Bramborový salát pro 16m batole
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bramborový salát pro 16m batole
Ahoj, jaký děláte salát pro Vaše malé děti? Já se chystám nějaký vytvořit pro našeho 16ti měsíčního syna a tak hledám inspiraci. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dávat nebudu, ale udělala bych brambory, mrkev, hrášek, vajíčko, trochu osolila a spojila jogurtem, příp. smetanou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našemu synovi (22 měsíců) dám letos salát stejný jako nám. Dělám vařené brambory, vejce, vařený hrášek, salátovou okurku, papriku a bílý jogurt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 17ti měsíční dceru a udělám jí kaši,to samé sedmiletému synovi,protože salát nejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se chystám dělat přesně to,co tady bylo psaný.Brambory,mrkev,hrášek,vajíčko a dám tam bílý jogurt.K tomu kuřecí řízek na přirodno.Bude to pro malou premiéra,tak jsem zvědavá jak mi to bude chtít jest.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žádný jsem nikdy nedělala - děcka dostávali a dostávají brambory nebo br. kaši
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chystám se dělat salát, ale „na sucho“ a teplý, bojim, se, že s tim jogurtem by to malej nechtěl, takže jen smíchám brambory, hrášek, vajíčko a trochu šunky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v tomhle věku jsem to vůbec neřešila a dítko dostalo k večeři to, na co je zvyklé (kaši)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam 13mes syna a taky bude mit kasi. Pokud bych mu delala salat, tak zaklad klasika - brambory, korenova zelenina, hrasek, vejce a spojila bych to jogurtem nebo zakysanou smetanou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dětem dávám brambory. Minulý rok jsem synovi salát nabídla, ale nejedl ho. Myslím, že letos to nebude jiné. je to na ně moc specifická chuť, na kterou nejsou zvyklí a mě to neva:).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malý salát nechce, letos mu zkusím udělat bez cibule. Jinak bude mít brambory…Málokteré takhle malé dítě jí salát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas bude tiez kasa, salat mi pride este pre malu tazky na zaludok, staci ze sa natlaci kapustnicou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší syn -4 roky salát miluje takže ho dostane a mladší 16 uvidíme zas to nijak nehortím tunu toho nesní pokud bude chtít tka trochu dostane jendou za rok ho to nezabije pokud chtít nebude bude mít uvařené brambory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovi 22 měsíců jsem dělala salát : brambory,okurku,vajíčko,šunku trochu zeleniny do salátu a 3 lžičky jogurtu.Tak doufám že to bude jíst dělala jsem mu malou misku tak kdyžtak si dám já. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mladší dostane br.kaši, starší normálně salát s námi,pokud by ho nechtěla tak jí dám taky kaši, k tomu kuřecí řízek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit