Bolí tetování na zádech?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.4.14 11:59

boli tetovani?

Dobry den
CHci se zeptat boli tetovani? chci si nechat udelat na zadech ale nevim jestli to je jeste in.Mate nektera? A boli to? ja mam vseobecne strach ze vsech jehel :mrgreen: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sissi79
4.4.14 12:02

Já to miluju :mrgreen: ale každej to má jinak, záleží na místě apod.. :nevim: Kámoška třeba slzela u kérky pod krkem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18223
4.4.14 12:02

Někoho to bolí, někoho ne :nevim: :mrgreen: moji segru to nebolelo- ještě se smála, co na tom všichni mají. Pak jí zajel na citlivější místo a už se kroutila :mrgreen: (zápěstí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
4.4.14 12:04

Každý Ti napíše něco jiného - každý máme jiný práh bolesti.
Jinak co je in - a co ne - bych vůbec neřešila :nevim: Když se mi to líbí, tak proč bych měla řešit jestli je to ještě in :nevim:

Já mám tetování na paži a na kotníku - ani jedno mě nebolelo. Kolikrát když mě blbě píchne doktorka u krve, když se netrefí tak to bolí o dost víc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
990
4.4.14 12:05

Já mám kérku přes půl zad. Od krku do poloviny. Čekala jsem to teda horší, ale nakonec v poho. Hlavně jsem si myslela že mě to bude bolet nejvíc na páteři a prd, nejhorší to bylo okolo páteře, ale dalo se to v klidu vydržet. Za mě - JDI DO TOHO!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@petra.smolicek píše:
Dobry den
CHci se zeptat boli tetovani? chci si nechat udelat na zadech ale nevim jestli to je jeste in.Mate nektera? A boli to? ja mam vseobecne strach ze vsech jehel :mrgreen: diky

tak tam nechoď :mrgreen: :lol: těch jehel bude fakt hodně :mrgreen: a jestli to bolí? znám člověka, co měl při kérování páteře orgáč, znám člověka (chlap jak hora), co brečel jak malej kluk. Mi vadily žebra, páteř taky nic moc, ale třeba boky jsou mnohem větší maso :lol: moje ségra řvala jak želva u kontníku, mi nevadilo potetovat ani břicho, ani třísla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291

Já mám na kotníku a na podbřišku a nebolelo to…a to já jsem pořádná poseroutka, jakoby pak jak to přejíždí už po několikáté, tak je to citlivý, ale rozhodně bych to neoznačila za bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.4.14 12:06

Jak koho a jak kde. Každej můžeme mít jinej práh bolesti. Kamarádka při tetování na zádech vzdychala jak při orgasmu, já byla zakouslá do lehátka a tiše trpěla :mrgreen:

Ale je to jak s porodem, brzo zapomeneš. A většinou chceš znova (to už si s porodem nespojuji :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.4.14 12:06
@petra.smolicek píše:
Dobry den
CHci se zeptat boli tetovani? chci si nechat udelat na zadech ale nevim jestli to je jeste in.Mate nektera? A boli to? ja mam vseobecne strach ze vsech jehel :mrgreen: diky

ještě dodatek, jestli to chceš proto, že je to in, tak se na to vykašli - odstranění tetování bolí i stojí mnohem víc, než kéra samotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
4.4.14 12:10

Holky v květnu je v Praze tetovaci veletrh. Jdete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
4.4.14 12:10
@RyBANA píše:
Jak koho a jak kde. Každej můžeme mít jinej práh bolesti. Kamarádka při tetování na zádech vzdychala jak při orgasmu, já byla zakouslá do lehátka a tiše trpěla :mrgreen:Ale je to jak s porodem, brzo zapomeneš. A většinou chceš znova (to už si s porodem nespojuji :mrgreen: )
:mrgreen: tak to je pravda s opakováním kérky :mrgreen: já odcházela a chtěla už v hlavě další :mrgreen: závislost 8)
  • Citovat
  • Upravit
326
4.4.14 12:12
@petra.smolicek píše:
Dobry den

ano, tetování někdy HODNĚ bolí. Víc než bolest bych být tebou řešila fakt, že to opravdu chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
4.4.14 12:12
@petra.smolicek píše:
Dobry den

Porod byl horší.

• Citovat
  • Upravit
18223
4.4.14 12:13

Jinak In to teď může být a za 5 let ne, a co pak s tím? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
4.4.14 12:15
@Nainuva píše:
Jinak In to teď může být a za 5 let ne, a co pak s tím? :mrgreen:

Vytahaný pupek taky není IN a kolik žen ho nosí. IN bych rozhodně neřešila 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová