Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak kazdej jsme jinej.Ja si treba strasne uzivam odbery krve a injekce celkove, jsem uchylná
ale mam tetovani ktere se tahne od bricha, bok az na zada a to me teda bolelo fest
promin nechci te ale desit ![]()
Tak zalezi kde na zadech, nejbolestivejsim mistem je i podle odborniku kotnik a hlava. Ja mem kerku na kotniku auuuu rameni vubec nebolelo a na krku zatylku tam to bylo bolestive v urcitych mistech, ale nic extra co by se nedalo vydrzet. Zada vzbec nevim. Obecne tam kde je nejvic svaloviny tak tam to temer neboli spis lehta
Ale fakt hruza to neni a pokud o kerku stojis a ma pro tebe vyznam bolest je minimalni.
Každej to snáší jinak. Já mám vlka přes celou lopatku, dělal mi to kamarád doma, když zajel ke kosti tak to bolelo, jinak pohodička. To zvládneš
Mě tedy záda bolela ukrutně. Mám potetovaný i spodní břicho a třísla a to bylo v pohodě.:-)
Deíat si kerku podle toho, jestli je to in, je teda dost divny.. co az to in byt prestane?
jinak pro me to byl relax.. jasne ze to boli, ale je to o tom, jakej ti ta bolest vyvolava pocit. pro me prijemny
obecne ale na kosti to boli vic nez na svalu.
Příspěvek upraven 04.04.14 v 12:32
Mě přišla nejhorší páteř, to okolo bylo v pohodě, ale já se jehel nebojím ![]()
Ahoj, mám docela velké tetování na lopatce a nebolelo vůbec…Pak mám přes lýtko a to už jsem docela cítila sem tam bolest, ale dá se to vydržet, nic hrozného to není
Pokud se ti tetování líbí a chceš ho, jdi do toho! ![]()
@kamikaa píše:
Reknz ti to takhle, radeji potetovat cely zada, nez rodit.
@catherine100 píše:
Mě přišla nejhorší páteř, to okolo bylo v pohodě, ale já se jehel nebojím
to je jasne kdyz koukam jakou mas peknou profilovku
![]()
Boha jeho… Jestli chceš být IN, tak si natři pusu světle růžovou rtěnkou, udělej duck face a vyfoť se mobilem v koupelně. Pak vyvěs na FB
Kérka je něco do konce života, nemůžeš to jen tak smazat, když tě to přestane bavit.
Co se týče bolesti, je to těžce individuální. Pro někoho peklo, pro jiného procházka růžovou zahradou. Pro mne byla záda v pohodě, za to kotník, nebo část v podpaží masakr ![]()
Tak zada, byla vylozene prijemna asi tam mam nejaka erotogeni mista ![]()
Daleko citlivejsi byl nart a chodidla. Mozna tim jak jsou vsude drobne kosticky.
Ale ta pater byla naprosto v pohode. ![]()