Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, mám jednu prosbičku o pomoc. Mé dítko začíná chodit, já marně sháním boty. Oběhli jsme takové ty velké obchody(Baťa, La Halle, Humanicus apod.), ale náš prcek má vysoký nárt a to, co právě nabízejí mu na tu nožku prostě nedostanu.Taky mají většinou již výbavu s chlupem a to se mi teda moc kupovat nechce. Nemáte nějaký typ, kam zajít pro botky.Pozn.jedny už jsme měli- s atestem, se žirafou, byly moc krásné, ale nejprve byla jedna u kotníčku vyšší a ty, které by nám vyměnily, ty zase měli u každé jinou vložku, to,co u jedné chybělo, tak u druhé přečnívalo.Pak věřte atestům. ![]()
Předem díky moc za radu
Kolovka
Ahojky Kolovko,
my mame dobre zkusenosti s botama znacky Essi, vyrabi se v Uhlirskych Janovicich, jsou s atestem. Maji prodejnu na Praze 4, Na Pankraci 55, je to kousek z Prazskeho povstani smerem k Vysehradu. Boty maji hezky design, jsou kozene, kotnickove a jsou ve stejne cenove hladine, nekdy i levnejsi nez v tech obchodech, co jsi zminovala.
Hodne stesti pri nakupech
Mata
Ahoj Kolovko,
výbornou zkušenost mám s prodejnou dětské obuvi na Zbraslavi, ul. K přístavišti (K přístavu nebo tak nějak) je to kousek od náměstí. Zrovna v sobotu jsme kupovali Adámkovi zimní botičky - teda s chlupem, protože v těch bez chlupu už měl studenou nožičku. Prodavačky jsou ochotné a poradí. Navíc tam mají i pár hraček, takže pohoda. Jsou tam i v sobotu do 12 hod. a dá se platit kartama, což je naprosto vyhovující. Teda pro mě.
Jmenuje se to jen „Dětská obuv“ a podle mě to je speciálka, protože tam prodávají jen další doplňky - čepice, rukavice…a mají i hodně botiček s žirafkou.
Úspěšný nákup přeje
Veronika Adámek a Tečka
Ahoj Mato,
zaujalo me, ze zminujes boticky Essi. Prosim, nevis, jak se ta uhlirskojanovicka firma jmenuje? Bydlim nedaleko, take shanime boticky pro velmi vysoky nartik a napadlo me, ze treba maji nejakou podnik. prodejnu.
Predem diky za info.
V.
Ahojky V.,
Essi je primo ta znacka obuvi, podnikova prodejna je v Praze na Pankraci (je normalne oznacena Essi, takovy maly kramek s oranzovou vylohou), jak jsem psala vys. Jestli maji i podnikovou prodejnu primo v Janovicich, to netusim. Ja jsem prvni boticky kupovala v Kutne Hore v lekarne. Takze jestli odtamtud odnekud, tak zkus ty lekarny zkouknout.
Mata
Ahoj holky, díky za tipy.Byla jsem v v prodejně Essi a byla jsem úplně nadšená-takový výběr jsem ani neočekávala, bylo z čeho vybírat.Takže vřele doporučuji dál.
Díky Kolovka ![]()
Čtu o botičkách a i já děkuji.
Poradí někdo kdy kupovat první botičky jestli jsou vhodné doma bačkůrky?
Mám první mimčo. Dádovi je 10 měsíců, zatím leze a začíná se stavět o nábytek.
Díky všem za radu
Monika
Ahooj…my máme skoro rok zatim nechodíme,naše dětská Dr…nám řekla,že dokud nechodí stačí ponožky s protiskluzem anebo až začne malnko chodit tak ty bačkorky,jenže budu muset koupit sandále na léto a tak mu je pak nechám na doma zase když už chodějí doporučuje se,aby děti měli pevné botky.Jo a mají mít u sandálků krytou špičku.Tot můj vyslechnutý názor a asi se s ním budu řídit.
Já zase řešim,zda koupit botky od Essi nebo Santé.Jiné u nás dostupné nejsou a mám dítě živé a tak by mne zajímalo jakou máte zkušenost s tím,že by rozepínali suché zipy ty maj právě Essi,které se mi líbí více,ale zase Santé mají zapínání.Tak já nevim poradte a které sou lepčí když máme vysoký nárt /co neměl zdědil po mamince
/.Dikuju
Nikkol - náš Matý dostal nové sandálky na suchý zip. Tušíš dobře - dají se raz dva rozepnout a je to navíc velká legrace
Takže při kočárkových procházkách musím hlídat ruce i nohy, abychom ještě neokopanou obuv neztratili. Určitě doporučuji klasické zapínání na pásek!
doporučuju botičky DPK, mají obchod na Francouzské ulici naproti zastávce tram tuším JanaMasaryka… koukni na web
Ahojky,
my používáme zdravotní botičky české značky Fare, kupujeme je ve zdravotních potřebách v Rybné ulici. Mají velký výběr a nemůžu si je vynachválit. Bačkůrky Dáda nikdy neměl, doma nosí sandálky od téže značky. Botičky stojí kolem 600,– Kč.