Kdy vám vykouklo bříško?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
18.2.12 21:29

noo, vidět bylo až tak kolem 23.tt a i teď není moc velké…a to jsem 32 tt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28933
18.2.12 22:03

Mě vykouklo 22-23tt:) ale nic extra a víc vidět je až poslední dva týdny, a to jsem 29tt:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.2.12 23:41
LadyTommy píše:
Ahoj holky,

zajímalo by mě, kdy komu vykouklo bříško? Jsem ve 20.týdnu a nemám skoro žádné, holky z diskuze už mají většinou pořádné bubínky :lol:

Jak jste na tom, nebo jste byly vy? :palec:

ahoj, me zacalo rust az nekdy na zacatku 6. mesice.. ;) ale i tak oproti jinym holkam „kvetnovkam“ mam o dost mensi.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
19.2.12 08:20

Myslíš „vykouklo“ do té míry, že by sousedka nebo kolegyně v práci poznali, že jsem těhotná? Já jsem v 18 tt a bříško určitě trochu vykouklo, já ho vidím, manžel taky říká, že už není propadalé, není stejné jako před těhu. Ale sousedka učitě ještě nic nepozná, kolega v práci taky ne a oblečení nosím stále stejné, kalhoty a sukně mi jsou v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
7887
19.2.12 09:34
Klementýnka píše:
Myslíš „vykouklo“ do té míry, že by sousedka nebo kolegyně v práci poznali, že jsem těhotná? Já jsem v 18 tt a bříško určitě trochu vykouklo, já ho vidím, manžel taky říká, že už není propadalé, není stejné jako před těhu. Ale sousedka učitě ještě nic nepozná, kolega v práci taky ne a oblečení nosím stále stejné, kalhoty a sukně mi jsou v pohodě.

jj tak ja ve svem 25tt taky uplne vse mi je brisko skoro zadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
19.2.12 09:56

Před chvilkou jsme s manželem okukovali bříško a on říkal, že vypadám akorát tak, jako když jsem se přejedla.

• Citovat
  • Upravit
362
19.2.12 10:04

No právě holky tento dotaz nelze objektivně odpovědět :-) jsem v 17 TT bříško už mám jakoby vypouklé, na pásku u kalhot jsem na jedne dírce dál - ale jako že by si někdo všiml že jsem tehotná tak to určitě ne… pokud nějak extremně nepřiberu tak to odhaduju že tak ve 20TT - 22TT by se mě mohl někdo zeptat zda jsem nepřibrala.. a po tom 25 TT si myslím už by to mohlo vypadat jako těhu břicho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.2.12 10:59

… mě se vyhouplo v 16tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
19.2.12 11:05

V první těhu až tak kolem 20tt, zato teď ve druhém jsem to neutajila po dvou měsících. Teď v 27tt vypadám jak těsně před porodem. :cert: To u prvního jsem měla celkově bříško menší. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
19.2.12 13:36
Klementýnka píše:

taky porad nosim svoje obleceni.. :dance: :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.2.12 13:43

tyjo holky, tak já mám těhotenské kalhoty už asi dva měsíce :mrgreen: Prostě ty moje už tlačily, teď bych je teda stopro nedopla a začínají mi být i krátká trička. Za chvíli budu muset vytáhnout těhotenské tuniky, aby mi na pupíka netáhlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
19.2.12 16:15

posílám svoje břicho - pro mě už je veliký protože takový normálně nemám…ale napadlo by vás že je těhotenský? asi ani v plavkách , spíš by človek myslel že takhle vypadám normálně ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.2.12 16:27

Ahoj, já jsem 14. týden a mám dojem, že vidět to na mně už je, i když se mě všichni ptají, jestli jsem opravdu těhotná :-) Před otěhotněním jsem vážila 53 kilo při výšce 170 cm, i když to není nijaká anorektická váha, tak na mě byla vidět každá švestka, kterou jsem snědla :-D Teď už ale břicho nezatáhnu a cítím obrysy dělohy, jak začíná vystupovat… Bříško na focení se to ale ještě není…

• Citovat
  • Upravit
8265
19.2.12 16:32
lyžařka píše:
posílám svoje břicho - pro mě už je veliký protože takový normálně nemám…ale napadlo by vás že je těhotenský? asi ani v plavkách , spíš by človek myslel že takhle vypadám normálně ne?

a v kterem jsi tt?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
19.2.12 17:42
lyžařka píše:
posílám svoje břicho - pro mě už je veliký protože takový normálně nemám…ale napadlo by vás že je těhotenský? asi ani v plavkách , spíš by človek myslel že takhle vypadám normálně ne?

jsi hodne vysportovana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky