Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nic kvůli čemu bych psala domů, přežila jsem
(bylo mi to spíš nepříjemné)
Nebolí to, ale je to nepříjemné, po výtěru z krku jsem chvíli kašlala, jako by ti něco zaskočilo a při výtěru z nosu- nevěřila bych, že to jde tak hluboko zastrčit-, ale jak říkala sestra co mi to dělala, je to opravdu jako by ses nosem nadechla pod vodou a voda se ti dostala do nosu. Jen mě překvapilo, že jednou štětičkou se vytře krk a tou samou i stejným koncem nos, ještě, že to nedělají naopak.
![]()
Hele zrovna pár minut zpátky jsem ho podstoupila (v porodnici, bohužel se to musí) tak jsem asi jediná podle doktorky, kdo se tomu smál, protože mě to lechtalo.
Upřímně čekala jsem to horší. ![]()
Mě při tom vyhrkly slzy. Protože to prostě jde na sliznici. Ale je to vatová tyčinka, to nemá jak krvácet ![]()
Kamos rikal, ze to bylo horsi nez ta ledvinova kolika, se kterou ho do ty nemocnice privezli. Ale tak on je chlap, ze jo ![]()
Ahoj, před chvilkou, byl to nepříjemný výtěr z krku, ale žádná hrůza ![]()
@Aletheia Říkali, že podle toho se pozná správně odebraný stěr, když vyhrknou slzy…
Já byla třikrát na výtěru z krku, to bylo v pohodě, akorát po tom prvním jsem se chvíli cítila tak, jako by na mě lezla angína. Na ty výtěry z nosu se nemůžu dívat ani v televizi, nějak mi to nedělá dobře, když vidím, kam až to něm lidem strkaj. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím ten kdo podstoupil test na covid, bolí to hodně? Je to poměrně dlouhá tyčka která jde nosem až k uchu.. Bolí to hodně?? Může po tom téct krev?? Díky za odpověď
Nebolí to, je to jen nepříjemné. Také jsem se bála a nakonec to byla otázka jen asi 10 sekund a krom nepříjemného pocitu, to bylo v pohodě.
Ahoj, prosím ten kdo podstoupil test na covid, bolí to hodně? Je to poměrně dlouhá tyčka která jde nosem až k uchu.. Bolí to hodně?? Může po tom téct krev?? Díky za odpověď