Převoz jídla na dovolenou pro roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Převoz jídla na dovolenou pro roční dítě
Jak převézt jídlo pro roční dítě na dovolenou k moři? Cesta bude trvat asi 10 hodin. Skleničky nejí. Doma dělám tak, že nachystám maso, zeleninu, přílohu - mixnu a dám do Avent pohárků zamrazit a vytahuji dle potřeby. Ale jak teď s převezením? Pokud dám do chladící tašky, tak mám obavu, že to stejně mírně povolí. Pokud by hned konzumoval ten den, tak samozřejmě nevadí, ale chtěla jsem mu to vzít na celý týden. Někdo nějaký tip nebo nejlépe vlastní zkušenost? Děkuji za názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@pkz vařící dát do sklenic, obrátit dnem vzhůru a nebo zavařit v mikrovlnce. ![]()
Taky jsem vozila jídlo sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na místě to budeš mít kam uložit? Budeš mít k dispozici mrazák nebo aspoň ledničku?
Já bych osobně asi takogýto pževoz a skladování domácího zamraženého jídla neriskovala. Buď bych na dovolenou nakoupila hotové skleničky nebo domácí jídlo místo mražení zavařila do vysterilizovaných skleniček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skleničky nebo zavařit. Mražené bych si netroufla, pokud bude vedro, tak se to za 10 hodin rozpustí ne jen povolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacka2 dala bych to do chladící tašky s namraženými petkami s vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky davam od roka normalni jidlo. Vzdycky si vyberu v restauraci neco vhodneho /kure s bramborama napr./ a podelim se s dcerou. Na dovolene bych to resila stejne. Pokud neji kupovane sklenicky, tak bych neprevazela…u mrazeni i zavarovani bych se bala vysledku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v roce už nemusí mixované. Pokud budete vařit, vezmu příruční mixer, a udělám čerstvé dle denní nabídky. Zeleninu koupíš všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pkz na dovolenou jsem si uvařila příkrmy do sklenic se šroubovacím víčkem a zavařila.. pak uchovávala v lednici a převezla v termotašce s namraženými chladícími vložkami. Taky jsem na dovolené nechtěla každý den v čase oběda stát u plotny místo výletu na kole třeba ![]()
@Capelucita @Berousik asi není hloupá a kdyby chtěla dávat normální jídlo nebo jídlo v restauraci bude pokládat úúplně jiný dotaz, nemyslíte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka253 nikdo nepsal, ze je hloupa a nechapu, proc resis co ji odpovim. Ptala se na tipy a zkusenosti, napsala jsem ji sve. Mela by ses starat o sebe, nemyslis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Berousik ona se ptala jak převézt jídlo na 10hod cestě a vy jí napíšete, že jste od roka dávaly dospělácké - nějak nevidím tu zkušenost, o kterou se zajímala. Diskuze jsou od řešení, nemyslíš? A já nepsala, že někdo psal, že je hloupá, ale aby jí samotnou nenapadlo, že může dávat dospělácké, to by musela být.. Když nemám co říci k přesně formulovanému dotazu, tak neodpovídám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka253 píše:
@Berousik ona se ptala jak převézt jídlo na 10hod cestě a vy jí napíšete, že jste od roka dávaly dospělácké - nějak nevidím tu zkušenost, o kterou se zajímala. Diskuze jsou od řešení, nemyslíš? A já nepsala, že někdo psal, že je hloupá, ale aby jí samotnou nenapadlo, že může dávat dospělácké, to by musela být.. Když nemám co říci k přesně formulovanému dotazu, tak neodpovídám![]()
A dobre delas. Ja jsem ji napsala, ze bych prevoz neriskovala a resila jidlo na miste. Coz je k tematu, doporucuju cist, nez pak psat nesmysly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka253 mě odpověď přijde relevantní. Jsou holky, co mixují ješte ve 2 letech, protože jim nikdo neřekl, že už nemusí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, děkuji za názory, ale ať se nám to tady nezvrhne v nějaké osočování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit