botičky v Praze

31
15.11.04 13:25

botičky v Praze

Ahoj holky, mám jednu prosbičku o pomoc. Mé dítko začíná chodit, já marně sháním boty. Oběhli jsme takové ty velké obchody(Baťa, La Halle, Humanicus apod.), ale náš prcek má vysoký nárt a to, co právě nabízejí mu na tu nožku prostě nedostanu.Taky mají většinou již výbavu s chlupem a to se mi teda moc kupovat nechce. Nemáte nějaký typ, kam zajít pro botky.Pozn.jedny už jsme měli- s atestem, se žirafou, byly moc krásné, ale nejprve byla jedna u kotníčku vyšší a ty, které by nám vyměnily, ty zase měli u každé jinou vložku, to,co u jedné chybělo, tak u druhé přečnívalo.Pak věřte atestům. :roll:
Předem díky moc za radu
Kolovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2619
15.11.04 13:52

Re: boticky Essi

Ahojky Kolovko,
my mame dobre zkusenosti s botama znacky Essi, vyrabi se v Uhlirskych Janovicich, jsou s atestem. Maji prodejnu na Praze 4, Na Pankraci 55, je to kousek z Prazskeho povstani smerem k Vysehradu. Boty maji hezky design, jsou kozene, kotnickove a jsou ve stejne cenove hladine, nekdy i levnejsi nez v tech obchodech, co jsi zminovala.
Hodne stesti pri nakupech
 Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
15.11.04 16:19

botičky

Ahoj Kolovko,

výbornou zkušenost mám s prodejnou dětské obuvi na Zbraslavi, ul. K přístavišti (K přístavu nebo tak nějak) je to kousek od náměstí. Zrovna v sobotu jsme kupovali Adámkovi zimní botičky - teda s chlupem, protože v těch bez chlupu už měl studenou nožičku. Prodavačky jsou ochotné a poradí. Navíc tam mají i pár hraček, takže pohoda. Jsou tam i v sobotu do 12 hod. a dá se platit kartama, což je naprosto vyhovující. Teda pro mě.
Jmenuje se to jen „Dětská obuv“ a podle mě to je speciálka, protože tam prodávají jen další doplňky - čepice, rukavice…a mají i hodně botiček s žirafkou.

Úspěšný nákup přeje

Veronika Adámek a Tečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.11.04 22:25

Ahoj Mato,
zaujalo me, ze zminujes boticky Essi. Prosim, nevis, jak se ta uhlirskojanovicka firma jmenuje? Bydlim nedaleko, take shanime boticky pro velmi vysoky nartik a napadlo me, ze treba maji nejakou podnik. prodejnu.
Predem diky za info.
 V.

• Citovat
  • Upravit
178
15.11.04 22:58

ahoj,
posilam vam odkaz na boticky essi http://www.essishoes.com

preju dobry nakup

misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
16.11.04 15:14

Re: V.

Ahojky V.,
Essi je primo ta znacka obuvi, podnikova prodejna je v Praze na Pankraci (je normalne oznacena Essi, takovy maly kramek s oranzovou vylohou), jak jsem psala vys. Jestli maji i podnikovou prodejnu primo v Janovicich, to netusim. Ja jsem prvni boticky kupovala v Kutne Hore v lekarne. Takze jestli odtamtud odnekud, tak zkus ty lekarny zkouknout.
 Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.11.04 20:30

Ahoj holky, díky za tipy.Byla jsem v v prodejně Essi a byla jsem úplně nadšená-takový výběr jsem ani neočekávala, bylo z čeho vybírat.Takže vřele doporučuji dál.
Díky Kolovka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.04 00:22

:wink:Čtu o botičkách a i já děkuji.
Poradí někdo kdy kupovat první botičky jestli jsou vhodné doma bačkůrky?
Mám první mimčo. Dádovi je 10 měsíců, zatím leze a začíná se stavět o nábytek.
Díky všem za radu
 Monika

• Citovat
  • Upravit
853
20.5.06 07:22

Ahooj…my máme skoro rok zatim nechodíme,naše dětská Dr…nám řekla,že dokud nechodí stačí ponožky s protiskluzem anebo až začne malnko chodit tak ty bačkorky,jenže budu muset koupit sandále na léto a tak mu je pak nechám na doma zase když už chodějí doporučuje se,aby děti měli pevné botky.Jo a mají mít u sandálků krytou špičku.Tot můj vyslechnutý názor a asi se s ním budu řídit.
Já zase řešim,zda koupit botky od Essi nebo Santé.Jiné u nás dostupné nejsou a mám dítě živé a tak by mne zajímalo jakou máte zkušenost s tím,že by rozepínali suché zipy ty maj právě Essi,které se mi líbí více,ale zase Santé mají zapínání.Tak já nevim poradte a které sou lepčí když máme vysoký nárt /co neměl zdědil po mamince :D/.Dikuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
20.5.06 07:29

Nikkol - náš Matý dostal nové sandálky na suchý zip. Tušíš dobře - dají se raz dva rozepnout a je to navíc velká legrace :? Takže při kočárkových procházkách musím hlídat ruce i nohy, abychom ještě neokopanou obuv neztratili. Určitě doporučuji klasické zapínání na pásek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.5.06 23:32

doporučuju botičky DPK, mají obchod na Francouzské ulici naproti zastávce tram tuším JanaMasaryka… koukni na web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
29.5.06 22:12

Ahojky,
my používáme zdravotní botičky české značky Fare, kupujeme je ve zdravotních potřebách v Rybné ulici. Mají velký výběr a nemůžu si je vynachválit. Bačkůrky Dáda nikdy neměl, doma nosí sandálky od téže značky. Botičky stojí kolem 600,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí