Boule na břiše

Anonymní
28.12.22 22:21

Boule na břiše

Dobrý večer

Jdu se jen tak zeptat zda se s tím někdo setkal. Cca 2 měsíce mám pod žebrem v levé části takovou jako si bouli. Občas bolí občas ne ale není to nic hrozného. Je měkká, na WC atd chodím normálně. Za týden jdu k lékaři ale chtěla bych se zeptat zda někdo neví co by to mohlo být..dělám si tady úplně katastrofické scénáře..zde přikládám fotku..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76727
28.12.22 22:43
@Anonymní píše:
Dobrý večerJdu se jen tak zeptat zda se s tím někdo setkal. Cca 2 měsíce mám pod žebrem v levé části takovou jako si bouli. Občas bolí občas ne ale není to nic hrozného. Je měkká, na WC atd chodím normálně. Za týden jdu k lékaři ale chtěla bych se zeptat zda někdo neví co by to mohlo být..dělám si tady úplně katastrofické scénáře..zde přikládám fotku..

no raději nic, asi zas tak moc vyděšená nejsi, když to máš 2 měsíce a k doktorovi jdeš teprve za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
28.12.22 22:56

Proč nejdete k lékaři hned? Syn od známé měl taky bouli pod žebry.. Byla to nakonec zvětšená slezina tuším. Ale doktor je poslal na všemožna vyšetření. Zdraví máte jen jedno, běžte k lékaři co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
28.12.22 23:12

Mne se objevit boule na brise, hned rano stepuju u doktorky…ale asi jsem velkej bojanek o sebe…ale dva mesice mit neco na brise a neresit…drzim palce snad to nic nebude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2
29.5.23 22:47

Dobrý den, našla jsem vaší diskuzi a pokud to není tajné co vám zjistili mám něco podobného děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.23 16:39

Zdravím, dělá se mi taková boule asi týden. Zda se mi to větší časem. Byla sem na sono bricha I rtg hrudniku a břicha, nic nenašli.

• Citovat
  • Upravit
17.5.24 19:56

Dotaz

Dobrý den, jak jste dopadla prosím? Mám to samé a aktuálně čekám na sono. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.11.24 18:19

@Lucie_192208 Dobrý den, můžu se prosím zeptat jak jste dopadla? 🙏Za tyden jdu na sono a mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.25 21:46

Dobrý večer, našla jsem vaše příspěvky a mám to samé boule na levém zebru.uz od listopadu řeším bolest jak na dotek tak bolest pod žebrem a zároveň ta boule.MUDr.udelali rtg, sono, odběry, neurologie, borelióza,nic.tim že je zde uložena slinivka, mám strach, zda tam něco není doktoři mi řekli, že zvětšenou slezinu ani slinivku nemám, ale ocas slinivky nevidí, ale myslí si že je to Tizeuv syndrom jsem objednaná na rhb.tak uvidím. V noci mi to sem tam boli, až mi to vzbudí, to samé když třeba dlouho stojím u vaření, či sedím u PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.5.25 13:22
@Kateřina 2512 píše: Více

Je to Lipol neboli laicky řečeno tuková bulka - lépe řečeno kus špeku navíc - dá se to odstranit ale neohrožuje to. Jinak je to jen s prvního pohledu klasický lipol, více by řeklo SONO břicha… Ale divím se že nejdete k doktorovi, když vás bolí zub taky jde k zubaři a né na forum :? :? :? :? :? :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.25 15:43

@xdfh děkuji za vysvětlení já vím co je Lipol-je to akumulátor to co myslíte se jmenuje lipom.to je zhluk buněk tukových. jinak u lékařů jsem byla a sono neukáže úplně vše např.laghanser.ostr.kde začíná rakovina slinivky buď ocasu nebo těla, hlavy tak sono neukáže což je na levé straně kde bouli mám. jsem objednaná na CT a MR tam teprve je vše vidět a jak píšete ano jdu k lékaři i když mi bolí zub, jen jsem se tu chtěl optat zda nema nekdo stejne problémy, ale jak vidím tak raději se ptát příště nebudu.tyto skupiny už nejsou to co bývaly, kde uklidní nebo naopak poradi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí