Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Mám dve boule za ušima nevím jak se toho zbavit,byla jsem stím skoro u všech a rekli ze se to bojí odstranit nevite na koho se stim mam obratit?DEKUJI(607413799)
1karamelka1
a nemáš víc naušnic v uchu? ségře se taky dělali boule za ušima a bylo to tím, že měla mrak naušnic a už se to uším asi nelíbilo, odstranili jí to na chirurgii, klasicky jí to vyřízli a zašili
ahoj,jo ja to mam z naušnic protoze jsem je střídala obič.atd…a kde ji to virizly tady V Lounech se toho bojí ![]()
ahoj a zkusila si to něčím mazat? My doma používáme OK Gel, je super úplně na všechno, tak bych zkusila i na ty boule.
goldenka píše:
a nemáš víc naušnic v uchu? ségře se taky dělali boule za ušima a bylo to tím, že měla mrak naušnic a už se to uším asi nelíbilo, odstranili jí to na chirurgii, klasicky jí to vyřízli a zašili
kdyztak odepis díky ![]()
jo a jeste neco jak dlouho je potom zákroku??? ![]()
vyřízli jí to v bystřici nad pernštejnem, je to tak rok, normálně ambulantně, měla místo každé boule ale 2 stížky a boule se jí už nevrátili, měla to z naušnici, jak je pořád měnila a navíc jich měla v každým uchu asi 10. Se divím, že ti to nechtějí udělat, ona už je měla tak velký, že jí odstávali i uši
no hnus fialovej na podívání