Skvrny v obličeji v těhotenství

249
18.2.12 15:05

skvrny v obličeji v těhu

Nemáte, prosím, někdo zkušenost se skvrnami v obličeji v těhotenství??? Objevily se mi asi ve 14. týdnu, jsou suchě, nesvědí, ale hodně vidět :roll: Nemáte někdo zkušenost, co s tím? Jestli je to jako nějaký hormonální dopad, nebo nedostatek čehosi? Jediné, co mi zatím bylo porazeno je, že budeme mít holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15108
18.2.12 15:07

Červené,nebo hnědé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
18.2.12 15:14

čevené… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
18.2.12 15:17

Mě se právě udělaly,hnědé a už se nikdy neztratily :cert: U kluka,u holek ne :) Tohle se určitě časem ztratí,zajdi ke kožní,at máš klid,třeba bude vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
18.2.12 15:20

Měla jsem světlehnědé skvrny na čele u obou těhotenství, nedělala jsem s tím nic, akorát překrývala make-upem s UV filtrem. Po porodu to velmi rychle zmizelo. Ale říkala mi pak kosmetička, že kdybych s tím hodně chodila na sluníčko bez ochrany, tak by mi to mohlo zůstat. Tak radši bacha na sluníčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
18.2.12 15:23

Jinak ještě jsem si vzpomněla, že ke konci druhého těhotenství jsem měla ty skvrny hodně výrazné a zároveň špatné jaterné testy. Takže se zmiň svému gynekologovi, ať ti kdyžtak udělá jaterné testy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.2.12 15:30

Já trpím na červené skvrny,vysušené až se mi na nich pokožka loupe a občas se mi udělají takové červené krvavé tečky po obličeji.Myslím si že je to hormonama a ne tím že něco chybí :) Snažím se to mazat,moc nevysušovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28952
18.2.12 22:05

Já mám taky hodně vysušenou pokožku, nad nosem a okolo obočí, a zároveň mi naskákaly červené skvrny na tvářích. Zatím to schovávám korektorem, ale je to boj, loupe se mi celý obličej a to tu kůži mažu jednou, dvakrát denně (před těhu tak jednou za dva tři dny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí