Bon prix, Otto shop a další

Anonymní
19.6.18 10:50

Bon prix, Otto shop a další

Ahoj, jsem zvyklá oděvy objednávat z Otto shopu a HaM, takže tady se orientuju v kvalitě a akcích. U HaM jsou to jen dětské oděvy, které jsem nikdy nevracela, vše v super kvalitě. U Otto občas něco vracím, ale spíš, že mi to nesedí, než že bych si stěžovala na kvalitu. Teď jsem nakoukla do Bon prix, hned bych věděla co si objednat - tričko a mikino šaty, legíny.. ale nevím, jak je to s kvalitou tam? Recenze z 2010 jsou negativní, že na obrázku vše vypadá pěkně, ale domů pak dorazil vybledlý hadr. Také nevím, jak je to s akcemi a případným vyřizováním reklamací. Jaké máte zkušenosti s Bon prix a kde nejraději objednáváte Vy? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
19.6.18 10:56

Vracení a reklamace fungují skvěle. Kvalita je tak průměrná, víc věcí vracím než si nechávám. Objednávám si od nich takzvané základní kousky, protože jsou za skvělou cenu a kvalitní. Pak taky rifle, protože jako jedni z mála mají prodloužené velikosti.

• Citovat
  • Upravit
359
19.6.18 10:58

Já odtamtud občas něco objednala… Třeba teď mi přišli plavky a super, jen teda velikosti tam mají naprd… Je dobrý číst recenze co jsou skoro u každého oblečení, většinou je třeba brát si menší číslo než ve skutečnosti máš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 10:59
@Janli píše:
Vracení a reklamace fungují skvěle. Kvalita je tak průměrná, víc věcí vracím než si nechávám. Objednávám si od nich takzvané základní kousky, protože jsou za skvělou cenu a kvalitní. Pak taky rifle, protože jako jedni z mála mají prodloužené velikosti.

Děkuji :kytka: Jde mi o šaty z tričkoviny, nebo mikino šaty, případně legíny.. takže jen oděv pro volný čas, ty jsou tedy v pohodě?

• Citovat
  • Upravit
1079
19.6.18 11:07

S vracenim neni problem, zatím jsem nic reklamovala. Co se tyce kvality, vetsinou odpovida cene. Ridim se komentáři pod jednotlivymi kousky a zatim jsem vzdy koupila dobre. Akorat s velikostmi je to tam horsi, chce to neco vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.6.18 11:13
@Anonymní píše:
Děkuji :kytka: Jde mi o šaty z tričkoviny, nebo mikino šaty, případně legíny.. takže jen oděv pro volný čas, ty jsou tedy v pohodě?

Legíny jsem vracela, po dvou nošeních praskly na zadku. Stály kolem 250kč. jinak koukej na hodnocení zákazníků. Jsou tam reálný postřehy.

• Citovat
  • Upravit
802
19.6.18 11:29

Já si objednavam šaty i společenské docela často a vždycky krásne a kvalitní…vždycky kupuju o číslo menší… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
19.6.18 11:32

Tak mě zrovna dnes dorazila první objednávka :D
Nic vracet nebudu, objednala jsem si kalhotky, ty sedí krásně, pak tričko na kojení a kojící noční košili. Tričko a košile bych klidně mohla mít menší velikost, ale já mám ráda oblečení volné, takže mi to nevadí. A jinak to vypadá stejně skvěle jako na obrázku, uvidíme časem, jak to vydrží.. Zatím jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.18 11:55

Mám teda hlavně těhu a kojo věci, ale všechno super i podprsenky kojící paráda za tu cenu, vždy si pročtu recenze kvůli velikosti a pak objednám, nikdy se mi nestalo, že by nesedělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 12:33

No tak fajn, já to teda prubnu :lol: Ještě se zeptám, bývajá v Bonprixu akce jako v Otto, kde jde nějaká akce každý den? Teď je v BP doprava zdarma, bývají pak ještě nějaké akce? A za jak dlouho tak obvykle zboží dorazí? V Otto to docela trvá dlouho.

• Citovat
  • Upravit
19.6.18 12:39

Co vím tak bývá hodně ta doprava zdarma, ale většinou nad určitou částku, zbytek nevím, když se mi to líbí tak to koupím tak jako tak :lol: Noo jak kdy někdy mi přijde zboží brzy a jindy to trvá třeba i 14 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
19.6.18 17:20
@Anonymní píše:
No tak fajn, já to teda prubnu :lol: Ještě se zeptám, bývajá v Bonprixu akce jako v Otto, kde jde nějaká akce každý den? Teď je v BP doprava zdarma, bývají pak ještě nějaké akce? A za jak dlouho tak obvykle zboží dorazí? V Otto to docela trvá dlouho.

Nedávno bylo poštovné zdarma a navíc ještě 15 procent sleva :) já, sestry a mamka si tam objednáváme přes 10 let, hodně čtu recenze zákazníků, dřív bylo u každého zboží ještě video s modelkou. Občas něco vracím, ale s vrácením zboží a peněz není problém, určitě vyzkoušejte :)

• Citovat
  • Upravit
1310
27.2.19 08:07

Ahoj. Obnovuju. Nevíte, jak často byla akce doprava zdarma? Kdy ji cekat asi? Vybrala jsem zboží za pár kaček, takže by doprava k tomu byla pomerove zbytecne velká položka, ale nespěchám na ně. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2848
27.2.19 08:14

@robinka v průměru mám poštu zdarma v mailu každých 14 dní, naposledy byla na Valentýna, tak teď čekám kolem 1.3. jako začátek jara ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
27.2.19 08:43

@Janee19 ok. Díky. Počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie