Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
U nás to zkusil někdo předloni. A pak se nahrazovalo zmeškané vyučování v sobotu. To bylo radosti, že už to znovu nezkusil, naštěstí.
@Murka píše:
U nás to zkusil někdo předloni. A pak se nahrazovalo zmeškané vyučování v sobotu. To bylo radosti, že už to znovu nezkusil, naštěstí.
To je super ![]()
Jsem z gymplu víc než 15 let, ale pamatuju si, že to u nás taky bývalo.
Ty jo, tak u nás se to nestalo nikdy 😁. To jsem nevěděla, že to někde je. 😁
Tak jsem čekala co z toho nadpisu bude.
U nás se to nikdy nestalo, spíš se v tomhle období záhadně množila infekce zápalu švindlu. Ale že střední jsem pryč už 12 let a doba se mění tak nevím jak to je teďka.
@jessikka Super hlavně pro nás rodiče
Dítě pošlou neplánovaně ze školy domů kvůli vtipálkovi s bombou, dcera mi volala, kam má jít, co má dělat (do školy dojíždí). Byla to docela honička, já 60 km pryč, manžel ještě dál. Nakonec pomohla kamarádka a dceru vzala k sobě. Další den donese dítě zápis v žákajdě, že se vyučování nahrazuje v sobotu a z účasti ho omlouvá pouze vlastní smrt nebo velmi vážný zdravotní stav potvrzený lékařem. Kupodivu byla fakt docházka téměř stoprocentní. Ťukám na dřevo, zatím je klid a doufám, že to tak zůstane.
@Murka píše:
@jessikka Super hlavně pro nás rodičeDítě pošlou neplánovaně ze školy domů kvůli vtipálkovi s bombou, dcera mi volala, kam má jít, co má dělat (do školy dojíždí). Byla to docela honička, já 60 km pryč, manžel ještě dál. Nakonec pomohla kamarádka a dceru vzala k sobě. Další den donese dítě zápis v žákajdě, že se vyučování nahrazuje v sobotu a z účasti ho omlouvá pouze vlastní smrt nebo velmi vážný zdravotní stav potvrzený lékařem. Kupodivu byla fakt docházka téměř stoprocentní. Ťukám na dřevo, zatím je klid a doufám, že to tak zůstane.
tak u nás domů posílali až od čtvrťáků a páťáků nahoru, ti mladší se šli učit do parku a na vycházku po městě a tak… a paní učitelka dcery z páté třídy obvolávala rodiče, jestli může dítě jít samo domů nebo zůstane ve škole a šli by zřejmě taky do parku nebo kam… nenahrazovali nic…
@Heivka píše:
Tak jsem čekala co z toho nadpisu bude.U nás se to nikdy nestalo, spíš se v tomhle období záhadně množila infekce zápalu švindlu. Ale že střední jsem pryč už 12 let a doba se mění tak nevím jak to je teďka.
tohle je základka, ne střední… zápal švindlu myslím dnes už není v kurzu… ![]()
@Murka píše:
u nás se nenahrazovalo… aspoň teda ve třídách od dcer ne… jestli jiné třídy, to už nevím… dnes měli na druhém stupni psát písemku… bych se nedivila, kdyby to byl stejný blbeček jako vloni…
No u nas se to vyucovani nahradilo v patek odpoledne, takze víckrát zadna bomba nebyla…
@Regina Hero Aha já že základky zmizela po páté třídě, takže ještě relativně neviná ![]()
U nas bomby prestaly v momente, kdy jsme si zameskane hodiny museli nahradit v sobotu.
To by mě zajímalo, co by zmohla škola, pokud by rodiče děti v sobotu do té školy neposlali. Protože třeba já osobně chci víkendy trávit s dítětem a ne aby byklo ve škole, takže by v sobotu do školy nešlo a učitelka by se klidně mohla stavět na hlavu.
@Regina Hero píše:
tak u nás domů posílali až od čtvrťáků a páťáků nahoru, ti mladší se šli učit do parku a na vycházku po městě a tak… a paní učitelka dcery z páté třídy obvolávala rodiče, jestli může dítě jít samo domů nebo zůstane ve škole a šli by zřejmě taky do parku nebo kam… nenahrazovali nic…
U nás šli prvňáci a druháci do družiny na zahradu, družina je jinde než škola. Ostatní pustili domů s tím, že rodičům odeslala škola sms, že z mimořádných důvodů… Jenže mě ta sms ze školy přišla až ve dvě odpoledne, takže celkem k ničemu.
@lucenka píše:že mě to vůbec nepřekvapuje
To by mě zajímalo, co by zmohla škola, pokud by rodiče děti v sobotu do té školy neposlali. Protože třeba já osobně chci víkendy trávit s dítětem a ne aby byklo ve škole, takže by v sobotu do školy nešlo a učitelka by se klidně mohla stavět na hlavu.
@Keyllah píše: že mě to vůbec nepřekvapuje
Tak my netrávíme víkendy doma na zadku. Takže bych kvůli sobotní výuce nerušila naplánovaný program s rodinou/přáteli.