Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
8.9.14 14:21

@Cinska Marenka urcite to nevadi. Ale me si ted domtorka zve spise na ranni poradny kvuli vysetreni. Aby pak nebyli zkreslen vysledky. Moč nevadi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
8.9.14 17:59

Holky tak jsem nakonec raději šla za doktorkou, nic to nebylo ale mám aspoň klid…

@Cinska Marenka já taky chodím do poradny ráno max dopoledne, většinou mě objednává kolem 10, ale já pracuji jako OSVČ a v práci si všechno plánuji podle sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.14 20:22

@looraa tak vidíš, že to nic nebylo :dance: Jinak já osobně se už modlím, aby se mi podařilo po prckovi najít lepší práci a hlavně blíž, denně dojíždím 40 do práce a už mě to nebaví, na to jaký jsou tam teď blbý kecy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
9.9.14 08:44

@Cinska Marenka ty jo, tak to ti nezavidim… ono i kdyz chodis jen na povinne poradny a prohlidky tak je to kazdych 14 dni u doktora a kdyz mas jeste dite. A jinak to zvladas? Nejsi z toho moc unavena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
9.9.14 11:27

@Cinska Marenka Myslím, že ranní moč můžeš přinést kdykoliv, oni to v laborce taky nezkoumají ihned, ale třeba až druhý den, můžeš to udělat i tak, že ráno hodíš jenom moč a odpoloko si zajdeš do poradny, zkus se tak dohodnout s doktorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 19:53

@bobule86 budu se muset domluvit, zda by to šlo na to odpoledne, pro mě je bohužel nereálné ráno to tam zanést a pak přijít odpoledne, protože dr mám 20 km od bydliště a od dr je to ještě dalších 20 km do práce (pracuju od 6,15 a dr. otvírá až v 7,30 :D ) prostě furt musím mít nějaké komplikace, nemužu mít nic jednoduše :zed: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 19:57

@looraa když ráno vstávám ve čtyři, domů přijíždím v půl šesté, do toho dítě, nějaká večeře, trochu se věnovat tatíkovi… po pravdě padám na hubu :pocitac: ale teď jsem zkusila přemluvit vedoucí, zda by bylo možné upravit pracovní dobu (zatím na říjen, pokud by se to osvědčilo, tak aspoň až do prosince a od ledna na neschopenku)a některé věci dělat z domu, tak uvidím, prý musí konzultovat s ředitelkou, ale stráááášně by mi to pomohlo (nemusela bych vstávat ve 4,00, vracet se pozdě, měla bych čas si během dne odpočinout, vyblbnout s dcerou a pak bych si v klidu dělala pracovní záležitosti a hlavně, na neschopence člověk přijde o dost peněz a je omezenej vycházkama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
9.9.14 21:41

@Cinska Marenka a co delas za praci? Tybrdo ses pekne vytizena. Tak to man stesti, ze mi to s deckama bude skoro navazovat. Jen budu muset byt 4mesice na pracaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 21:52

@Lilalu pracuji s dětmi v dětské skupině (jsou tam od 3 do 7 let - něco jako běžná MŠ, ale víc specifická)práce mě dost baví, ale to papírování a dokumentace a tak je tam celkem dost, tak jsem požádala vedoucí, zda bych část nemohla dělat z domu, tak v říjnu se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
9.9.14 22:27

@Cinska Marenka tak to je super, snad ti to teda kkapne. A to je skolka s jakym zamerenim? Vypada to zajinave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
10.9.14 10:41

@Cinska Marenka ty jo, to tě obdivuje, že to zvládáš. Snad ti vyjdou vstříc, jako ženská by to vedoucí mohla pochopit. Na nemocenské jsou opravdu blbé vycházky :( dřív to pro těhotné nebylo a teď to zavedli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.14 14:23

@looraa víš co? zrovna moje vedoucí mi na rovinu řekla, že mi to napřed chtěla zamítnout (a to je taky těhotná, má termín asi cca o 10 dní dřív než já :lol: :lol: ) ale nějak jsem ji nepustila ke slovu, tak teď je na vážkách, ale spíš je už pro, jen teď čekám na vyjádření ředitelky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.14 14:26

@Lilalu no „školka“ to zrovna v pravém smyslu není, ale snažíme se o dost podobnej program :) A zajímavá je (teda pro mě jo :lol:, můj akorát doma na ni furt nadává :cert: ). Je to pro děti ze znevýhodněných rodin (takže tam máme momentálně samé romské děti). Prostě se tam nenudíme no :mrgreen: Ale jak říkám, práce s dětmi mi vůbec nevadí, spíš jen ta dokumentace by se dala dělat doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
10.9.14 21:28

@Cinska Marenka Buď v klidu, já taky nikdy nic jednoduchýho nemám… :mrgreen: Hele myslím si, že pokud má stejně ordinační hodiny, tak by to neměl být problém. Já jsem na neschopence už od května kvůli úrazu a ještě na mě kontrola nebyla, nehledě na to, že když chceš někam jet, tak stačí to oznámit na sociálce (pokud je to jednou za delší dobu a třeba jenom na víkend) nebo Ti to normálně napíše doktor, tohle není žádný problém, vše je s těma doktorama jen o domluvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.9.14 14:29

Ahoj, včera jsme byli na ultrazvuku, dle krve i UTZ vypadá vše ok, tak jsem moc ráda. Mimi má 6.4mm (12+5) a termín skoro presně 2roky od prvního 22.3.2015 :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny