Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cher píše:
Vytahaný pupektaky není IN a kolik žen ho nosí. IN bych rozhodně neřešila
tak ten nemam ![]()
@KKatka23 píše:
Já mám na kotníku a na podbřišku a nebolelo to…a to já jsem pořádná poseroutka, jakoby pak jak to přejíždí už po několikáté, tak je to citlivý, ale rozhodně bych to neoznačila za bolest
na podbrisku? jejda to bych se bala
@zizalkaaa píše:
Tak kazdej jsme jinej.Ja si treba strasne uzivam odbery krve a injekce celkove, jsem uchylnáale mam tetovani ktere se tahne od bricha, bok az na zada a to me teda bolelo fest
promin nechci te ale desit
to je moc pekny tos mela pred porodem nebo az pak?
@Katchus píše:
Záleží KDE na zádech si to chceš nechat a CO?
Co? to jeste nevim jen nad tim tak premyslim… no na zadech bud ve spodni casti(nad zadkem) nebo by se mi libilo na lopatce. Libilo by se mi i trosku na brisku ale nemam na to to bricho
kamaradka ma na zapesti a je fakt moc pekne.
@Bethuska píše:
Ach jo, je to vážně naprosto INDIVIDUÁLNÍ. Dokud to zadavatelka sama nezkusí, tak nezjistí, kde ten práh bolesti má zrovna ona. Nemá cenu ji strašit zbytečně.
Sama mám po celé páteři písmo (viz obrázek) a mohla jsem u toho klidne spát, jaká to byla pohoda.
vsak to vyzkousim jen musim promyslet
pekné tetovani ![]()
@petra.smolicek píše:
to je moc pekny tos mela pred porodem nebo az pak?
2 roky po porodu ![]()
@Bethuska
Opravdu moc pěkné tetování, takové jsem ještě neviděla! Můžu se zeptat co je to za jazyk/písmo a co znamená?
Sama se těším až poviju druhé dítko a přibude další do sbírky ![]()
Ja mam na zadech presneji receno mezi lopatkama ornament mistama se tahne az ke krku a obrys dobry ale stinovani u toho jsem.se trosku kroutila.
zalezi jak moc vnimas bolest ale kdo prezil porod prezije vsechno podle me
neni to zas tak hrozne
Ahoj, na zádech je to dost dvoký
každý mlmetr je jinak… lehtá, příjemně škrabe, nepříjemně pobolívá, nebo bolíííí
určitě záleži v jakém stavu si - spánek stress… a jak se umíš na danou věc nesoustředit.. Já pracovasla na PC když mi tetovali záda… jiné myšlenky, menší vnímání bolest… ![]()
Ahoj, mám dotaz, jdu v pátek na tetování, mám mít na lopatce štíra, ocas pujde až na krk, poměrně větší, cca 16×20 cm, černobílý. V neděli, t. j. včera jsme doma bourali okno, nějak mě to nedošlo, trochu jsem si spálila ramena. Ani to nebolí, jen to prostě maličko cítím, ale má to trochu červenej nádech. Myslíte že to může vadit? Do pátku to už podle mě bude v pohodě, jen nevím, co když bych se pak sloupala… Tak nevím, zda mám zavolat tatérovi a zrušit to..
@statecna.oslice sloupeš si max vrchní vrstvu - tetování jde do hloubky, neřešila bych to..
Toto je moje - prvni a zatim jedina (tater se divil ze si na poprve troufam na tak velkou) a nemuzu rict ze by to bolelo, jen v prostred na looatce to bylo neprijemne a prirovnala bych to jako kdyz se holim epilatorem ![]()
Ahojki
, tak to spálení bych taky neřešila. Od neděle do pátku je času dost na zahojení, k tomu když to máš malinko. Škoda rušit termín. Já mám tetování od půlku ruky přes rameno a lopatku a konči mi to u krku. Ta lopatka mě bolela hodně, ale mám to barevně, realistiku takže mi hodně zajížděl na ta samá místa. Ale pod krkem kde používal jen černou a bílou mě to nebolelo skoro vůbec…Každý to cítí jinak tak držím palce ať tě to nebolí
. A závidím…hned jak dokojím tak chci jít na další ![]()