Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
noo, vidět bylo až tak kolem 23.tt a i teď není moc velké…a to jsem 32 tt ![]()
Mě vykouklo 22-23tt:) ale nic extra a víc vidět je až poslední dva týdny, a to jsem 29tt:)
LadyTommy píše:
Ahoj holky,zajímalo by mě, kdy komu vykouklo bříško? Jsem ve 20.týdnu a nemám skoro žádné, holky z diskuze už mají většinou pořádné bubínky
Jak jste na tom, nebo jste byly vy?
ahoj, me zacalo rust az nekdy na zacatku 6. mesice..
ale i tak oproti jinym holkam „kvetnovkam“ mam o dost mensi.. ![]()
Myslíš „vykouklo“ do té míry, že by sousedka nebo kolegyně v práci poznali, že jsem těhotná? Já jsem v 18 tt a bříško určitě trochu vykouklo, já ho vidím, manžel taky říká, že už není propadalé, není stejné jako před těhu. Ale sousedka učitě ještě nic nepozná, kolega v práci taky ne a oblečení nosím stále stejné, kalhoty a sukně mi jsou v pohodě.
Klementýnka píše:
Myslíš „vykouklo“ do té míry, že by sousedka nebo kolegyně v práci poznali, že jsem těhotná? Já jsem v 18 tt a bříško určitě trochu vykouklo, já ho vidím, manžel taky říká, že už není propadalé, není stejné jako před těhu. Ale sousedka učitě ještě nic nepozná, kolega v práci taky ne a oblečení nosím stále stejné, kalhoty a sukně mi jsou v pohodě.
jj tak ja ve svem 25tt taky uplne vse mi je brisko skoro zadne…
Před chvilkou jsme s manželem okukovali bříško a on říkal, že vypadám akorát tak, jako když jsem se přejedla.
No právě holky tento dotaz nelze objektivně odpovědět
jsem v 17 TT bříško už mám jakoby vypouklé, na pásku u kalhot jsem na jedne dírce dál - ale jako že by si někdo všiml že jsem tehotná tak to určitě ne… pokud nějak extremně nepřiberu tak to odhaduju že tak ve 20TT - 22TT by se mě mohl někdo zeptat zda jsem nepřibrala.. a po tom 25 TT si myslím už by to mohlo vypadat jako těhu břicho ![]()
V první těhu až tak kolem 20tt, zato teď ve druhém jsem to neutajila po dvou měsících. Teď v 27tt vypadám jak těsně před porodem.
To u prvního jsem měla celkově bříško menší. ![]()
Klementýnka píše:
taky porad nosim svoje obleceni..
![]()
tyjo holky, tak já mám těhotenské kalhoty už asi dva měsíce
Prostě ty moje už tlačily, teď bych je teda stopro nedopla a začínají mi být i krátká trička. Za chvíli budu muset vytáhnout těhotenské tuniky, aby mi na pupíka netáhlo ![]()
posílám svoje břicho - pro mě už je veliký protože takový normálně nemám…ale napadlo by vás že je těhotenský? asi ani v plavkách , spíš by človek myslel že takhle vypadám normálně ne?
Ahoj, já jsem 14. týden a mám dojem, že vidět to na mně už je, i když se mě všichni ptají, jestli jsem opravdu těhotná
Před otěhotněním jsem vážila 53 kilo při výšce 170 cm, i když to není nijaká anorektická váha, tak na mě byla vidět každá švestka, kterou jsem snědla
Teď už ale břicho nezatáhnu a cítím obrysy dělohy, jak začíná vystupovat… Bříško na focení se to ale ještě není…
lyžařka píše:
posílám svoje břicho - pro mě už je veliký protože takový normálně nemám…ale napadlo by vás že je těhotenský? asi ani v plavkách , spíš by človek myslel že takhle vypadám normálně ne?
a v kterem jsi tt?? ![]()
lyžařka píše:
jsi hodne vysportovana…