Boulička na rameni
- Fotoalbum (1)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Lucmína píše:
4 roky a chystas se na kozni…
klid, tyto reakce jsem čekala, pokud nemas k tématu co rict, tak
nereaguj
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
důvod?
Máš čtyři roky útvar a ptáš se na důvod, proč jsi měla být už dávno u lékaře? Tak buď jsi hloupá, nebo troll. Ale nic mezi tím není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@hanka.br. píše:
Máš čtyři roky útvar a ptáš se na důvod, proč jsi měla být už dávno u lékaře? Tak buď jsi hloupá, nebo troll. Ale nic mezi tím není.
Myslis, ze by si troll fotil zada?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kožní bude zajímat, jestli se to za ty roky zvetsilo/zmenšilo, změnilo barvu, tuhost. A nejspíš doporučí vyriznuti. Muže to byt klidně i schlofferuv tumor, což je benigni - obaleni cizího tělíska, které se třeba zaneslo do rány. Muže to byt i benigni tukovy útvar, ten se také jenom vyrizne. A další méně pravděpodobné možnosti.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
- Upravit
Možná bych spíš než na kožní, zašla na chirurgii. Nebo
k obvoďákovi, který rozhodne, kam s tím jít přednostně. Možná to
z fotky není tak patrné, jako ve skutečnosti, ale nepřijde mi, že by to
byl vyloženě kožní problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lucmína píše:
Myslis, ze by si troll fotil zada?
to je rameno
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@monrom píše:
Kožní bude zajímat, jestli se to za ty roky zvetsilo/zmenšilo, změnilo barvu, tuhost. A nejspíš doporučí vyriznuti. Muže to byt klidně i schlofferuv tumor, což je benigni - obaleni cizího tělíska, které se třeba zaneslo do rány. Muže to byt i benigni tukovy útvar, ten se také jenom vyrizne. A další méně pravděpodobné možnosti.
děkuji za přinosnou odpověd
já podle toho, co jsem vyčetla myslim, ze by mohlo jit o atherom, jen jsem
proste chtěla tady „radu“, zda někdo něco takového nemel…místo toho
se tady clovek dozvi, ze je blbec, ale to je uz taky folklor emimina
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Kakika píše:
Možná bych spíš než na kožní, zašla na chirurgii. Nebo k obvoďákovi, který rozhodne, kam s tím jít přednostně. Možná to z fotky není tak patrné, jako ve skutečnosti, ale nepřijde mi, že by to byl vyloženě kožní problém
já prave taky premyslela i o chirurgii - je to vystuplé - takze bude nutne odstraneni, ale prave nevim, aby me nehnal nejdriv k tomu koznimu…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
já prave taky premyslela i o chirurgii - je to vystuplé - takze bude nutne odstraneni, ale prave nevim, aby me nehnal nejdriv k tomu koznimu…
Těžko říct, z fotky to není patrné. Na kožním některé zákroky také provádějí, ale tohle bych řekla, že stejně přepošlou na chíru. Ale máš pravdu v tom, že z chíry tě můžou poslat na kožní. Nevím jak u vás, ale tady jsou na kožní hrozné čekačky, takže bych to vzala buď přes chíru s tím, že mě můžou hnát nejdřív na to kožní, nebo přes obvoďáka, který bude umět vyhodnotit, kam s tímto útvarem zajít. Ale přijde mi to spíše jako podkožní útvar než cosi, co prorůstá z pokožky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Bolest krku od ucha k rameni
- Boulička na dvorci
- Boulička u oka
- Bolest ramene batole-zvednutí za jednu ruku
- Boulička na žaludu u miminka
- Boulička na pinďourku u 19 měsíčního chlapce
- Boulička na ruce, bolest ruky
- Bolest ramena v těhotenství
Už asi 4 roky mam na rameni vystouplý útvar, načervenalý, občas svědí, pohybuje se vůči spodině.
nevíte někdo o co se jedná. na kožní se chystám, tak píšu jen o orientační info…