Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahooj maminky, chystam se s nasi pudlinkou( 2 roky ) na bonitaci. bude to pro mne prvni bonitace a tak se chci poptat pokud se tu nejaka maminka taky nepripravuje s feneckou?? s cim nejvice zapasite? ja hlavne s nervikama
![]()
Je to k vzteku, že moc nejde udělat zdrobnělina i z té bonitace, co?
@Madla96 píše:
Ahooj maminky, chystam se s nasi pudlinkou( 2 roky ) na bonitaci. bude to pro mne prvni bonitace a tak se chci poptat pokud se tu nejaka maminka taky nepripravuje s feneckou?? s cim nejvice zapasite? ja hlavne s nervikama![]()
@vulpes píše:
musíš citovat, než taková perla zmizí ![]()
@vulpes píše:
bonitazička? ![]()
@vulpes píše:
Bonitacinku? Všechno jde, když se chce.
@Madla96 píše:
Ahooj maminky, chystam se s nasi pudlinkou( 2 roky ) na bonitaci. bude to pro mne prvni bonitace a tak se chci poptat pokud se tu nejaka maminka taky nepripravuje s feneckou?? s cim nejvice zapasite? ja hlavne s nervikama![]()
A v hlavince to máme v pořádečku?
Asi mocinky né, že? ![]()
Bude mít pudlinka bonitacinku. A maminka si štěstím krupne do spodaru.
@Madla96 píše:
Boha jeho!
Snad aspoň ten pes je v pořádku
![]()
A já jsem si to musela rozkliknout, abych zjistila, o co jde. Pod pojmem „pudlinka“ jsem si představila leccos, ale psa teda ne.