Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj mam hodně otázek ohledně prášku na spaní - od kolika let mi je prodají, kolik cca stojí, jaké byste mi doporučili… ![]()
@Kakajicko69
nejsou volne prodejne, jen na predpis. volne prodejne jsou jen potrav. doplnky k podpore spanku.
@Kakajicko69 píše:
Ahoj mam hodně otázek ohledně prášku na spaní - od kolika let mi je prodají, kolik cca stojí, jaké byste mi doporučili…
Neprodají. Pouze na předpis. Konzultuj se svým lékařem.
V tvém věku ti nikdo prášky na spaní neprodá ani nenapíše, musela bys mít opravdu extrémní problémy se spánkem.
Recept na spánek ve tvém věku je pravidelný rezim jídla a odpočinku, necivet do mobilu či počítače do noci, dostatek neslazený z bezkofeinové z tekutin a pravidelný pohyb.
Ze začátku můžeš zkusit bylinkové čaje na spánek, pak volně prodejné léky a vysadit cukry, kofein- Pokud by nezabraly, jdi se poradit k lékaři.
@Kakajicko69 píše:
Ahoj mam hodně otázek ohledně prášku na spaní - od kolika let mi je prodají, kolik cca stojí, jaké byste mi doporučili…
Já nevím kolik Ti je, ale trpěla jsem nespavostí v pubertě, nic nepomáhalo, byla jsem vzhůru třeba tři dny v kuse ![]()
Ale přešlo to samo, asi po dvou letech. Držím palce a za mě; nejdřív vyzkoušej přírodní produkty, bývají stejně účiné jako farmacy chemie, ale nejsou návykové a bez vedlejších účinků ![]()