Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
12.9.14 14:31

@Evaanela tak to gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.9.14 15:11

@Lilalu děkuju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
12.9.14 15:22

Ahoj holky, tak už jsem po screeningu, vychází mi to 12+6 a miminko je velké 9,3 cm :srdce:, je to opravdu kus, až se bojím, aby nebylo moc velký, ale to je jedno, hlavně, že to je OK… :dance: A jak se Vám daří? Jinak termín mi opravili na 21.3.2014…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
12.9.14 15:51

@bobule86 jee, to máš krasne datum. Ja si dnes dala k obedu jen chleba se syrem a je mi nak tezko. Holka je od pondelka marod. Neji, ma 40. a v pusince afty :-(. Ja jen doufam, ze už to bude brzo dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
12.9.14 16:39

@Lilalu Ouvej, no tak to Ti nezávidím, teď je toho všude spousta, kamarádky děti taky marodí, můj bratranec taky, ale afty v pusince, to je teda opravdu velmi nepříjemný :? Tak holčičce ode mě vyřiď, ať se brzy uzdraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
12.9.14 17:25

@bobule86 gratuluji :) bylo to moc hezké, že? A 9,3 cm má celé mimi nebo crl? My jsme měli crl 6,5 cm a celé mimi přes 10 cm.

Nás teď v pondělí čeká triple test, tak jsem zvědavá, četla jsem, že to často vychází falešně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
12.9.14 18:02

@bobule86 diky. :hug: Ona jak ma naky sirup na horečku, tak je komplet bez horecek a radi tu. Ted to bude narocne ji nak zabavit. Budu muset neco vymyslet. Bohužel nemůžeme na kaštany, abychom mohly tvorit zviratka. Tak snad na nas nake zbydou na pristi tyden ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
12.9.14 18:08

@Lilalu Určitě zbydou, uvidíš 8) Hlavně, že jí je už líp… Jinak když děti radí, tak je to vždycky strašně veselé, mně můj bratranec radil, které botičky mu mám koupit, docela jsem se při tom pobavila a to jsem původně měla strach, aby nám teta za jejich koupi nevynadala, ale ty jeho hlášky nás rozsekaly obě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.14 19:46

Ahojky, dle mého doktora jsem dnes 15+1, miminko má cca 92 mm :)pohlaví stále nevíme, protože se nechtělo mimčo ukázat. Už třetí člověk v okolí mi tvrdí, že to bude kluk :D nevadí, stejně se dívám po kočáru zeleném, modrém nebo vínovém, takže je to neutrální :D už máte typy na kočáry? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
12.9.14 21:36

@Cinska Marenka já jo, hrozně se nám líbí Zippy Pia, viděli jsme ho i v reálu a super… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.14 21:59

@bobule86 teď jsem si ho musela vygooglovat :lol: já mám po dceři V-Cross, ale jelikož je dcera od mala vztekloun, tak sportovní verze je zničená, potrhaná v místech, kde buď to nejde zašít nebo by šlo a za pár dnů by se to rozjelo znova :( tak jsem hledala sporťák, pokud možno do terénu, mám pár tipů, tak teď jen vybrat :D už před malou jsem chtěla trojkolku (V-Cross máme v čtyřkolce), tak teď tu trojkolku prostě MUSÍM mít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
12.9.14 23:04

@Cinska Marenka U trojkolek si hodně maminek chválí Chicco, nwm přesně jaký typ, má ho kamarádka, jestli chceš, můžu Ti to zjistit… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
13.9.14 08:23

@Cinska Marenka je to jsme uplne stejne :-)

Sestra ma trojkolku easy walker a je super, hlavne do terenu. Taky bych chtela trojkolku, ake v kombinaci s hlubokym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.14 14:13

No právě na Chicco si dělám záslusk :D mám možnost od jedné maminky koupit trojkombinaci za hezký peníz, takže za týden jdu na to mrknout - je modrý, tak se hodí i pro holku i pro kluka :) (po pravdě ten jsem chtěla už u dcery, ale můj nechtěl dávat 16 tis. za kočár :pocitac: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.14 14:14

@bobule86 ale můžeš mi zjistit, jak je dobrej v terénu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny