Box na svačinu - doporučíte?

504
15.7.15 15:05

Box ma svačinu - doporučíte?

Maminky jdu si k vám pro radu. S malým jsme „stále na cestách“ a jak roste stále více mi přibývají krabičky se svačinou… A tak jsem si říkala že by nebylo od věci pořídit nějaký svačinový box. Jaký používáte vy?
Zde jsou nějaké mé „požadavky“ resp. jak bych si ho asi představovala ale ještě jsem na takový nenarazila :oops:
1. Alespoň 4 přihrádky (máme vždy ovoce, zeleninu, mléčné a něco čeho se „nají“)
2. Možnost udržení teploty (nejlépe v termoobale - super zkušenost v obalem na vodu, chladicí vložku zapomínám nachladit)
3. Aby se jednotlivé přihrádky daly otevírat zvlášť
4. Přijatelná cena (do 500) a velikost (něco na 3 maliny je mi na nic)
Znáte některá takový boxík? :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1521
15.7.15 15:25

Já urcite ne ale jestli takový najdeš tak ho chci taky :mrgreen: vidíš mezera na trhu:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.7.15 15:51

No prokazatelně :mrgreen: Zatím jsem vždy našla jen něco mezi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
15.7.15 15:53

Taky se hlasim.:-)) Kdysi jsem mela asi an tri prihladky, kdyz jsem chodila do skoly.

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
15.7.15 15:57
@Misulicka 1 píše:
Maminky jdu si k vám pro radu. S malým jsme „stále na cestách“ a jak roste stále více mi přibývají krabičky se svačinou… A tak jsem si říkala že by nebylo od věci pořídit nějaký svačinový box. Jaký používáte vy?
Zde jsou nějaké mé „požadavky“ resp. jak bych si ho asi představovala ale ještě jsem na takový nenarazila :oops:
1. Alespoň 4 přihrádky (máme vždy ovoce, zeleninu, mléčné a něco čeho se „nají“)
2. Možnost udržení teploty (nejlépe v termoobale - super zkušenost v obalem na vodu, chladicí vložku zapomínám nachladit)
3. Aby se jednotlivé přihrádky daly otevírat zvlášť
4. Přijatelná cena (do 500) a velikost (něco na 3 maliny je mi na nic)
Znáte některá takový boxík? :) Děkuji

Kolik je prckovi?

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
15.7.15 16:01
  • Citovat
  • Upravit
Kamikadze
15.7.15 16:04
  • Citovat
  • Upravit
Kamikadze
15.7.15 16:07

http://www.elastoform.cz/…-s-prepazkou

tady u toho elasto…
PPL Dobírka 157,30 Kč
Převodem 108,90 Kč

• Citovat
  • Upravit
504
15.7.15 22:12

@Kamikadze Aktuálně 2r pryč ale myslím že boxík využijme dloooouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.7.15 22:14

@Kamikadze Tu falovou jsem nsašla taky :) byla mým favoritem ale také to není ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
16.7.15 17:35

Ja dneska koukala v tescu a nic. Ocihnu casem dasli vetsi kramy tady a domaci potreby. Lepsi najit casem nez abych pak taky silene schanela:-))

• Citovat
  • Upravit
10726
15.8.15 19:09
@Kamikadze píše:
Ja dneska koukala v tescu a nic. Ocihnu casem dasli vetsi kramy tady a domaci potreby. Lepsi najit casem nez abych pak taky silene schanela:-))

docela dobry, ale 300 za kus plastu je dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
31.7.18 08:36

Oživuji tohle téma. Již delší dobu sháním větší box na svačinu, nejlépe aby měl více přihrádek a vešel se tam i větší jogurt (holandia). Nemá někdo tip? Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.18 18:44

@LenkaN26 Vyzkoušej boxy od značky sistema teď je mají v tesko, ale dají se sehnat i na internetu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
4.9.18 10:37

@Kackaaaaa_s Díky moc, už jhsem sehnala přesně jaký potřebuju - na Aliexpressu. Holky už s nima dnes mazaly do školy a již odzkoušely na příměstském táboře a fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí