Kdy vám vykouklo bříško?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14973
18.2.12 15:46

Kdy vám vykouklo bříško?

Ahoj holky,

zajímalo by mě, kdy komu vykouklo bříško? Jsem ve 20.týdnu a nemám skoro žádné, holky z diskuze už mají většinou pořádné bubínky :lol:

Jak jste na tom, nebo jste byly vy? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
18.2.12 15:48

mě vykouklo ve 22tt..jinak tam byl takový malý špek…ted už to roste každý den až se divím..

• Citovat
  • Upravit
14090
18.2.12 15:50

Mě bylo bříško vidět hrozně brzy někde kolem 15tt  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.2.12 15:53

Já mám pořádný břicho už od třetího měsíce. Jsem v 18tt a připadá mi, že vypadám tak na 6. měsíc 8o Ale je to druhý těhotenství a doktor povídal, že je to normální. Jsem zvědavá jak budu vypadat v červenci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27006
18.2.12 15:54

Tak já jsem dnes začala 12 tt a bříško už mám pořádné..ale čekám už třetí dítko:)U deruhého bylo vidět taky brzo a u prvního jsem ho i jako prvorodička měla vidět brzo bylo co fotit už v 15tt záleží i jakou máš postavu na hubených to bývá vidět brzo pokdu jsi oplácanější tak to bude vidět dýl…ale měla jsem známou co byla teda oplácanější ale i tak jí bříško vykouklo až necelé dva měsíce před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.2.12 15:54

ono to je individuální..nekdo roste postupne už od začátku a někomu to vykoukne až v šestém měsíci..a pak má co dělat protože to roste najednou a rychle..mě sice bříško vykouklo ale ještě jsem nic nepříbrala…takže to vidím tak, že mi váha poskočí hodně rychle až ke konci..mám se na co těšit beztak.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
18.2.12 15:58

22. tyden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
18.2.12 15:59

nejsem hubeňoura, těhotenství jsem začínala na 73kg při 169cm, ale břicho jsem měla vždycky relativně ploché, i když nebylo pevné, všechno mám v bocích a v zadku :D teď jsem na 70-71kg, trošku bříško mám, ale k mojí postavě je takové, že pořád nevypadám těhotně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.2.12 15:59

U mě si někdo ani těsně před porodem nevšiml břicha :lol: Jsem hodně vysoká a štíhlá a miminko se asi mělo kam schovat. Nicméně pořádně mi začalo růst až ve III. trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
18.2.12 16:01

Tak já na to,že čekám druhé miminko a jsem ve 20tt,břicho vůbec žádné,jen když jsem vyslečená lehce se rýsuje.A zrovna dnes se mě jedna známá ptala,kdy plánujem druhé a já,že jsem v pátem měsíci,ta zírala :mrgreen: .A u prvního ještě v šestém měsíci nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.12 16:03

asi 25 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
18.2.12 16:16
Vera111 píše:
Já mám pořádný břicho už od třetího měsíce. Jsem v 18tt a připadá mi, že vypadám tak na 6. měsíc 8o Ale je to druhý těhotenství a doktor povídal, že je to normální. Jsem zvědavá jak budu vypadat v červenci…

To je skoro jako bych to psala já. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16631
18.2.12 16:23

Ahojky ono je to opravdu dost individi.. :mrgreen:

V prvním těhu jsem bříško začala mít až kolem toho 12TT, nyní v druhém mám od 15TT slušný břicho no a nyní 27TT vypadám víc těhotně než před porodem s prvním dítkem.

Kamarádka - mi nyní řekla o sousedce, co čeká mimi ještě o měs. dřív jak já.. a krom povolenýho břicha - říkala jsem si kilčo přes Vánoce přibrala na ní nic nebylo vidět..

Sestřenice - má nyní před porodem a já mám větší bříško jako ona.. Takže vydrž, určitě vykoukne a pokud ne tak moc, buď ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
18.2.12 16:29

já jsem do pátého měsíce vypadala spíš jako pořádně přežraná :mrgreen:
ale vpodstatě jsem celé těhotenství měla malé břicho. V den porodu jsem vypadala tak na sedmej měsíc :P
moje kámoška je ve čtvrtém měsíci a má břicho jako já před porodem a to přibrala jen 3 kilča :P
každá to máme holt jinak! Buď ráda za malej pupík! Já jsem díky tomu nemusela nic moc na sebe kupovat a vystačila jsem si se starou garderobou a přikoupila jsem jen jedny kalhoty a těhotenský pás, aby mi břicho nelezlo z trička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
18.2.12 16:39

20-22tt - u obou těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie