bouchání hlavou

1825
21.1.06 20:46

bouchání hlavou

Zdravím, holky!
Náš 20-měsíční Jeník mívá občas záchvaty vzteku, což je asi v tom věku normální, i když moje mamka tvrdí, že je rozmazlený. V poslední době k tomu přibylo bouchání hlavou, většinou do matrace, ale zkoušel to už i do zdi a dveří, ale to už opatrněji. Samozřejmě mu v tom bráním a vysvětluju, že by tohle neměl. Je to normální, nebo bychom měli vyhledat odbornou pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
21.1.06 20:52

Neboj, je to normalni :wink: Maty mlati hlavou do vseho, nekdy to prezene a pak rve uz zcela vazne… Urcite se ti ozve vic mamin :lol: Precti si treba i diskuzi o vztekani, uvidis, ze mas normalni dite :lol: Rozmazleny urcite neni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.1.06 20:59

je to normální, synovec to taky dělá.. Je takovej živější a poslední dítě ze tří, takže mu někdy ani nic jiného nezbyde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.1.06 21:02

Ahojky!

U nás je to taky oblíbený projev vzteku! A dokáže se někdy bouchnout i dost bolestivě, holt ještě nemá odhad. A když nemá o co tou hlavou bouchat tak se sám pohlavkuje - je to můj malý trdlík.

Ahoj Petit + Dany 1,5 r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
22.1.06 09:22

Tohle období jsme přešli, já na to bouchání hlavou o zem nereagovala, aby ji má reakce nenutila to dělat častěji (něco v tom smyslu - hele mlátím hlavou o zem, tak máma přeruší vaření a přijde se mi věnoat)
Takže to párkrát dělala, pak toho nechala, zjistila, že efekt žádný - nic si nevyvztekala, ani zájem okolí a tak řešíme frustrace jinak :-)

Krátké období bouchání hlavou přeje

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.1.06 14:27

Taky máme doma mlátičku.Nejdřív jsem na ní zírala co to jako je,ale jak psala Efina,jak zjistila,že si mě tím přivolá a vztekala se ještě víc,od té doby to taky přehlížím.Mlátí občas,když nechce spát v postýlce hlavou do zdi,když má svůj největší vztek tak leží na zemi a hlavou do země.Mám z toho divný pocit,ale uklidňuje mě,že je to asi normální přechodné období.
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
23.1.06 20:05

ahojky

:) Ahoj maminky, tak vidím, že to bouchání je normální a já si myslela že to musí mít nějaký důvod. Malej se bouchá do hlavy docela hodně, vždy do zdi, nebo si lehne na zem a mlátí čelíčkem do země a u toho se vzteká, navíc když pak chodí tak se buší do hlavinky i ručičkama. Je to malej vzteklounek a doufám že ho to co nejdříve přejde....... pa pa
Janina a Tomášek 14m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect