Bratrova přítelkyně

1
3.4.24 15:23

Bratrova přítelkyně

Dobrý den všem, setkali jste se někdy, že ať už Váš bratr, kamarád… Má „přítelkyni“, dříve jsme se spolu bavily. Když jsem zjistila, že ji dotuje, nepřekousla jsem to a utnula jsem náš vztah.
Slečna se nechávala dotova, využívá toho do dnes. Nevim, jestli to brácha schválně nevidí, nebo opravdu nevidí.
Během našeho „přátelství“ mi řekla, že je pro ni můj bratr nechutnej, nechce mít na něj čas a nebaví jí řešit ty blbosti, které řeší on, že ji to otravuje. Poté co měla půjčený můj bankovní účet, protože měla finanční problémy, tak aby ji tam chodila výplata, jsem viděla, jak ji brácha posílá peníze.
Když je brácha pracovně pryč, trajdá si s bývalým. Když je brácha tady, nechává si zvesela platit útratu všude možně i za svoje dvě děti, které mají každé jiného tatínka a ani jeden není můj brácha.
Ničím mu to ani neoplácí.
Moje otázka zní „setkal jste se někdo se stejnou situací?“ Hrozně bych chtěla bráchovi otevřít oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35854
3.4.24 15:45

Nepleť se do toho. Je to jeho věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10649
3.4.24 16:08

Jak může být někdo tak hloupý, že někomu jinému poskytuje bankovní účet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mm14
3.4.24 16:13

Nesetkala, jen se zeptám. Říkala jsi to bratrovi nebo? Já bych mu to řekla a kdyby tvrdil že to tak není tak bych to nechala být anebo bych na ní nastrazila něco aby si otevřel oči. Něco s tím bývalým nebo tak

Je tu další možnost, že mu to vyhovuje a nechce být sám 🤷‍♀️ Toť už je otázka

• Citovat
  • Upravit
576
3.4.24 16:24

No ono je vsude plno zoufalych chlapku, kteri kvuli vidine mozneho suku, udelaj pro zenskou cokoliv. V tomhle to maji zeny dost jednoduchy, pokud v tom umi chodit a nemaji zadnou moralku. :nevim:
Jako muzes zkusit tomu bratrovi domluvit, ale dokud nedostane rozum, tak to nejspise nepomuze. Mozna to prijde s vekem, kdy ta potreba sexu klesa. :mrgreen: Ale je to na houby byt mladoch, kterymu strika testak z usi a nema do ceho pichnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
3.4.24 16:26
@JancaS84 píše: Více

No bohuzel ted je to tak maximalne vec jeho pera, mozek mu nefunguje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
3.4.24 16:26

@Hellp „Hrozně bych chtěla bráchovi otevřít oči“
A co když mu to tak vyhovuje? To tě nenapadlo? Třeba si ji záměrně vydržuje, to je tedy taky dost časté. Když si nechává vybilit dobrovolně svůj účet, tak mu to zjevně asi nevadí :nevim:
Do hloubky toho vztahu nevidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35854
3.4.24 16:28
@Řízík píše: Více

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.4.24 19:15

Tak nevím, někdy to ani s věkem nepřijde. Jeden ze švagrů si po rozvodu našel novou známost a ta s ním neskutečně cvičí (a sex v tom není, po prvním půl roce, kdy ho málem ztrhala, jako když utne a jestli je třikrát za rok, tak je to dost). Děvče v tom umí chodit, praktikuje metodu cukru a biče, když to nepomůže, tak vyhrožuje, že si něco udělá. Nesnese jeho děti, rodinu a i historky z běžného každodenního života by vydaly na román. Nejdřív mi bylo švagra líto, teď už jsem na něj spíš naštvaná, nedokážu si ho vážit, když se neumí vzít za vlastní děti. Ale asi mu to tak vyhovuje, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
3.4.24 19:19

To je smutné, že si sám sebe váží tak málo. On má nějaký handicap, že nehledá bezdetnou na založení vlastní rodiny? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
4.4.24 06:48

Nikdy jsem neměl problém do čeho píchnout. Ono je to taky tím jak moc jsou pánové ubreceny a tím co píšeš. pro dost z nich je ok být,, čekatel ". Prostě chceš? Ne? Nevadí, je další milion holek a jde se dál:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí