Kdy vám vykouklo bříško?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27009
19.2.12 17:58

Já řped těhu měla 51-52 kg tkaže na ěm bylo vidtě vše adneska jsem si koupial trička protože moje ant lěo prostě už nosit nemůžu:D tkaže normálně mám Xs -S trička ted jsem koupila větší velikost M a vydrží nějakou dobu:))těhu kalhtoy nosím už ěnjaký ten týden a moje mikiny mi bývaly volné ted už kopírují tvař rosotucího bříška :mrgreen: už ho neschovám ani omylem jedině kdžy mám bundu to ještě vidět není ale jak jí dám dolů tka jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
19.2.12 19:15

Jsem teprve 16+2 .. takže jasně že ještě nemám ten správný pupek ale oproti normálu rozhodně změna! takže tady na dotaz zakladatelky bych odpověděla že mi bříško už vykouklo dost ale rozhodně ne tak aby si toho třeba rodina všimla už..ze strany to taky nevypadá jako těhotný ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
19.2.12 19:22
lyžařka píše:
Jsem teprve 16+2 .. takže jasně že ještě nemám ten správný pupek ale oproti normálu rozhodně změna! takže tady na dotaz zakladatelky bych odpověděla že mi bříško už vykouklo dost ale rozhodně ne tak aby si toho třeba rodina všimla už..ze strany to taky nevypadá jako těhotný ještě

ja ho taky mela hodne dlouho male..az me mrzelo, ze vubec nevypadam jako tehotna :,( ale tedka uz me nikdo neprehlidne ;)
fotka z 19tt

Příspěvek upraven 19.02.12 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
19.2.12 19:27

já to zatim nikomu neřekla, tak mi to menší břicho a taky zimní období docela hraje do karet :-) ale už se těším až to za měsíc po velkým UZ řeknu babičkám, tatovi a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
19.2.12 19:27

tak já su v 20tt a bříško mám trolinku vykoukle ale videt to je,nosím sve oblečení,jedine co už nemužu sou kalhotky.. :oops: ty neobleču,takže potrebuji vetší.. :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
19.2.12 19:28
lyžařka píše:
já to zatim nikomu neřekla, tak mi to menší břicho a taky zimní období docela hraje do karet :-) ale už se těším až to za měsíc po velkým UZ řeknu babičkám, tatovi a tak…

ja jak si dam kabat, tak to na me nepozna nikdo ani tedka v 7. mesici :roll: ..v rodine bych to mohla tajit, ale vsichni vedeli, ze se snazime a kdyz jsem prestala chodit do prace, tak to bylo jasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
19.2.12 19:30

jééé Werungo máme dost podobný bych řekla :-) mám hodně strii z puberty takže by mi nevadilo kdyby se to drželo v nějaký rozumný míře i nadále…břicho je poslední kde strie nemám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
19.2.12 19:30

:mavam: werungo na tebe to neni videt?však máš nadherné břísko na te foto.. :pankac: neřekla by sem že si dobre napapaná :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
19.2.12 19:37
Hana89 píše: :mavam: werungo na tebe to neni videt?však máš nadherné břísko na te foto.. :pankac: neřekla by sem že si dobre napapaná :oops: :mrgreen:

kdyz mam kabat, tak to na me nikdo nepozna…doma v tricku jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
19.2.12 19:38
lyžařka píše:
jééé Werungo máme dost podobný bych řekla :-) mám hodně strii z puberty takže by mi nevadilo kdyby se to drželo v nějaký rozumný míře i nadále…břicho je poslední kde strie nemám :?

ja mam jen nejaky stary z puberty, kdyz jsem rychle narostla :roll: ale tedka z tehu mam jen jednu jedinou na prsu :cert: :cert: to me tak stve..proc zrovna jednu?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
19.2.12 19:46

mě po antikoncepci Diane v 18 narostly z dvojek tak šestky… takže mám vyhodu že horší už to byt nemuže co se strií na prsou týká :-) ted vypadají drobet lépe jak se naplnily ale zdaleka nejsem na velikosti co v pubertě takže mám ještě rezervu na mlíko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
19.2.12 19:48
lyžařka píše:
mě po antikoncepci Diane v 18 narostly z dvojek tak šestky… takže mám vyhodu že horší už to byt nemuže co se strií na prsou týká :-) ted vypadají drobet lépe jak se naplnily ale zdaleka nejsem na velikosti co v pubertě takže mám ještě rezervu na mlíko :-)

ja jsem byla vzdycky takova plocha..ale v puberte jsem „zzenstila“-boky, prsa, stehna..takze ze vnitrni strany stehen mam na kazde strane 2 hluboke strie a stejne tak na prsou..ale za tech X let uz jsou vybledle, takze vubec nejdou videt :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.2.12 11:28

Ahoj holky. Tak já vám ty bříška úplně závidím :oops: . Na mě šlo těhotenství vidět už snad od 3 měsíce :lol: . To mi bříško vypouklo a vypadala jsem, jako bych se pořádně najedla. Já začínala se 72 kg, teď mám 85 kg. Na konci těhotenství se vám bříško docela dost zvětší a přibíráte snad už i z vody :nevim: . Já jsem dnes 6 dní před termínem a stále se vlezu do triček, které jsem nosila před těhu. Měla jsem velikost L a do teď se nezměnila. Snad jen z některých triček s krátkým rukávem mi bříško leze ven :lol: . Takže se vůbec nebojte. A navíc každá jsme jiná a i-když máte malinké bříško, můžete mít velké dítko a naopak :lol: . Takže Vám přeji hladký průběh těhotenství, užívejte si ho, protože konec a to čekání je hrozně dlouhé a někdy i namáhavé :( :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
25.2.12 17:58

Ahojki holky tak já už jdu do 21tt a stále stejne malinke bříško mám :nevim: ale citim už kopance od malej,a hoodne nekdy i škitavku :lol: ale nekdy to zabolí, :roll: už chci veliký břich :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
25.2.12 18:13

Tak to já jsem 11tt a je to vidět hodně, dost jsem celkově otekla, ale může to být i voda.

A slečna lyžařka se může s tím plochým břichem jít chlubit někam na missky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí