Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bábi Zlopočasná píše:Lenka02 píše:Tak este raz … ja si tiez zivotom „proplouvam bez jedineho problemu“ … ale som cely ten bezproblemovy zivot sirota … nikdy nemozes vediet ci si to ti stastlivci uz davno predtym neodskakali a to zle uz nemaju za sebou.Sylk píše:Chápu jak to myslíš a souhlasím
Nepřeji nikonu nic špatného, ani to špatně nemyslím. Spíš přemýšlím, proč tam kam dětí patří, přejí si je, nejsou. A tam kde o ně nestojí jsou. Někdo to tam nahoře špatně přerozděluje
Někdo si životem proplouvá bez „jediného problému“ a někomu život uštědřuje samé kopance
MMartina1 píše:Lenka02 píše:no ale teď je otázkou co je lepší. Samozřejmě nepočítám velké tragédie, to nikomu nepřeju. Ale já zastávám, že právě ty kopance dělají člověka člověkem, prostě dokážeš pak cítit s ostatními, máš jinak nastavené hodnoty.Sylk píše:Chápu jak to myslíš a souhlasím
Nepřeji nikonu nic špatného, ani to špatně nemyslím. Spíš přemýšlím, proč tam kam dětí patří, přejí si je, nejsou. A tam kde o ně nestojí jsou. Někdo to tam nahoře špatně přerozděluje
Někdo si životem proplouvá bez „jediného problému“ a někomu život uštědřuje samé kopance
Známá proplouvá životem vcelku bez ztráty kytičky a na můj vkus je to strašný sobec bez kouska empatie.
Povedala by som ze skor alebo neskor narazi. Cim neskor, tym tvrdsie, bohuzial.
Bábi Zlopočasná píše:MMartina1 píše:Povedala by som ze skor alebo neskor narazi. Cim neskor, tym tvrdsie, bohuzial.Lenka02 píše:no ale teď je otázkou co je lepší. Samozřejmě nepočítám velké tragédie, to nikomu nepřeju. Ale já zastávám, že právě ty kopance dělají člověka člověkem, prostě dokážeš pak cítit s ostatními, máš jinak nastavené hodnoty.Sylk píše:Chápu jak to myslíš a souhlasím
Známá proplouvá životem vcelku bez ztráty kytičky a na můj vkus je to strašný sobec bez kouska empatie.
já si ani nemyslím a ani jí to nepřeju, prostě ji tak beru. Ale sama pro sebe bych to takhle nechtěla.
papavlinka33 píše:
Melou, ale občas je potřeba to trošku popohnat, takže asi tak.
a nemá na to monopol jenom Bůh?
Bábi Zlopočasná píše:Lenka02 píše:Tak este raz … ja si tiez zivotom „proplouvam bez jedineho problemu“ … ale som cely ten bezproblemovy zivot sirota … nikdy nemozes vediet ci si to ti stastlivci uz davno predtym neodskakali a to zle uz nemaju za sebou.Sylk píše:Chápu jak to myslíš a souhlasím
Mně přijde že se tu motají hrušky a švestky dohromady ![]()
Myslím že zakladatelka se pouze zamýšlela nad tím, že někdo dítě chce a nejde to, jiný dítě mít může a nechce ho
nad tím paradoxem ![]()
Do života druhých nikdo nevidí a tudíž těžko soudit „zda si smůlu vybral a pod.“ já jsem prostě zastáncem že někdo je dítě štěstěny a vše mu vychází bez velkého úsilí a někdo hold má v životě smůlu ![]()
janine24 píše:papavlinka33 píše:a nemá na to monopol jenom Bůh?
Já na to nevěřím, monopol je nezákonný a bůh by přece nechtěl porušit zákon, přece musí respektovat konkurenci? ![]()
Urcite jsem se do nikoho nestrefovala, to ty se pitvas v necem, co nebylo vyrcene!!!
papavlinka33 píše:janine24 píše:Já na to nevěřím, monopol je nezákonný a bůh by přece nechtěl porušit zákon, přece musí respektovat konkurenci?papavlinka33 píše:a nemá na to monopol jenom Bůh?
monopol je v určitých oblastech zákonný, takže to má bůh pod kontrolou ![]()
Ale to je dost nespravedlivé ne? že melou tak pomalu..Kdejaký diktátor a tyran si 50 let užívá blahobytu, terorizuje, ubíjí svůj lid..A pak chvilku před skokem do rakve je převrat a zastřelí ho..Na můj vkus to docela vyhrál..Sice mlýny domlely, ale těsně na sklonku života..Tak to není žádná spravedlnost.. ![]()
Lizbeth píše:
Ale to je dost nespravedlivé ne? že melou tak pomalu..Kdejaký diktátor a tyran si 50 let užívá blahobytu, terorizuje, ubíjí svůj lid..A pak chvilku před skokem do rakve je převrat a zastřelí ho..Na můj vkus to docela vyhrál..Sice mlýny domlely, ale těsně na sklonku života..Tak to není žádná spravedlnost..
a co je spravedlnost? aby se to vyřešilo hned? proč někdo na dítě čeká pár týdnů a někdo mnoho let… to je prostě nad naší mírou racionálna, podle mě
janine24 píše:papavlinka33 píše:monopol je v určitých oblastech zákonný, takže to má bůh pod kontroloujanine24 píše:Já na to nevěřím, monopol je nezákonný a bůh by přece nechtěl porušit zákon, přece musí respektovat konkurenci?papavlinka33 píše:a nemá na to monopol jenom Bůh?
Dostalas mě, ale já mu stejně budu fušovat do řemesla, jsem nedočkavá a pomstychtivá, alespoň se budu mít v pekle čím chlubit. Stejně myslím že bude rád když mu někdo ulehčí práci. Musí to být šichta. ![]()
Příspěvek upraven 08.02.12 v 22:49
papavlinka33 píše:janine24 píše:Dostalas mě, ale já mu stejně budu fušovat do řemesla, jsem nedočkavá a pomstychtivá, alespoň se budu mít v pekle čím chlubit.papavlinka33 píše:monopol je v určitých oblastech zákonný, takže to má bůh pod kontroloujanine24 píše:Já na to nevěřím, monopol je nezákonný a bůh by přece nechtěl porušit zákon, přece musí respektovat konkurenci?papavlinka33 píše:a nemá na to monopol jenom Bůh?
Respektuju. Za sebe si netroufám tolik soudit, abych mu šla po krku a napravovala jeho chyby.
Lizbeth píše:
Ale to je dost nespravedlivé ne? že melou tak pomalu..Kdejaký diktátor a tyran si 50 let užívá blahobytu, terorizuje, ubíjí svůj lid..A pak chvilku před skokem do rakve je převrat a zastřelí ho..Na můj vkus to docela vyhrál..Sice mlýny domlely, ale těsně na sklonku života..Tak to není žádná spravedlnost..
naprosto mimo mísu, ale Lizbeth - neskutečně krásná holčička.
Hodaka píše:Bábi Zlopočasná píše:já se do nikoho netrefovala, akorát mi přišla tvoje věta že bůh neexistuje vtipně ironická, protože si myslím že ty jsi věřící, nic zlého v tom nebylo.
Hodako, Barco, ale ja som vravela ze je to jedno, ci to nazyvas Boh, Priroda, Osud, Karma, Energia … Proste len zakladatelka v jednom prispevku napisala ze to tam hore niekto spatne prerozdeluje a potom ze nie je veriaca … a to ma trosku, malinko, neznatelne … stve. Bud verim, ze tam hore niekto je, alebo neverim a netriafam sa donho, ked nie je
Toz to taky tak mysleno bylo
vtipne ironicky
A tiez veriaca som, akurat nie z tej sorty co ma potrebu obracat ostatnych na vieru, len s potrebou vysvetlovat ![]()
Barca12345 píše:
Urcite jsem se do nikoho nestrefovala, to ty se pitvas v necem, co nebylo vyrcene!!!
To strefovanie som nemyslela vas dve, ale zakladatelku
Ja si asi budem musiet najst nejaky kurz vyjadrovania, alebo co ![]()