Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
13.9.14 18:58

@Cinska Marenka To náhodou vím, šli s ním někam na hrad a mají chatu na Křivoklátsku, všude projel, kvůli terénu si ho kupovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.14 19:58

@bobule86 super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
14.9.14 09:10

Ja mam schovany mutsy jeste po holce, tak snad zvladne odjet i to druhe. Ja s snim jezdila mazdy den ven, tak uz mame poradne najezdeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.14 11:55

@Lilalu náš V-Cross by to taky zvládl, ale nedá se nikde dokoupit jen ta sportovní nástavba. A když jsem nějakou viděla na bazarech, tak se mi vzhledově nelíbily :/ (jako taky bych raději dala třeba 600,– za nástavbu než rovnou 3 tis. za celej kočár :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
23.9.14 13:44

Koukám, trochu to tu utichlo… Jak se holky máte? Já bych pořád jen spala a spala… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
23.9.14 15:03

@bobule86 ahoj :mavam: No, trochu vic :roll: U nas se to ted trochu uklidnilo. Holka nam tyden lezela v horeckach 40 a pak jeste tyden doma. Dneska zase po 14 dnech do skolky. Teda od pondělí ;-). Chlap v nedeli odjel pryc a vraci se az zítra. Tak je ze me slamenka. Ja se snazim poklizet, ale dojidala jsem kure na paprice a je mi blbe. Tak to rozdejchavam a snazim se hackovat holce cepku do tohohle sychraveho pocasi. Ve čtvrtek jdu na kontrolu a pokud se prcek ukáže, budem i vědět co schovava mezi nozkama :pankac: Jinak u nas nic moc noveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
23.9.14 16:22

@Lilalu To je super, že už by to mohlo být vidět, na to, aby se mimčo moc nemlelo prý pomáhá čokoláda… No já zase dělám mimískovi přesnídávky :jazyk:, dělala jsem jablečnou, jablečnou+ nektarinky a teď jablíčko + cuketa a jenom cuketu, aby se nemusel ládovat jenom těma kupovanejma… :mrgreen: Jinak u nás taky nic mc nového, byli jsme u tchána a jeho přítelkyně o víkendu a po této návštěvě dostala pracovní přezdívku Morgana, hrůza děs :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
23.9.14 18:07

@bobule86 :mrgreen: proc zrovna morgana? Blby je, že jsem velka milovnice cokolady a od tehotenstvi mi prostě nechutna :nevim: Tak mam smulu :mrgreen: Zatim jsem ale nenarazika na zadnou silenou tehochut :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
23.9.14 18:17

Ahoj holky, já teď bojuji sama se sebou :) jak nám vyšlo nt s krásným výsledkem, na DS 1: 38 800, tak nám vyšly blbě triple testy na DS 1:140 :( takže jsem z toho byla strašně špatná, pak jsem si o tom něco nastudovala, vychází prý často falešně, tak snad je to i náš případ. V pondělí jdeme na genetickou konzultaci, kde nám oba výsledky budou integrovat do jednoho závěrečného a rovnou jsem se objednala k dr. Vlašínovi na superkonsiliální utz a snad to bude dobré e nedoporučí nám amniocentézu, té se moc bojím. teď už jen do toho pondělka vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
23.9.14 18:47

@Lilalu Protože vypadá a chová se jako čarodějnice a v tv šla nějaká upoutávka na film o Merlinovi a Artušovi… No tak jedině doufat, že se mlýt nebude, já teda nemůžu česnek… :jazyk: Jinak taky zatím nic hrozného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
23.9.14 18:51

@looraa Ahoj, holka drž se, :hug: myslím, že když je něco takhle moc rozporuplné, tak to určo bude v pohodě, to není normální, někde bude chyba, takže hlavně klid a držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.14 19:00

@looraa ahojky já to teď studovala a ty tripple testy ukazujou falešnou pozitivitu strašně často, někde bylo dokonce napsané až u 40%…nějaký doktor tam psal že se diví že to u nás už nezrušili…nejdůležitější jsou žeprej ty první testy ten první screening a ten vychází v 94% dobře a v 5% je falešně pozitivní v 1% je pozitivní opodstatněně bohužel…takže když ten vám vyšel hezky, tak bych byla v klidu…jo a jinak místo té amniocentézy už se dají udělat jen nějaké krevní testy které s pravděpodobností 99% potvrdí nebo vyloučí tu vadu…akorát stojí tuším jedny kolem 16tis a druhé přes 20tis (asi záleží v kterém stádiu těhotenství nebo na jaké nemoci)…a můžu se zeptat kolik ti je? pokud je ti nad 30 tak oni do těch testů zadávají i ten věk a ten pak ten výsledek o dost zhoršuje…no každopádně držím palečky a snaž se nestresovat, to bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
24.9.14 07:57

@bobule86 díky :) snad to tak bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
24.9.14 08:06

@přiletíklokan je mi 25. Celkem jsem si o tom přečetla všechno, co šlo a na DS to vychází blbě často. Navíc jsem po ivf a do konce 13tt jsem brala Utrogestan…

Ono je dobré, že rovnou na papíru z laboratoře přímo píšou, že to vychází často falešně pozitivní/negativní a že za konečný výsledek se považuje až integrace obou testů.

My věříme, že bude v pořádku, krásně kope celý den a na prvním nt screeningu nám doktorka říkala, že děti s DS bývají rigidní. Samozřejmě vyjímka může nastat, ale já se s důvěrou přikláním k tomu prvnímu nt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
24.9.14 10:26

@looraa Určitě, neboj se, hele znám spousty holek, kterým když vyšli testy úplně mimo od sebe, dělali Mudři jiné a vždycky to dopadlo dobře… Uvidíš, že to bude OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny