Box na svačinu - doporučíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Box ma svačinu - doporučíte?
Maminky jdu si k vám pro radu. S malým jsme „stále na cestách“ a jak roste stále více mi přibývají krabičky se svačinou… A tak jsem si říkala že by nebylo od věci pořídit nějaký svačinový box. Jaký používáte vy?
Zde jsou nějaké mé „požadavky“ resp. jak bych si ho asi představovala ale ještě jsem na takový nenarazila ![]()
1. Alespoň 4 přihrádky (máme vždy ovoce, zeleninu, mléčné a něco čeho se „nají“)
2. Možnost udržení teploty (nejlépe v termoobale - super zkušenost v obalem na vodu, chladicí vložku zapomínám nachladit)
3. Aby se jednotlivé přihrádky daly otevírat zvlášť
4. Přijatelná cena (do 500) a velikost (něco na 3 maliny je mi na nic)
Znáte některá takový boxík?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já urcite ne ale jestli takový najdeš tak ho chci taky
vidíš mezera na trhu:)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se hlasim.:-)) Kdysi jsem mela asi an tri prihladky, kdyz jsem chodila do skoly.
- Citovat
- Upravit
@Misulicka 1 píše:
Maminky jdu si k vám pro radu. S malým jsme „stále na cestách“ a jak roste stále více mi přibývají krabičky se svačinou… A tak jsem si říkala že by nebylo od věci pořídit nějaký svačinový box. Jaký používáte vy?
Zde jsou nějaké mé „požadavky“ resp. jak bych si ho asi představovala ale ještě jsem na takový nenarazila
1. Alespoň 4 přihrádky (máme vždy ovoce, zeleninu, mléčné a něco čeho se „nají“)
2. Možnost udržení teploty (nejlépe v termoobale - super zkušenost v obalem na vodu, chladicí vložku zapomínám nachladit)
3. Aby se jednotlivé přihrádky daly otevírat zvlášť
4. Přijatelná cena (do 500) a velikost (něco na 3 maliny je mi na nic)
Znáte některá takový boxík?Děkuji
Kolik je prckovi?
- Citovat
- Upravit
http://www.elastoform.cz/…-s-prepazkou
tady u toho elasto…
PPL Dobírka 157,30 Kč
Převodem 108,90 Kč
- Citovat
- Upravit
@Kamikadze Aktuálně 2r pryč ale myslím že boxík využijme dloooouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamikadze Tu falovou jsem nsašla taky
byla mým favoritem ale také to není ono
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja dneska koukala v tescu a nic. Ocihnu casem dasli vetsi kramy tady a domaci potreby. Lepsi najit casem nez abych pak taky silene schanela:-))
- Citovat
- Upravit
@Kamikadze píše:
Ja dneska koukala v tescu a nic. Ocihnu casem dasli vetsi kramy tady a domaci potreby. Lepsi najit casem nez abych pak taky silene schanela:-))
docela dobry, ale 300 za kus plastu je dost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji tohle téma. Již delší dobu sháním větší box na svačinu, nejlépe aby měl více přihrádek a vešel se tam i větší jogurt (holandia). Nemá někdo tip? Moc díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaN26 Vyzkoušej boxy od značky sistema teď je mají v tesko, ale dají se sehnat i na internetu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kackaaaaa_s Díky moc, už jhsem sehnala přesně jaký potřebuju - na Aliexpressu. Holky už s nima dnes mazaly do školy a již odzkoušely na příměstském táboře a fakt super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit