Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Vracení a reklamace fungují skvěle. Kvalita je tak průměrná, víc věcí vracím než si nechávám. Objednávám si od nich takzvané základní kousky, protože jsou za skvělou cenu a kvalitní. Pak taky rifle, protože jako jedni z mála mají prodloužené velikosti.
Já odtamtud občas něco objednala… Třeba teď mi přišli plavky a super, jen teda velikosti tam mají naprd… Je dobrý číst recenze co jsou skoro u každého oblečení, většinou je třeba brát si menší číslo než ve skutečnosti máš ![]()
@Janli píše:
Vracení a reklamace fungují skvěle. Kvalita je tak průměrná, víc věcí vracím než si nechávám. Objednávám si od nich takzvané základní kousky, protože jsou za skvělou cenu a kvalitní. Pak taky rifle, protože jako jedni z mála mají prodloužené velikosti.
Děkuji
Jde mi o šaty z tričkoviny, nebo mikino šaty, případně legíny.. takže jen oděv pro volný čas, ty jsou tedy v pohodě?
S vracenim neni problem, zatím jsem nic reklamovala. Co se tyce kvality, vetsinou odpovida cene. Ridim se komentáři pod jednotlivymi kousky a zatim jsem vzdy koupila dobre. Akorat s velikostmi je to tam horsi, chce to neco vyzkoušet.
@Anonymní píše:
DěkujiJde mi o šaty z tričkoviny, nebo mikino šaty, případně legíny.. takže jen oděv pro volný čas, ty jsou tedy v pohodě?
Legíny jsem vracela, po dvou nošeních praskly na zadku. Stály kolem 250kč. jinak koukej na hodnocení zákazníků. Jsou tam reálný postřehy.
Já si objednavam šaty i společenské docela často a vždycky krásne a kvalitní…vždycky kupuju o číslo menší… ![]()
Tak mě zrovna dnes dorazila první objednávka ![]()
Nic vracet nebudu, objednala jsem si kalhotky, ty sedí krásně, pak tričko na kojení a kojící noční košili. Tričko a košile bych klidně mohla mít menší velikost, ale já mám ráda oblečení volné, takže mi to nevadí. A jinak to vypadá stejně skvěle jako na obrázku, uvidíme časem, jak to vydrží.. Zatím jsem spokojená.
Mám teda hlavně těhu a kojo věci, ale všechno super i podprsenky kojící paráda za tu cenu, vždy si pročtu recenze kvůli velikosti a pak objednám, nikdy se mi nestalo, že by nesedělo ![]()
No tak fajn, já to teda prubnu
Ještě se zeptám, bývajá v Bonprixu akce jako v Otto, kde jde nějaká akce každý den? Teď je v BP doprava zdarma, bývají pak ještě nějaké akce? A za jak dlouho tak obvykle zboží dorazí? V Otto to docela trvá dlouho.
Co vím tak bývá hodně ta doprava zdarma, ale většinou nad určitou částku, zbytek nevím, když se mi to líbí tak to koupím tak jako tak
Noo jak kdy někdy mi přijde zboží brzy a jindy to trvá třeba i 14 dní..
@Anonymní píše:
No tak fajn, já to teda prubnuJeště se zeptám, bývajá v Bonprixu akce jako v Otto, kde jde nějaká akce každý den? Teď je v BP doprava zdarma, bývají pak ještě nějaké akce? A za jak dlouho tak obvykle zboží dorazí? V Otto to docela trvá dlouho.
Nedávno bylo poštovné zdarma a navíc ještě 15 procent sleva
já, sestry a mamka si tam objednáváme přes 10 let, hodně čtu recenze zákazníků, dřív bylo u každého zboží ještě video s modelkou. Občas něco vracím, ale s vrácením zboží a peněz není problém, určitě vyzkoušejte ![]()
Ahoj. Obnovuju. Nevíte, jak často byla akce doprava zdarma? Kdy ji cekat asi? Vybrala jsem zboží za pár kaček, takže by doprava k tomu byla pomerove zbytecne velká položka, ale nespěchám na ně. Díky.
@robinka v průměru mám poštu zdarma v mailu každých 14 dní, naposledy byla na Valentýna, tak teď čekám kolem 1.3. jako začátek jara ![]()
Ahoj, jsem zvyklá oděvy objednávat z Otto shopu a HaM, takže tady se orientuju v kvalitě a akcích. U HaM jsou to jen dětské oděvy, které jsem nikdy nevracela, vše v super kvalitě. U Otto občas něco vracím, ale spíš, že mi to nesedí, než že bych si stěžovala na kvalitu. Teď jsem nakoukla do Bon prix, hned bych věděla co si objednat - tričko a mikino šaty, legíny.. ale nevím, jak je to s kvalitou tam? Recenze z 2010 jsou negativní, že na obrázku vše vypadá pěkně, ale domů pak dorazil vybledlý hadr. Také nevím, jak je to s akcemi a případným vyřizováním reklamací. Jaké máte zkušenosti s Bon prix a kde nejraději objednáváte Vy?