Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.9.14 13:51

@looraa neboj, určitě bude vše ok, mě to u dcery taky vyšlo špatně a jak je krásně zdravoučká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 14:00

Ahoj holky, tak u nás nic nového, prcek se zatím skrývá, tak nevíme, co vlastně čekáme :lol: jinak každým dnem čekám, že ucítím pohyby (říká se, že u druhého se dají poznat dřív, ale buď jsem blbá, nebo prostě zatím nic, jsem v 16.tt a u dcery jsem je cítila v 17.tt, tak snad je vše ok :nevim: ) jinak už jsem se byla podívat k jedné paní na kočár, nejenže jsem byla zklamaná, že ho prodávala flekatej, ale můj vysněnej Chicco Trio S3 nejde do úplného lehu a ani nemá polohování nožiček, takže nazdar bazar, do něj nejdu :pocitac: :zed: no a v práci mi oznámili, že mi nakonec pracovní dobu neupraví, abych mohla dělat část z domu, takže taky naprd (buď můžu jít na neschopenku, nebo si zažádat o zkrácení pracovního úvazku, což mě finančně přijde na stejné peníze jako neschopenka, protože daleko dojíždím :pocitac: :pocitac: ) Tak jsem se nějak zatím rozhodla, že zkusím vydržet do konce prosince a v lednu půjdu na chvíli na nechopenku, to už nebude taková hrůza… ale na druhou stranu, když si představím ještě 3 měsíce vstávat ráno ve 4,00 tak :poblion: :oops: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
24.9.14 17:48

@Cinska Marenka snad bude, díky :)

ty jo, to je škoda, že ti nechtějí pracovní dobu upravit :(, přitom by jim mohlo být jedno, kde děláš administrativní část práce. Mně teď začal poslední semestr ve škole, k tomu práce a diplomka, tak je toho taky hodně. Naštěstí mám kancelář kousíček od školy a vstávám až kolem 6:30, což je fajn, ve 4 bych to nezvládla, už v 8 bych byla nepoužitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 19:16

@looraa copak ještě studuješ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
24.9.14 19:35

@Cinska Marenka Škoda, že Ti to neupravili, no musíš bojovat a kdyby to tuplem nešlo, tak prostě musíš jít na neschopenku, není to jenom o Tobě, ale prostřednictvím Tebe si říkám mimčo, co potřebuje, takže se hlavně nepřepíněj a kdyby jsi byla hodně špatná, tak se na to vykašli, peníze Ti za to nestojí žádný na světě, drž se holka… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 20:47

@bobule86 však jo, zatím tomu nechávám volný průběh, ale včera jsem kolegyni říkala, jak je mi fajn, že zůstanu do prosince a dnes mě celej den bolí podbřišek, takže člověk nikdy neví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
24.9.14 20:54

@Cinska Marenka Ty jo, ale mě tedy bolí taky a fest. Já to přikládala Morganě, ale asi je to normální… mimčo si holt dělá obýváček :mrgreen: Uvidíš, jak to bude dál, hlavně si nehrát na hrdinu… :jazyk: To je základ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 21:00

@bobule86 já to zase přikládám počasí, přece jen, když jsem jela ráno do práce, byl jen jeden stupeň :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
24.9.14 21:05

@Cinska Marenka Tady byly dva, ale já venku nebyla a stejně to pobolívá… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
25.9.14 11:20

@Cinska Marenka Techniku prostredi, statnice jsou presne mesic pred porodem, tak snad budu jeste ve forme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
25.9.14 11:24

Holky me taky poboliva podbrisek, vzdycky par dni, pak chvilku pokoj a znova. Zacal me bolet i pupik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
25.9.14 11:24

Holky me taky poboliva podbrisek, vzdycky par dni, pak chvilku pokoj a znova. Zacal me bolet i pupik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.14 12:35

@looraa mně pupík občas taky, ale to si zase říkám, že to bude možná kvůli operaci (v dubnu jsem byla na laparoskopii) prostě všechno si tak nějak za něco omluvím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.14 12:36

@looraa tak tfuj tfuj, státnice určitě dáš levou zadní (nebo pravou přední :potlesk: ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
25.9.14 15:08

@Cinska Marenka Díky :)

Já jsem taky po laparce, byla jsem teda už loni na podzim, ty to máš čerstvější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny