Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
13.8.14 22:35

@looraa Není zač, hlavně držet a vydržet :mrgreen: :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
14.8.14 10:56

Ahoj holky, tak my jsme byli dneska na kontrole a uz mame prukazku :) jsme 11+0tt a mimco se zase krasne hybalo. Uz jsme se i objednali na nt screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5982
14.8.14 11:33

My máme momentálně 16 mm a jsme 7+3tt. Takže si stejně myslím, že porod vyjde až tak na začátek dubna, i když teď je vypočítaný na úplný konec března. Teď jsem měla 2 dny úplný pokoj od nevolností (až jsem se lekla), ale dneska mám žaludek už zase na vodě. Pomáhá mi nebýt nalačno a pořád mít něco v žaludku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5982
14.8.14 12:02

Holky používáte na zavádění utroše aplikátor? Někde se píše, že to v těhotenství není vhodné, ale já si nejsem jistá, zda ho zasouvám dostatečně hluboko… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.8.14 12:56

Ahoj holky, tak já zatím nezvracím, ale celý den mi je hrozně zle, pořád mám žaludek na vodě. Dostanu na něco obrovskou chuŤ, tak si to dám, párkrát do toho kousnu a pak to zas nemůžu ani vidět :,( pořád bych jen spala, cítím se hrozně unavená. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
14.8.14 15:29

@Bila vlcice
Nepouzivam, strcim ho kam dostanu prstem a asi to staci, to nemusi byt nejak extra hluboko…

@Gabosek
To znam a je mi te moc lito… tak mi bylo nez prislo zvraceni, ale treba tobe neprijde… I kdyz zas zvracenim se mi vzdycky aspon na chvilku ulevilo. Mam pocit, ze trosku pomahaji zazvorova lizatka, ale jen tak na hodinu. Jeste piju denne jeden nutri drink, abych nehubla, protoze pani doktorka rekla, ze jeste kilo a posle me na kapacky :( ted se mi teda podarilo den se nepozvracet, tak treba uz to pomalu vymizi a tobe snad brzy take :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5982
14.8.14 22:21

@looraa jeee nestras, kdy jsi zacala zvracet? Jak to tak ctu, tak jsem zatim v pohode, chvilema si akorat pripadam jako po flamu, ale da se to prezit. Hlavne mit porad neco v zaludku, docela mi pomaha banan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
14.8.14 23:03

@Bila vlcice
Presne tak jsem to mela tak do 7-8tt a pak prislo zvraceni a to uz nepomahalo nic, ale asi za to z casti mohla tepla co byla, protoze jak se ochladilo tak moc pomaha jit na vzduch a dnes uz je to druhy den co je mi celkem dobre :-) snad se ti to vyhne :-) hlavne si najit neco, co ti vyhovuje. Me se ted zda, ze i trosku pomahaji ta zazvorova lizatka, mam je dva dny a dam si jak citim, ze to na me jde a zaludek se uklidni, sice pak je mi znova spatne, ale hlavne ze se zaludek neobraci a nemusim zvracet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
15.8.14 08:38

@looraa Potom dej prosím vědět, jak screening probíhal a tak, já na něj jdu za 3 týdny, tak jsem zvědavá, co přesně mě tam čeká… JInak gratuluji k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.14 11:20

@Bila vlcice jee tak to mam taky citim se jak v permanentni kocovine…:-) A je fakt ze banan zabira:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
15.8.14 11:34

@bobule86
Jj :-) my jdeme ted 27, taky jsem zvedava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
15.8.14 11:42

@looraa Mě říkal doktor, že je to znova krev a potom prý nějaký special utz, no tak právě by mě zajímalo, co všechno v tom je 8o, hlavně se bojím, aby bylo vše OK… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
15.8.14 11:49

@bobule86
To ja taky… Ale musime verit, ze bude :-) jak daleko budes kdyz tam pujdes? Ja budu 12+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
17.8.14 22:18

@looraa No snad ano, unavená jsem až běda, já budu 11+2 na první a na ten UTZ 13+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
20.8.14 08:35

Ahoj, tak se hlasim z5 z dovolene zase doma. V patek me tez ceka dalsi utz a uz bych mela vyfasovat tt prukazku. Jeste me taky obcas trapi nevolnosti, ale uz to neni tak silne. Ted me vic trapi to nechutenstvi. At je jidlo sebe lepsi, tak do minuty mam v puse jak v polepsovne. A do toho je mi blbe. Sladme vubec nemůžu a uz vůbec zmrzlinu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny