Syn a jeho nová slečna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40560
17.9.26 22:03
@Anonymní píše: Více

A jak je to možné, že klukovi je 15, slečne 18, a oba jsou v prváku? To slečna na ZŠ párkrát propadla? Anebo byla dlouhodobě nemocná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17319
17.9.26 22:18
@jege píše: Více
… řekla bych, že bohužel obojí. Ale ani to, z ní nedělá horšího člověka. :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40560
17.9.26 22:33
@Černá Madonna píše: Více

To asi ne, ale kluk snící o MIT a o 3 roky starší holka, pro kterou je životní úspěch práce místní firmě, ve které pracuje její maminka, asi nejsou moc kompatibilní. Zatím to drží zamilovanost a sex, ale až to zevšední, tak zjistí, že toho moc společného nemají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80079
17.9.26 22:40

to už zakladatelka vysvětlovala, holka šla do školy v 8 a jednou propadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40560
17.9.26 22:52
@stinga píše: Více

Jo, ale k tomu jsem došel až pak. Divil jsem se, že se na to někdo nezeptal hned u prvních příspěvků, protože to přímo bije do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80079
17.9.26 22:58

já jsem se ptala ;) :jazyk: ve 20.00, je fakt, že předtím to všichni vzali jako daný fakt, asi si mysleli, že dělala jinou školu, nezvládala a přestoupila na učňák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
17.9.26 22:58

Nic mu neříkej. Důležité je, že holčina není zlá a jestli ho má ráda, tak mu tu první lásku přej.
Než dojde na cestování, tak už dávno může být po lásce a maximálně si natluče hubu a bude vědět lépe, co od života chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
17.9.26 23:00

Jsem také byla v 19 v prváku.
Po maturitě jsem k Vošce dělala ještě učňák :mavam:
A takových znám více, co si šly po maturitě udělat ještě učňák.
Kdo nechce na VŠ, tak proč ne…
Ale tady už byl důvod napsaný.
Jen mi to nepřišlo nijak divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
17.9.26 23:05

Mně spíš vrtá hlavou obava o tu holku - mezi gympláky, a zvlášť staršími, se z ní snadno stane zneužitelná hračka nebo terč posměchu. Nepodezírala bych ji z nějakých rafinovaností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17319
17.9.26 23:24

Může být, ale taky nemusí…
Vycházím konkrétně, z vlastní rodiny, kde se zedník přiženil do rodiny samých vysokoškoláků. :D
Jo, tenkrát se mi svěřil s obavou, jestli pro ně nebude něčím míň. No a světe div se, nebyl. Protože se i tak, svojí vlastní pílí a vůlí, dokázal vyšvihnout na pozici podnikatele, který si uměl a umí, se vším poradit sám…
I když musím podotknout, že měl asi v tu správnou chvíli, zrovna štěstí na ty správné lidi.
Ale kdyby na to všechno intelektuálně neměl, tak mu nepomůžou ani všichni svatí…
Jen se tenkrát na ZŠ trochu víc flákal, ale hlavně jeho cílem nebyla žádná SŠ. Původně chtěl být automechanikem, ale osud nebo životní cesta, ho nakonec přivedla jiným směrem.
Tím jsem chtěla říct, že podceňovat lidi jen na základě toho, jaký drží papír v ruce, ještě ve skutečnosti nemusí vypovídat nic o tom, jací jsou a čeho ve svém životě dosáhli… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17319
18.9.26 00:30

No, jestli můj syn zrealizuje to, co tady u nás doma celý týden řešíme, tak příští školní rok, nastoupí na gympl, kde bude mít v prváku dvacet let a vůbec mu to vadit nebude, hlavně když bude dostatečně připravený na VŠ, což mu jeho stávající SŠ neumožňuje.
A podotýkám, že opravdu není nijak mentálně zaostalý, i když mi tak v posledních dnech přijde. Je ve čtvrťáku a je přesvědčený o tom, že tady tu maturitu neudělá, protože ho ty odborné předměty nebaví a hlavně nezajímají, tudíž se na ně není schopný naučit.
Takže trvá na tom, že teď těch pár měsíců do samotného finále, odejde ze školy. :zed: Prý si najde práci, bude dělat znovu přijímačky a v září příštího roku půjde na ten gympl. Asi zanedlouho budu psát z Bohnic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40560
18.9.26 00:34

Hele, z těch tisíců kachen je labutí jenom pár, tak proč každou zkoumat, jestli to není náhodou ona? Když ano, tak se třeba projeví sama anebo ji objeví někdo jiný, ale já na to nebudu ztrácet čas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40560
18.9.26 00:36

8o To si teda rozmyslel dost brzo! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17319
18.9.26 00:45

No právě…
My jsme ten přestup zvažovali už ve druháku, ale pak jsme se dohodli na tom, že to tady už dokončí. Ještě na konci toho třeťáku říkal, že by byla blbost to vzdávat. A teď se najednou úplně seknul. Ti mladí dneska prd vydrží. :zed:
Tak doufám, že se snad vzchopí a umoudří. Ale už by s tím měl teda začít, než se to ve škole zase rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19163
18.9.26 05:48

@Černá Madonna asi nervozita a sebevědomí. Jako je blbost nedokončit středoškolské vzdělání a jít od nuly. Vzhledem k vládě nevíš co vymysli zase za osnovy a kudy jim nahází klacky pod nohy. A to rozhodne nahází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí