Bolestivé srůsty v břiše

Anonymní
28.9.19 15:19

Bolestivé srůsty v břiše

Máte někdo zkušenosti s bolestivými srůsty v břiše?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
28.9.19 15:26

Bylo by dobrý, trochu víc popsat tvůj problém. Od čeho je máš, jak dlouho a pod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.19 15:30

Když jsem byla miminko, tak mi vzali vaječník. Dlouhá léta nic a teď jsem 4 měsíce po porodu a vždy když mam ovulaci, tak mě bolí v podbřišku na straně, kde nemám vaječník. Byla jsem na Sonu, CT a nikde nic. Jen mi řekli, že mám srůsty od té operace vaječníku. Jediné co se prý dá dělat je, že se udělá laparka, ale já se bojím strašně operace a narkozy. Takže zatím budu čekat. Kort když mám takhle malé miminko.

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.9.19 15:50

Ono se opravdu nic jinýho dělat nedá, než je chirurgicky rozrušit. A to jsou bolesti tak velké a dlouhotrvající, že se to nedá vyřešit práškem na bolest? Já mám taky echtbolesti při ovulaci v místě, kde mám po císaři srůst, ale jedná se o jeden půlden v měsíci, takže kvůli tomu do sebe fakt řezat nenechám. I když u tebe si spíš myslím, že lékaři příčinu bolesti neznají, tak to svádějí na to, co jim přijde nejpravděpodobnější.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.19 16:01

Ty srusty mi ukazoval na utz. Já mám třeba tři dny bolesti nebo čtyři jak kdy. Jako není to tak úplně hrozná bolest, ale spíš otravná a vždy mám strach ze slepaku. A prý to vypada, že těch srůstů tam bude více. CT i Sono je čisté. Byla jsem i na více pracovištích. Tak na jednu stranu doufám, že to bude z toho. Jsem trochu hypochondr. A mám strach, kort když mám miminko. Mě vedou srůsty už od dělohy, tak je prý možné, že proto to zlobí tolik

• Citovat
  • Upravit
22.2.20 12:00

Opakovaně bolestivé srusty po operaci

Ahoj holky, jsem po několika operacích… Snažíme se o miminko přes rok.. Já už dva roky měla velké bolesti v levé straně.. Dr mne poslal na operaci na které jsem byla v prosinci.. Bohužel srustu bylo mnoho a v té levé straně nejvíc… Přijde mi že operace byla k ničemu protože mě to bolí úplně stejně jako před operací.. Už jsme měli sex a miminko se nepodařilo.. Doktoři při operaci zjistili že děloha vaječníky jsou v pořádku dokonce mám i krásné pruchodne vejcovody ale říkali že ty srusty jsou prostě problém.. Jsem z toho už hodně špatná.. Máte některá stejnou zkušenost?? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
22.2.20 12:33

Ahoj, mam za sebou operaci srustu, prohlednuti spodku a stejne sem taky hned neotehotnela. Pokud dobre ctu, tak operace byla v prosinci, pak je ale strasne brzy jeste delat zavery. Partner uz byl na vysetreni ohledne zdravi a plodnosti? Bohuzel z vlastni zkusenosti vim, ze je to strasne o psychice, cim vic se tlaci na pilu, tim pomaleji se dari. Urcite bych hlavne poresila vysetreni partnera, za druhe trosku polevit v tempu. Najit si jinou zabavu, venovat se praci, konickum a pratelum. Neboj se, ono to prijde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22.2.20 15:46

Děkuji za odpověď.. Já měla práve ty srusty po každé operaci.. A ta levá strana začala bolet zhruba po dvou letech od poslední operace a potvrdilo se tedy že rozsáhlé srusty teď v prosinci :( dali mi i ten protisrustovy gel.. Taky si pořád říkám že to snad bude dobry ale 0o žádné operaci mě to nebolelo víš tak mám strach jestli to tam vůbec nějak dali do pořádku… Přítel má spermiogram v pořádku… Mne prostě ty bolesti hrozně otravuji v normálním životě i práci víš.. Přesto se snažím myslet pozitivně… A za jak dlouho se vám miminko podařilo? A ty nemivas už žádné bolesti? Mě nejvíc trápí to abych už neměla bolesti… A moc dekuju za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.1.25 18:01

Obnovuji diskuzi. Chci se zeptat na zkusenosti s diagnostickou laparoskopii, kterou zvazuji. Uz nekolik let mne trapi obcasna silna bodava bolest kolem nehezke jizvy po operaci slepeho streva. Bohuzel poslední 3 mesice minimalne 2× tydne bodani, ze mi tecou slzy bolesti. Po chvilce to prejde a pak mohu fungovat normalne. Uz se bojim co to muze byt (kolonodkopii, UTZ, RTG v poradku). Proto zvazuji laparoskopii, ale zarazila mne lekarka na chirurgii, ze se akorst udrla srust jinde, ale jake je jine reseni mi nerekla. Mate s tim nekdo zkusenost. Děkuji a vsem jenom zdravi v novem roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí