Syn a jeho nová slečna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.9.26 20:44
@stinga píše: Více

Nečti mezi řádky, slečna je opravdu fajn, jen těch rozdílů je tam moc. Jinak bych ji viděla jako ideální snachu.

@Alušáček mně se v 18 líbil kamarád, kterému bylo 15, takže ji chápu, ale já si s ním tehdy právě kvůli věku nezačala.
Syn je na svůj věk hodně vyspělý, preferuje starší kamarády, jeden z jeho nejlepších kamarádů bude letos maturovat.

• Citovat
  • Upravit
25091
17.9.26 20:45
@jita22 píše: Více

To určitě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80510
17.9.26 20:46
@Anonymní píše: Více

je opravdu hodně předčasné řešit ideální snachu v synových 15 letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.26 20:48
@stinga píše: Více

Je, ale přiznám se, že největší strach mám, že by mohli počít, což by byl průšvih. Je jí 18, jak dlouho jí bude stačit se s ním vodit za ruku.
Jinak samozřejmě pouceny o bezpečném sexu je.

Příspěvek upraven 17.09.26 v 20:49

• Citovat
  • Upravit
1462
17.9.26 20:49

Nevím, jestli je tohle úplně pravda, ale pokud jo, je nesmysl do toho zasahovat. Co myslíte, že se stane? Kluk se s vámi přestane bavit, vy na něj přestanete mít jakýkoliv vliv. Nejde o to ovládat ho, ale on si ani neřekne o pomoc, pokud ji bude potřebovat, to je fakt problém a nezvládnutí situace z vaší strany a špatné je to hlavně pro něj. Udržení komunikace v tomto věku dětí jsem vnímala jako zásadní věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
17.9.26 20:49

Byla bych trochu rozčarovaná, no… Nevím, jak bylo mámě, když jsem si v 15 našla kluka z učňáku (kde se mimochodem učil i můj táta). Tolerovala ho. Byl to hodný kluk, žádný sígr. A byli jsme stejně staří. Dlouho mi zamilovanost nevydržela. Ona měla spíš starost, abych dostudovala neměla dítě příliš brzo jako ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25091
17.9.26 20:50

Poučte ho o antikoncepci, kupte kondomy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17513
17.9.26 20:52
@lucad77 píše: Více

Však zakladatelka píše, že jednou musela opakovat.
A ano, je víc než jasné, že ten odklad měla… ale nikdo neznáme příčinu ani důvod.
Mohlo to být i kvůli nějakým zdravotním problémům nebo onemocnění, které vyžadovalo pobyt v léčebném zařízení. :nevim:
Nemusí se zdaleka všechno týkat jen psychických nebo vývojových vad aj. nedostatečností. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25091
17.9.26 20:54
@Černá Madonna píše: Více

A propadla a na učňák chodí taky z jiných důvodů. No moc pravděpodobné mi to nepřijde, ale nevíme, to máš pravdu.

Příspěvek upraven 17.09.26 v 20:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22283
17.9.26 20:54

:mrgreen: Je jí 18, jak dlouho jí bude stačit se s ním vodit za ruku.
Zato tvůj MIT mazánek na sex ani nepomyslí, viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.26 20:56
@PaníBovaryová píše: Více

Je to kluk, samozřejmě bude myslet na sex.

• Citovat
  • Upravit
22283
17.9.26 21:00

Si tady počti v diskuzích, jak některé ani ne 15leté nenechávali rodiče doma souložit a ony se tudíž MUSELY! spouštět ve sklepech a panelákových vchodech. A přejdou tě iluze o tom, že 15letá je lepší než 18letá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klmarik
17.9.26 21:02

Tak už je nechte, ať si to užijí. Když nemá ambice, ať alespoň první zkušenost má hezkou… Ale kondomy a kapesníky bych raději nakoupila a nápadně, v otevřené krabičce schovala :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML