Bolestivé předání energie

133
6.2.13 10:56

Bolestivé předání energie

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost nebo neporadíte proč. Přítel si udělal při sportu něco s kotníkem. (Vždy když něco bolelo mě táta mi dával energii a udělalo se mi líp i naopak) Přítel na tyhle věci neni tak jsem to zkoušela když se nedíval, opravdu jsem mu chtěla pomoct a on najednou zakříčel proč mu do toho mlátim jetli jsem normální… Nevím proč a ani táta mi nedoázal odpovědět, řekl ž to stejně pomohlo tak ať to neřeším (druhý den mohl chodit ale kdo ví čím to bylo) Už to nechci dělat nikomu, nechci aby to ještě někoho bolelo… děkuji za rada předem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
181
6.2.13 11:00

Nechci být chytrá, ale podle mě sis odpověděla sama. Protože o tom nevěděl. :) U tohoto se musí pokud vím žádat o svolení a nebo minimálně to musí ten druhý vědět.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
6.2.13 11:01

Hlavně nikdy nikomu nic nedělat bez jeho vědomí, i když chceš pomoct. Vždycky musíš mít jeho svolení, jinak to děláš proti jeho vůli a je to špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.2.13 11:01

8o :?: Tak to nedělej ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.2.13 11:07

Děkuji… je pravda že jsme o tom se všemi vždy věděli. tak má smůlu, nikdy mu nepomůžu páč nevěří a nepustí… Alespoň to vim a nebudu to nikdy dělat bez svolení díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
6.2.13 11:30
@Nancynka píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost nebo neporadíte proč. Přítel si udělal při sportu něco s kotníkem. (Vždy když něco bolelo mě táta mi dával energii a udělalo se mi líp i naopak) Přítel na tyhle věci neni tak jsem to zkoušela když se nedíval, opravdu jsem mu chtěla pomoct a on najednou zakříčel proč mu do toho mlátim jetli jsem normální… Nevím proč a ani táta mi nedoázal odpovědět, řekl ž to stejně pomohlo tak ať to neřeším (druhý den mohl chodit ale kdo ví čím to bylo) Už to nechci dělat nikomu, nechci aby to ještě někoho bolelo… děkuji za rada předem…

Nejde ani tak o to, že tomu on sám nevěří,
ale jde o ot že jsi neměla jeho svolení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
6.2.13 11:31
@Erin píše:
Hlavně nikdy nikomu nic nedělat bez jeho vědomí, i když chceš pomoct. Vždycky musíš mít jeho svolení, jinak to děláš proti jeho vůli a je to špatně.

zakladatleko, až teď jsme dočítala.
Fungujete to přesně jak píše Erin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat