Praskání v břiše 24. týden těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Dee19
18.2.12 20:16

,,Praskání,, v břiše 24.tt

Nevím, co se děje. Občas, když se otočím z boku na bok, škytnu, zívnu, něco zvednu, špatně se otočím atd. jakoby mi praskne (takové lupnutí) v břichu. Je to bolestivé a nepříjemné. Ne v podbřišku, spíše výše, nad pupkem( jednou na levé straně, jindy na pravé) Nevím, jak to jinak vysvětlit. Je to mé druhé těhotenství a u prvního jsem to nikdy nezažila. Mám docela strach. Ale snažím se nehysterčit :-) Nezažila jste to některá ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
18.2.12 20:38

Hmmm, zajímavé, takhle jak říkáš ne, mému dítěti zase praskají ale asi klouby, nebo něco, občas tak jako lupne, jako když někomu křupe v nohách při chůzi. Nejprv si manžel ťukal na čelo, že mám halucinace, do té doby něž to taky uslyšel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.12 20:50

Ty jo - řekla bych to svému doktorovi, ať se na to zaměří. Pokud by se to začalo dít teď - z ničeho nic - zavolala bych do špitálu na pohotovost a poradila se s nimi. Hlavně je to bolestivé - tedy varující. Ale já nevím. Těhotná jsem byla jednou a neměla tyto problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
18.2.12 21:12

Ja slyším denně takové lupnuti,ale neboli me to. Moc jsem tedy neporadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
18.2.12 21:17

mně to také nebolí…

Krystal86 píše:
Ja slyším denně takové lupnuti,ale neboli me to. Moc jsem tedy neporadila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
18.2.12 21:27

Já bych řekla, že by to mohly být svaly, pokud je to pod hrudním košem. A máš jen pocit lupnutí, nebo ho i slyšíš? Mně se to stává a to ani nejsem těhotná, že mi tam ty svaly přeskakují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
18.2.12 21:42

Mě teda takhle, jak popisuješ, „švihalo“ v břichu často, bylo to natahováním vaziva, které drží dělohu. Vždycky při nějakém prudším pohybu, nebo otočení se v posteli - ostrá bolest. A začalo to taky nějak v polovině těhotenství, jak se začala děloha rychle zvětšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
31.8.15 21:50

Holky jsem ve 23tt a lupka mi v pod bříšku je to normální? Všechny totiž tady píšete ze vám to dělá nad pupikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
31.8.15 22:14

Škytavka? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
1.9.15 05:35

Me se stavalo, ze si deti jakoby o sebe drcaly nozickama (nevim, jak to popsat),bylo to jako lusknuti prsty, v miste, kde byla chodidla. Stavalo se mi to v obou tehotenstvich, ale nebolelo to, jen to bylo trochu neprijemne. Dcerka to pak delala i po porodu, tak jsem odhalila pricinu ;)

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
1.9.15 05:35

Me se stavalo, ze si deti jakoby o sebe drcaly nozickama (nevim, jak to popsat),bylo to jako lusknuti prsty, v miste, kde byla chodidla. Stavalo se mi to v obou tehotenstvich, ale nebolelo to, jen to bylo trochu neprijemne. Dcerka to pak delala i po porodu, tak jsem odhalila pricinu ;)

• Citovat
  • Upravit
196
1.9.15 11:38

To je ta skytavka :mrgreen: co mám jako cítit? Ježíš je to srandovní pocit ikdyz se teda někdy leknu…někdy to totiž vypadá jako by tam dělal ten náš malý premety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí