Brečí a brečí před spaním

36
23.9.11 09:09

Brečí a brečí před spaním

Ahojda, máme 2 měsíční dcerku a od včerejška náhle strašně brečí před spaním. Necháme ji 5 minut brečet, protože vidíme, že je unavená a nic jiného ji nechybí. Potom nevydržíme :-) a vezmeme ji do náruče a většinou pak usíná. Když ji položíme, tak to začne nanovo. Nechceme ji rozmazlovat nošením, ale co se tak náhle stalo? Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
632
23.9.11 09:13

Ahoj nám tohle začal syn dělat taky někdy kolem 2 měsíce, z ničeho nic před spaním strašný záchvat jakoby takového lítostivého pláče dokázal plakat třeba půl hodiny nepomáhalo skoro nic až pak usnul vyčerpáním tohle trvalo asi měsíc a pak to z ničeho nic přešlo a nebo pomáhal zapnutý vysavač :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.9.11 09:20

AHojky tohle mi přesně dělal i můj syn.. už mu jsou přes 2 měsíce a je to trošku lepší ale někdy se to stane.. Mě to dělal vždy když sem ho kojila dýl jak 20 min. Začal vždy usínat a najednou vytřeštil oči a začal se vrtět a brečet.. Taky sem ho brala do náruče ale i tam mi plakal. Musela sem s ním chodit po pokoji aby usnul trošku víc a pak sem ho pomalinku položila a začala sem na něj potichu mluvit a to vždy zabralo. Ted usíná skoro sám. dám mu napít a potom hned usne.. nejradši usíná když má rozsvíceno a vidí na mě. Máme v zásuvce lávovou lámpu aby se přítel vyspal :-D Neboj tohle mají děti v tomhle období. Možná má slabší koliku proto chce nosit… Můj syn se musel vždy odříhnout a prdnout si :D pak už vždy spal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
23.9.11 09:41

Zkuste jí dát na polčtář, nebo jí okolo tělíčka dejte peřinu, jako by byla ve vajíčku, aby se cítila v bezpečí mělo by to zabrat. Také pomáhá zavynovačka nebo spací pytel, ale to je hodně malinká. Může se také stát, že prostě chce být jen u vás. Nechte si dýl v ruce a pak dejte do pelíšku. Nám to malá také dělala, v náručí spinkala jako andílek jakmile jsme jí dali do pelíšku začala plakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
23.9.11 09:43

začalo nám to na konci druhého měsíce, je to už měsíc a řve a řve večer před spaním- břišní koliky, nedá se dělat nic, vydržet
u vás to může být ale něco jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.9.11 09:48

Taky mi to malý dělal, pomohlo pevnější zavinutí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.9.11 10:39

Poděkování

Děkuji vám, maminky, budu zkoušet vše, co jste napsaly. Jsem z toho vykulená, protože do včerejška jsme ani nevěděli, že máme doma miminko 8-) . Určitě se brzo na vás obrátím s další prosbou o radu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30829
23.9.11 11:05

jo,taky řeším, proč to asi dělá - Kačka je unavená,chce spinkat, ale prostě si musí dát 5 minut usedavě pláče - a to jí při uspávání vždycky chováme, zpíváme. ještě brečí tak jako „naříkavě“, jako by chtěla říct „vy mě nutíte spát“ a pak většinou usne mezi dvěma vzlyky…tak doufám, že to je jen nějaký období, protože je mi jí vždycky hrozně líto. Prdíky nebo koliky to určitě nejsou, tak nevím, co to může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
23.9.11 11:07

To je normální, mě to dělaly obě děti a většině kamarádek taky. A taky jsme chovali asi tak to tří nebo čtyř měsíců a pak to samo přešlo. Stačí pak kolem třetího měsíce nastavit režim a prcek si krásně zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
24.9.11 22:13

Náš dělal přesně to samé, když uhodily 3 měsíce. Do té doby paráda, proto jsme vůbec nechápali, co se děje. U nás teda hodně pomohlo to pevné zabalování do pleny, protože hrozně šil ručičkama a sám se tím budil. Postupně jsme už přišli na to, že když začal zničehonic řvát, že prostě vysoukal ruku ven a tím šermováním rušil sám sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
12.3.13 12:06

Ahoj holky…včera byly našemu kloučkovi 2 měsíce. Je to asi 14 dní, co nám začal po vykoupání (pokud se koupe-koupeme zatím ob den)a i když teda nekoupeme, tak se nají a do osmi hodin než usne, brečí. Dřív to tak nebylo, co se stalo, že tak najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.3.13 12:09

@baculkaji tak většinou to tak bývalo u miminek prdiky po koupeli, teplá voda to udělá chaos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.3.13 12:14

@baculkaji může mít bolení bříška, zkus nějaké kapky (Espumisan, Sab Simplex, Baby Calm apod.). A nebo mě napadlo, jak ti spí přes den? Jestli třeba není večer nějak přetažený a nemůže usnout? Zkoušela jsi zavinovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
12.3.13 12:24

Ahoj, nemůže mít třeba prdíky? zkus jí dát nějaký kapičky, nebo pomazat bříško, mě tohle občas dělá 4 měsíční dcerka, většinou pomůže, když jí v postýlce rozbalim plenku, dam jí kapičky espumisan, namažu bříško tymiánkou a buď se vyprdí, nebo si chvíli hraje s kolotočem nad hlavou a potom usne, nebo může mít ještě hlad, to jí dam napít čaje, ale nezvedam ji z postýlky a spí hned a když nic z toho nepomáhá, tak ji jednou vezmu do náruče a když přestane, tak je mi jansý, že jen hraje divadlo a necham ji vyřvat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
12.3.13 12:34

AdaNaty:já si myslela, že právě na prdíky ta teplá voda dělá dobře…ale on brečí i když se ten den nekoupe…
Verca1989: dáváme kapičky Espumisan…přes den spí dost dobře…přetažený mi nepřijde, zvlášť když se vzbudí třeba půl hoďky před koupáním…někdy mi přijde, že nemůže zabrat, ale ne, že by byl nějak moc unavenej…zavinovali jsme ho do zavinovačky, ale z té už vyrostl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí