Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3085
25.10.14 09:12

@Lilalu :-) a vam nic nezkontrolovali nebo znovu jdete jen kvuli pohlavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
25.10.14 15:46

@looraa zkontrolovali, ale nektere casti nesly jeste dobre videt. Pri prvnim tehu sem taky byla ve 20tt a 22 tt na utz. Ale vsechno vypada pry dobre. Doktorka chce mit asi klid ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
25.10.14 15:57

@Lilalu jj :) holt prckům zatím neporučíme, aby se pěkně ukázali :) když jsme byli my, tak několik maminek chodilo ze schodů nahoru dolů a přemlouvaly miminka aby se lépe natočila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.14 16:11

Tak tak, u prcka teď taky trvalo dlouho, než poměřili nosánek :( byla jsem tam přes půl hodiny a to už doktorka vyhrožovala, že mě pošle, ať se projdu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
25.10.14 17:03

@Cinska Marenka Hlavně že je vše jak má být :) mně paní doktorka píchala rukou do břicha, aby malá zvedla hlavu a mohla jí zkontrolovat bradičku a dolní patro :) moc příjemné to nebylo, ale pomohlo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
25.10.14 20:22

No, jsem zvedava jak dopadnu. :-D Snad nebudu muset behat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.14 23:00

@looraa jj, taky nas „mucila“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
28.10.14 21:57

@looraa To je krásný, moc a moc gratuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.14 21:43

Ahojte holky, poslední dobou mám pocit, že se lidem nějak nepozdává, že budeme mít holčičku :/ Když někomu řeknu, že to bude holčička, tak nahodí takovej kyselej výraz (od chlapa začínaje, po kamarádky konče) Teď jsou v trendu jako kluci nebo co? :lol: Ale zase na druhou stranu tím víc jsem radši, že to bude holka :D už jen abych všechny naštvala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
30.10.14 10:23

@Cinska Marenka kasli na ne, beztak jen zavidi holcicku :-) a dve holky je super, taky mam mladsi sestru a blizsiho cloveka na svete nemam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
8.11.14 09:38

Ahojte holky, tak co je u Vás nového? :mavam: KOukám dlouho tu nikdo nic nepsal. Jak pokračují Vaše přípravy? Už máte vybraný kočárek? My už jsme konečně jeden vybrali, no tak snad se nenecháme zvyklat nějakým jiným… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
8.11.14 17:56

@bobule86 a jaký jsi vybrala? my máme vybraný jogger sport.
U nás asi nic moc :) byla jsem na vyšetření srdíčka a má ho malá v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
8.11.14 18:01

@looraa To je super, že je maličká v pořádku. No my jsme vybrali Zippy Pia, chtěli jsme co největší a tenhle se nám líbil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
8.11.14 19:20

Ted toho bylo nak hodne. Prcek se stydi a na utz se nechce ukazat. Tak porad nevime koho to v breznu mame cakat :mrgreen: Nejde videt ani pinda a ani pysky :-D jak rekla dr. Ta si ale 50 na 50 mysli taky holku. Takze uz po itame s Jituškou :* Jinak dnes jsem 22+5 a mimco je v poradku a odpovida svemu tydnu. Dalsi utz je za 3tydny a to dostanu i zadanku na cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
8.11.14 20:05

@bobule86 moc pěkný :) máš podobný vkus jako já, jen na tento jsem v Brně nikde ani nenarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny