Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnes mě od rána píchá za lopatkou, poprvé to bylo dopoledne za pravou. Vždy při nádechu, ale je to tak bodavá bolest, že se kuli tomu nemůžu nadechnout. Teď večer to zase začalo. Už přes hodinu mě píchá, tentokrát za levou lopatkou. Nemůžu se pořádně nadechnout, navíc se mi během večera ucpal nos, takže to dejchání stojí fakt za prd
Občas mě od těch lopatek sjede bolest do celých zad. Nemá s tím někdo zkušenost a radu, co na to pomáhá?? ![]()
sedni si obráceně na židli obrjmi ji a dýchej do zad nadechu se ústy…
Díky za radu, zapomněla jsem dodat, že jsem ve 33. týdnu, takže mám pupek jak hrom a to asi s tou židlí neskloubím
![]()
aha… tak si sedni na židli u stolu dej si ruce na stůl, celá předloktí,polož si na ruce hlavu,.. a prodýchávej si opět do zad… víš jak to myslím? Měla by jsi být alespon trochu shrbená…
Tak jsem to zkusila, ale jakmile se ohnu, tak mě to za tou lopatkou začne píchat ještě víc a jak jsem se opřela, tak mi ta bolest úplně sjela do celý levý ruky
No, za poslední dva dny mám fakt pocit, že se zaručeně musím rozpadnout ![]()
jenže tam budeš mít nejspíš nějakou blokádu.. nebo něco skřípnutého…--
mofiz píše:
jenže tam budeš mít nejspíš nějakou blokádu.. nebo něco skřípnutého…–
Škoda, že mám chlapa na noční…tak zítra až se prospí, tak mu řeknu, ať mi to zkusí namasírovat
Zkusím to nějak zaspat. Díky za rady ![]()
Joj, to vypadá na skříplý nerv…vím jak moc to bolí, mám skoliozu a skříplé nervy v lopatce mě trápí docela pravidelně. Já kvůli tomu kolikrát ani nezvednu ruku. Bohužel radu nemám, většinou to povolí samo za několik dní. Jednou jsem to ale měla tak špatné, že jsem nakonec vyhledala chiropraktika, ten mi pomohl, prokřupal mi páteř a uvolnil to. Tak kdyby to náhodou nepolevovalo, tak můžeš zkusit tohle a nebo fyzioterapeuta. Přeju ať to brzy přejde, vím až moc dobře, jak je to nepříjemné.. ![]()
Mě když tam píchá tak chlap říká že si se mnou pohrává pýcha
tak jestli nemáš to samé? ![]()
Chce to jít na neurologii.Bohužel léky ti žádné nedaj,ale třeba poradí nákej cvik.Já tohle měla před měsícem a skoro sem brečela bolestí…