Bolí mě kostrč

27031
7.4.10 16:20

Bolí mě kostrč

Holky jsem v 19tt a posledních pár dní mě bolí jak záda tak kyčle.Není na to brzo?Dneska dost teda mě bolí jakoby kostrč nikde jsem si jí nenarazila nebo tak,nemůže to znamenat něco špatného?Cítím se dobře pohyby mimča cítím taky normálně.Je to hlavně když jsem v pohybu no jak ležím tak to necítím jen když třeba jdu nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12064
7.4.10 16:24

Crystal, mě také :lol: . Začalo to už někdy ve 3. měsíci těhu. Prý je to normální, je to tím, jak se tělo přizpůsobuje miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
7.4.10 16:28

Jéé to jsem ráda u prvního dítka so to prostě nepamatuju to sjem encítila kromě pohybů a pak tvrdnutí bříška nic za to ted si to asi vybírám,hlavně že to tka má být:)Už jsem se bála aby to nebylo něoc špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.4.10 16:37

To je prej jak se rozšiřuje pánev a všechno okolo, taky mě to pobolívala a ptala jsem se na to svého gyndaře, tak mi to právě takhle vysvětlil:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.4.10 16:48

Já když jsem byla těhotná, tak jsem o těhotenství chtěla vědět „všechno“. Při brouzdání na netu jsem narazila na tento článek: http://www.porodnici.cz/…-tehotenstvi

Ani jsem to nečetla celé, ale je z toho jasné, že v našem těle na svém místě během těhotenství nezůstane snad vůbec nic. Všechno se chová jinak, takže se bolesti kostrče vůbec nedivím (bod č. 15). Se divím, že to vůbec přežijeme… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
7.4.10 17:12

Wiolo, tak to jsi mě pobavila :lol: . Jen bych chtěla dodat, že je celé těhotenství a porod je přirozený proces, takže hlavně klid. Ten článek si přečtu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.4.10 17:32
Monika H. píše:
Wiolo, tak to jsi mě pobavila :lol: . Jen bych chtěla dodat, že je celé těhotenství a porod je přirozený proces, takže hlavně klid. Ten článek si přečtu :-)

Jasně že je těhotenství a porod přirozený proces, funguje to tak po tisíce let, jinak bychom tu nebyli. Ale také je to zázrak nad zázraky nad kterým mi zůstává rozum stát a po přečtení výše uvedeného článku už se to ani nesnažím pochopit, jak je vůbec něco takového možné.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.4.10 09:50

Ahojky, jsem teď v 16+1 a kostrč mě bolí už asi od druhého měsíce. A myslím, že celkem intenzivně. Občas mě tam tam zabolelo, že jsem se nemohla narovnat. Nejdříve jsem si taky myslela, že to asi nebude jen tak. Ptala jsem se na to své gynekoložky a ta mi řekla, že je to normální. Že se není čeho bát. Tělo se přizpůsobuje a roztahuje a kdo ví co všechno, tak to někde cítit musíme. Tak přeji, aby to brzy přestalo :lol: Mě už to trošičku odeznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.5.10 13:51

test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.5.10 13:52

test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.5.10 13:53

test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.5.10 13:59

test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.5.10 14:00

Omlouvám se za testy, ale musela jsem vyzkoušet, zda se mi zobrazuje metřík a jinak než takhle to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
And88Rea
6.12.13 06:50

Pomoc od bolesti kostrče

Ahojky, je to stará diskuze, ale kdybych tím měla někomu pomoct, ráda to udělám. Jsem na konci třetího měsíce a už teď jsem měla neuvěřitelné bolesti u kostrče, na pravé straně, jak tady všichni píšou, nemohla jsem se narovnat, dlouho sedět, dlouho ležet, dlouho stát a největší problém byla chůze, ale vždy jen krok dopředu pravou nohou, katastrofa. Ale na konci třetího měsíce mi nestačila odpověď doktorky, že to s porodem odezní, asi bych se střelila brzo do hlavy. Každopádně pár dní zkoušení a vymejšlení jak s tím naložit mě dovedlo k řešení a po dvou dnech užívání jsem naprosto v pohodě. Kupte si šumivé tablety do pití, zvlášt vápník a zvlášť hořčík. 2× denně je třeba vypít skleničku 200ml každého šumáku, ale zaručuju, že budete mít klid. Není čeho se bát, samozřejmě jsem si zjišťovala i dopady na miminko a nemůže mu to ublížit, jedině prospět, případný přebytek se prý vyloučí aniž by jakkoliv uškodil, tak do toho, za pokus vám to stojí!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky