Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.8.14 19:00

Holky, dnes jsem se pobavila, vedoucí nám na poradě sdělila, že je taky těhotná a termín má jen týden přede mnou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
30.8.14 08:01

@Cinska Marenka tak to je dobry :-D a ty jsi to v práci už řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.14 12:55

@Lilalu tak kolegyně, co se mnou pracuje už to ví asi měsíc, vedoucí tak 2 týdny a včera jsem to řekla na velké poradě ostatním, no a to se přidala právě i ta vedoucí :lol: (i když tu jsme už taky dlouho podezřívali :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
1.9.14 11:57

@Lilalu Ty se máš, že je vše OK, já už to taky chci mít za sebou a vědět, že je to v pořádku… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.9.14 12:42

@bobule86 vsak neboj, dockas se. Kdy jdes na kontrolu a utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
1.9.14 15:26

@Lilalu Ve středu, no snad ano… V podbřišku mi nepobublává, malinko mám st :-O ach, aby to nebylo špatné znamení, jinak je všechno OK… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.9.14 17:03

@bobule86 neboj, všechno je urcite v poradku. Me uz podbruch taky neboli. Vsak se brzo uklidnis az to mimco uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
1.9.14 18:41

@Lilalu Děkuji za podporu, no snad ano, pokud mě nevezme Mudr na UTZ sám, řeknu si o to, tohle se už nedá… a jak to v práci vzali? Já jsem na neschopence s kolenem, tusíž jsem jen oznámila, že už jen tak nenastoupím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
6.9.14 09:41

Ahoj holky, mate nektera hnedy vytok ci spineni? Ja hsem dneska rano trosku hnede spinila, ted uz nic, ale i tak jsem se lekla… Jsem 15tt, zasla bych v pondeli k doktorce, ale ma ted tyden dovolenou a nevim jestli hned jezdit kvuli par kapkam na pohotovost, to asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.14 11:52

@looraa ahojky, já bych asi neplašila. měla jsem výtok asi v 12.tt, nebo 13.tt jak popisuješ, tak cca 2 dny, vždy jen chvilku ráno a pak to přešlo. Taky mě to trochu rozhodilo, ale můj dr. měl taky dovču, tak jsem k jinýmu jít nechtěla. příští týden jdu do poradny tak snad bude vše ok. Nejsem z těch, co by plašila kvůli všemu. Myslím si, že pokud nejde vyloženě o krvácení, tak se nic neděje. Držím moc palečky, ať je vše ok. (pokud ale nevydržíš a zajdeš k dr., tak snad Tě uklidní :hug: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
6.9.14 16:41

@Cinska Marenka díky :) není to krev, je to spíš takové oranžové a vždycky pár kapek, když třeba něco těžšího zvednu (vysavač apod)… navíc včera jsme jeli domů z Chorvatska, tak 10 hodin sedění v autě, asi by to mohlo být i z té cesty, na kontrolu jdu 15 tak snad to do té doby bude pryč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
6.9.14 19:32

@looraa rekla bych, že je to v pohode. Hlavne to, jak pises, že jste jeli z cborvatska. Jen se natahni a odpocivej a nozky hore a bude to dobre. Kdyz to neni krvaceni a neni ti spatne, tak bych to nechala byt a odpocivala. ;-) Drzim pesti, at je to o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.14 21:15

@looraa no jooo, tak ty se předem ani nezmíníš, že jsi tak dlouho cestovala… tak to se pak nediv :lol: neboj, vše bude ok :hug: (mimochodem, 10 hod. cesta v autě by mě asi zabila i jako netěhotnou, takže hluboce smekám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
7.9.14 18:30

@looraa Taky si myslím, že to bude v pořádk :mavam: u, já mám výtok vždy v závislosti na tom, jakou mám fyzickou námahu :zed:,hnědý není, ale i tak si myslím, že je to normální… Každopádně bych šla k Mudrovi až teprve pokud by to trvalo pár dní… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.14 13:49

Ahoj holky, potřebuji radu, do těhotenské poradny se chodí jen dopoledne, nebo i odpoledne? Jde mi o to, že když mám přinést ranní moč, tak zda by to byl problém, když by se donesla třeba až v pět odpoledne? V práci začínají dost prudit, že chodím po doktorech :,( Teď jsem musela řešit doktory i kvůli dceři (cca 1× měsíčně) a už mají blbé kecy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny