale už mi je lépe, jen pořád ty bolesti…
Reinko, taky bych byla klidnější, kdybych prcka aspoň cítila, fakt to není nic příjemného…
sanulka píše:
jenze ve 13tt prcka jeste neciti,zajdi si tam bud opatrna
Já neříkám, že cítí, sama jsem si v tom období poležela měsíc v nemocnici, ale pokud už u doktora byla, ten ji důkladně vyšetřil, tak si nemyslím, že je důvod chodit ještě někam jinam
Ale tak to je jenom můj názor. Jediný, co ji doktor může doporučit je klid na lůžku a vitaminy ![]()
Holky je to možné…mě v těhu od začátku bolel šíleně podbříšek, horší jak u MS a doktor mi říkal že to je tím že ta děloha roste…a když jsem byla nachlazená tak to bolelo více…ale pro svůj klid si určo raději zajdi…za to nic nedáš!!!