Botičky na ven do sněhu pro nechodící děti

198
19.1.12 13:02

Botičky na ven (do sněhu) pro nechodící děti

Ahoj, možná už tady tohle téma někde je, ale já jsem radu nějak nemohla najít, tak to zkouším..
Máme dvojčata, 15 měs., ještě nechodí (jen okolo nábytku).
Doma jsou zatím v ponožkách, ale chtěla bych poradit, co jim dávat na ven? Do kočáru stačí také něco teplejšího, ale pořídili jsme jim boby a vzhledem k množství sněhu, chodíme teď často ven bobovat. Mají kombinézy, bohužel jsme nesehnali s ťapkama, tak jim dávám takové nepromokavé návleky (pod to ještě další vrstvy - punčošky a pod.) :
 http://www.outdoorbaby.cz/…-ruzne-barvy?…

stačí to nebo už mám pořizovat nějaké botky a případně jaké?

Holky dáme na bob a taháme je, ve sněhu zatím neřádí, mají co dělat, aby se v kombinézkách vůbec pohybovaly :)

Děkuji Jarka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
19.1.12 13:05

Já bych koupili určitě normálni boty,v těch capačcích moc teplo nebude.A určitě se na ten sníh taky dostanou.Pokud nechodí,tak nemusíš kupovat boty za tisícovku,ale nějaké sněhule bych pořídila,to každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
19.1.12 13:13

taky bych koupila normální botky, pokud v nich nebudou chodit, klidně i z druhé ruky, ale v capáčkách se fakt promočí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
19.1.12 13:19

Hele a ja si zase myslim, ze ty nepromoky a pod to dalsi vrstvy staci. Vzdyt holky nechodi, jsou jen na bobech. A navic jsou 2, proc vyhazovat penize za dvoje boty, kdyz jen sedi v bobech? Ja mam take nechodicku, ale neni u nas snih. Na nohy ji davam oteplene ponozkoboty, pod tim ma puncochace. Ale mam vyhodu, ze mam i starsi botky po synovi, tak ji je muzu navlect, je-li potreba. Nove bych ale urcite nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.1.12 13:24
teredes píše:
Hele a ja si zase myslim, ze ty nepromoky a pod to dalsi vrstvy staci. Vzdyt holky nechodi, jsou jen na bobech. A navic jsou 2, proc vyhazovat penize za dvoje boty, kdyz jen sedi v bobech? Ja mam take nechodicku, ale neni u nas snih. Na nohy ji davam oteplene ponozkoboty, pod tim ma puncochace. Ale mam vyhodu, ze mam i starsi botky po synovi, tak ji je muzu navlect, je-li potreba. Nove bych ale urcite nekupovala.

Tak mě to jako vyhazování peněz určitě nepříjde.Však si zkus obout capáče a pak si sedni na boby,které jsou od země studené jak kus ledu.A pochybuji,že celou dobu jen sedí a třeba nevypadnou na sníh.Však v lidlu koupíš sněhule za stopadesát,tak to bych vůbec neváhala.Zdraví mají jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
19.1.12 13:25

Zatím se nám nepromočily a nožičky byly v teple. A jaké by ty botky měly být? Z druhé ruky mě zaujaly např tyto:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… (holky mají malé nohy)

Ale spíš zajdu do obchodu a koupíme nějaké nové, nemám ještě žádné zkušenosti s dětskýma botama, tak si nechám poradit. Je fakt, že zima za chvíli skončí a nechci kupovat žádné strašně drahé na těch pár týdnů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.1.12 13:27

Kup prostě obyč,i za dvěste koupíš.Je jedno jaké budou,když v nich nebudou chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
19.1.12 13:29
teredes píše:

souhlasím, taky bych zimní botičky extra nekupovala. Taky to teď řeším… kombinézka s ťapkama už našemu 10 měsíčnímu začíná být malá a další kombinézu máme už jen bez ťapek… Kdybychom neměly zimní botky po dcerce, tak bych radši pořídila ty návleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.1.12 13:30

Ted jsou všude výprodeje,tak zkus třeba deichmann.Nebo i v Albertu maj levné.400Kč je zbytečně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
19.1.12 13:32

Jinak ty boby máme
http://planetka.obchodak.net/…ejmensi.html (jen koupené taky z druhé ruky)

holky nejsou u země (navíc je sedák polstrovaný) a vzhledem k stabilitě bobu opravdu ani nevypadávají (navíc je tam i bezpečnostní pás)
Takže se sněhem do kantaktu téměř nepřijdou (tedy pokud zrovna nesněží :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.1.12 13:39

A když sněžit bude? :nevim: A to je nedáš ani na chvíli na sníh?Aby se v něm mohly vyválet a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
19.1.12 13:43

Když snežit bude (což už jsme párkrát zažili), mají nepromokavé kombinézy a ty capáčky jsou též nepromokavé, zatím nám vydrželi.. Na sníh jsme holky párkrát dávaly, ale moc z toho nemají, jsou nabalený a nemůžou se skoro hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
19.1.12 13:44

Katko já dát svoje 15měsíční děcka na sníh se válet tak ječeli jak tygři :lol: ne každému se sníh líbí.dokonce malá má 2a půl a do sněhu nejde řádit,nechce,nelíbí se jí že to studí.syn vloni taky řval jak tygr když zakopl a zabořil se do sněhu,letos v něm leze po čtyrecha jak tam spadne čenichem děsně se chlame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.1.12 13:45
kokodák1984 píše:
Když snežit bude (což už jsme párkrát zažili), mají nepromokavé kombinézy a ty capáčky jsou též nepromokavé, zatím nám vydrželi.. Na sníh jsme holky párkrát dávaly, ale moc z toho nemají, jsou nabalený a nemůžou se skoro hýbat.

No udělej jak myslíš ;) Ty musíš nejlíp vědět,jestli jim to stačí nebo ne ;) .Já napsala svůj názor,prostě bych neváhala a pořídila nějaké sněhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.1.12 13:48

Já osobně bych zašla do nějakého spec. obchodu s dětskýma botičkama a poradila se tam. Ony ti totiž holčičky můžou během měsíce klidně začít chodit a budeš botičky pořizovat stejně. Zimní se kupují o 1,5 čísla větší, takže by jsi určitě chybu neudělala. A myslím, že jak napadne sníh, tak bude těžké je udržet v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková