Boží mlýny nemelou

125
8.2.12 21:32

Boží mlýny nemelou

Nechci si tady stěžovat na nespravedlnost světa. Možná se potřebuju vykecat… Ale opravdu to takhle musí být? Kolem mě se vyrojilo na můj vkus až moc něšťastných ženských, moje nejlepší kamarádka právě prodělala zamklý potrat, další musí na umělé oplodnění-čekají jí měsíce doufání a bolesti-snad se šťastným koncem, dobrý kamarád přítele přišel o dceru, protože jeho bývalka je šílená a mstí se mu za to, že chtěl střídavou péči. A proč? Protože může :twisted: A na druhé straně? Dvě které jdou na potrat, protože jim to prostě ujelo a další, která chtěla dítě, protože ho mají všichni okolo, povedlo se jim to na první dobrou a v 5 měsíci zjistila, že ho nechce a nemá na něj peníze. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
8.2.12 21:40

Boží mlýny určitě melou, ale tak v horizontu 40 - 50 - 60 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
8.2.12 21:43
taky myslím :think:
melou, pomalu ale jistě, vydrž prťka, vydrž ;)
Jura007 píše:
Boží mlýny určitě melou, ale tak v horizontu 40 - 50 - 60 let…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
8.2.12 21:43

Já pořád doufám že snad melou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
8.2.12 21:44

to je dost zajímavé že ve svém okolí máš tolik případů co se týče dětí potratů a nepodařených těhu,je to tak,každý má tady něco vyměřeno,můj názor,neseme si to z minulých životů,známá nemohla mít děti po letech snažení se na to vyprdli a zažídali si o adopci v průběhu poměrně krátké doby se jim podařilo adoptovat 2 děti obě od miminek a jsou jim dokonce „podobné“ mají normální rodinu jako by byli jejich vlastní,paní to ale nedalo a chtěla zjistit proč nešli ty vlastní děti a nechala si udělat regresi,pohled do minulých životů a zjistila že byla jeptiška dělající potraty někde v 18 stol,takže si umíte představit ty podmínky,možná se vám to zdá ujeté,já na tyto věci věřím.Sama o sobě říkám že jsem musela být v minulém životě světice,mám se dobře zatím mi vše vychází,takže se děsím toho kdy příjde nějaká rana,nebo mám prostě tento život zasloužený,a tak je to u všech i u tvých známích,jsou to smutné příběhy a j škoda že to odnášejí,skoro jako vždy,děti i ty nenarozené,já jako nezastánce potratů,těch zbytečných,špatně info o nich snáším :(

• Citovat
  • Upravit
1322
8.2.12 21:47

Taky věřím, že melou pomalu ale jistě. Už jsem to hodněkrát zjistila, ale trvá to hodně dlouho, že i na takové dojde. Takže vydrž :) Takový je život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.2.12 21:49

a proč by nemlely? Nepřijde mi, že by všechno co popisuješ bylo až tak strašnou tragédií. Umělé oplodnění je šance, proč by za to měly někomu mlýt boží mlíny? Sami jsme ho podstoupili, rozhodně to nejsou žádné měsíce bolestí nebo nějakého utrpení. Povedlo se nám přes vážné obtíže na poprvé a teď máme krásného zdravého chlapečka a jsem za to vděčná.
Zamlklý potrat je opravdu tragédie, ale co když příroda vyřešila něco, co by jinak musel složitě a třeba se špatným výsledkem řešit člověk?
Chápu, že se cítíš špatně, že se to kolem tebe tak hrotí, ale pořád nejde nikomu o život, nikdo netrpí.
Má nejlepší kamarádka už od 8m věku její holčičky s nádorem na mozku a obdivuju ji za to, jak dokáže být silná.
Hlavu vzhůru, bude líp, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.12 21:51

Ale melu, melu, len sa o tom casto nedozvies.
Taka hlupost - ja sa dodnes tak trosku bojim stretnut s byvalym, lebo mi strasne ublizil a ja mam pocit ze z toho vysiel hodne lacno. Ale jeho najlepsi kamarat mi povedal ze si to tiez poriadne odskakal, ked som zacala chodit so svojim muzom a vydala sa … len ja som to nevidela … A tak si stale malinkaty kusocek vo mne mysli ze mam pravo trestat ho :andel:

Co Ty mozes vediet ci napriklad tie dve s potratom nemaju uz teraz nejake ine trable v zivote? Partnera co ich mlati, rodicov za ktorych platia exekucie alebo take nieco? Bude to zniet ako moralizovanie, ale Ty nie si na pozicii Boha aby si o tom vsetkom mala prehlad :nevim:
Mozno som to napisala prilis tvrdo, ospravedlnujem sa, ale nebolo to tak myslene, len nie som diplomat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.12 21:51
xxpetka píše:
Taky věřím, že melou pomalu ale jistě. Už jsem to hodněkrát zjistila, ale trvá to hodně dlouho, že i na takové dojde. Takže vydrž :) Takový je život…

Presne tak, melou, i kdyz nekdy pomalu, ale obcas to vidim i na sobe, ze opravdu melou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
8.2.12 21:54

Já to nechápu :think: to chceš aby se těm dvěma co šli na potrat stalo něco hrozného, nebo té bývalé od kamaráda, nebo té která najednou dítě nechce? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9649
8.2.12 21:55

Urcite melou… ;)
Umele oplodneni je neskutecna sance… zamlkly potrat je nestesti, ale reseni prirody kdy by se plod proste nevyvijel spravne… to se pritel nemuze vidat dcerku se da resit…
Ale verim, ze kazdy jednou dojede… nejde mit PORAD jen stesti… to co pises ty jsou kazdodeni starosti lidi, a az kdyz se nad tim zamyslis vidis, ze vsude se deje neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 21:58

Hele, seznam ty, co jdou na potrat, s těm, co děti mít nemůžou, domluví si přímou adopci a hned bude svět veselejší a všichni budou mít lepší karmu. Včetně tebe. ;)

Jinak si také myslím, že melou. H-o-d-n-ě po-ma-lu, ale melou! A proto se snažím být hodná, páč se bojím… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.2.12 21:59

Melou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.2.12 22:00
Hodaka píše:
Já to nechápu :think: to chceš aby se těm dvěma co šli na potrat stalo něco hrozného, nebo té bývalé od kamaráda, nebo té která najednou dítě nechce? :nevim:

hmm, taky mi to tak přijde… To já nemám ráda, ani největšímu nepříteli nepřeju aby trpěl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
8.2.12 22:00

Boží mlýny melou, jen hodně hodně pomaličku, ale jednou se to objeví ;)
Jen tedy, asi budu hnusná, ale potrat není tragédie. Většinou je to tak, že si samo miminko vybere, jestli se narodí s postižením, nebo třeba zemře po porodu, nebo to raději vzdá hned v začátku. Bohužel se to stává strašné spoustě žen a kolikrát o tom ani nevědi :? Já osobně si myslím, že větší tragédie je, když jsem 9 měsíců těhotná a potom mi zemře ať už novorozeňátko, nebo dítě, které je větší. Případně pokud se zjistí, že doposud zdravé dítě není tak zdravé, jak jsem si myslela, ale má před sebou jen pár měsíců nebo let života - to si myslím, že je tragédie.
Umělé oplodnění také není tragédie, ale zásah do přírody, která si sama neumí poradit. To není tragédie, ale pomoc :kytka:
Kamarádova bývalka - to také není tragédie, horší by bylo, kdyby se holčičce něco stalo. Ať si vezme pořádného právníka a bojuje. Určitě o holčičku nepřijde úplně…
A ty, co jdou dobrovolně na potrat? Neschvaluji to, ale pro ně to určitě tragédie není, je to jejich rozhodnutí, a kdyby to braly jako tragédii, na ten potrat by nešly…

Ale jinak - boží mlýny melou, třeba už ani nebudeš věřit, ale dříve nebo později přijde zasloužená odplata. Někdy to trvá pár měsíců, někdy třeba desítky let, ale přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová