Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všem,
právě jdu dělat bramboráky a uvědomila jsem si, že nemám vajčka. Když je tam nedám, bude to k jídlu nebo je radši bez toho nemám vůbec dělat? Díky ![]()
Bez vajicek se ti to poradne nespoji, bude to mit trochu jinou konzistenci ale k jidlu by to mohlo byt ![]()
Nejde to moc. já stejný problém řešila asi před týdnem, a prostě se mi totálně lepily na pánvičku. chuťově to bylo dobrý, ale nebyly to bramboráky, ale patlanina, prostě jsem to musela dělat jak míchaný vajíčka, a furt seškrabovat z pánve ![]()
Tak dej vedet, jak to vyslo, az jednou nebudu mit doma vajicka ![]()
Mámě se to taky povedlo a dala tu hmotu na pekáč a zapekla to vkuse.. a bylo to moc dobrý ![]()
Jéé, mně to šlo bez vajíček úplně v pohodě, dala jsem víc mouky, trochu mlíka.. ale taky možná přijde na to, jaký jsou brambory..
@mejdylko píše:
Mámě se to taky povedlo a dala tu hmotu na pekáč a zapekla to vkuse.. a bylo to moc dobrý
no to je super nápad, že mě to tehdy nenapadlo ![]()
Jde to já to dělám tak většinou nebo jen s jedním vajíčkem dej tam více mouky ale ne zas moc ať to nemáš samou mouku to není dobré lepíš je řidší dělat pomalu a otočit až bude jedna strana hotová ![]()
Už s křížkem po funuse, ale jde to.
Víc mouky a trochu mléka, jinak ochutit stejně a rozdíl není žádný.
Tak to dělám, když dělám bramborák jen pro sebe a je mi toho vajíčka líto.